باز هم سلامی دوباره .
رویا جان اگر پستی که من مدتی پیش در مورد مشکل خودم زده بودم رو میدیدی دقیقا روالش مثل همین پست بود ...میدونم چه حسیه ...
پذیرش جوابی که به انسان میگه احساستو درنظر نگیر اون هم در شرایطی که انسان در اوج احساسش هست خیلی خیلی سخته و عذاب آور .
اینها رو میدونم .
اما من واقعیتی رو پذیرفتم که خیلی اوقات شاید تلخ و دردناک هم باشه اما شرایط اینجور ایجاب میکنه که برای اینکه مشکلم از این بدتر نشه گاهی اوقات حتی احساسم رو گوشه قلبم نگه دارم و این هیجان احساسی رو کنترل کنم و خودم رو آروم کنم .
بخاطر کسی که دوستش دارم هم شده نمیزارم برگردم به دوران افسرده سابقم که بخاطر ترس از آینده و نرسیدن بهش بوجود اومده بود .
راستش بنظرم حداقل این مدتی رو که میگید صبر کنید و بعد دوباره در مورد این مساله فکر کنید ...
نه میگم همه چیز رو فراموش کن . نه میگم محکم بچسب به این رابطه ...میگم تا وقتی چیزی مشخص نیست قضاوت نکن ..خیالپردازی نکن چون اینجوری فقط خودت رو اذیت میکنی...
من هم همینگونه بودم .یا اونقدر منفی بافی و خیالبافی میکردم که کارم داشت به جنون می کشید یا اونقدر مثبت و رویایی فکر میکردم که از زندگی معمولی جدا میشدم و خیلی چیزها رو در نظر نمیگرفتم .
صبر کن ببین بعد از این چند ماه چه خواهد شد ...بنظرم در این مدت بیشتر از اونکه خیلی به این مساله فکر کنی خودت رو مشغول چیزهای دیگری کن تا این مدت تموم بشه ...
ببین بعد از این چند ماه چه خواهد شد ...هم به خودت و هم ایشون این فرصت رو بده .
من نمیگم فراموش کن ( چون جای شما نیستم و نمیتونم باشم ) اما گاهی اوقات آدم باید خودش رو نسبت به افکاری که اضطراب آوره بیخیال کنه ...
میدونم سخته .
من خودم الان وقتی اونی رو که دوستش دارم می بینم انچنان احساس غمی میشینه توی قلبم که باور نمیکنی اما خودم رو کنترل میکنم چون نمیخوام برگردم به دورانی که زندگی برام شده بود جهنم ...صلاح دیدم که رابطه ای نباشه که بیش از این عذاب نکشم .واسه اینکه میخوام برسم بهش و تلاش می کنم که از دستش ندم و این لازمش اینه که انرزیمو روی چیزهای دیگری متمرکز کنم تا اینکه بخوام باور کنم این غم داره وجودمو دربرمیگیره .نمیخوام دنیای شک و تردیدی که از آینده دارم رو دوباره بپذیرم .
بعضی وقتها رفتن تا مرز بیخیالی و محل نزاشتن به افکار منفی خیلی مفیده ...
به خدا توکل داشته باش .
خدا بزرگه دوست من . برات دعا میکنم .انشالله که هرچی خیره همون پیش بیاد ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)