به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    ببخشیدا من یه دونه مقاله روانشناسی داشتم میخوندم الان ساعت 2 نصفه شب!!! حس استادیم گل کرده باید به یکی توضیح بدم وگرنه میترکم. شما هم که دقیقا زدی وسط خال.

از خدا میخوام که کمکم کنه حداقل به من ثابت کنه که من هم بهترینم دیگه خودم که با خودم تعارف ندارم الکی از خودم تعریف کنم .شاید دیگران هم از ته دل بگند . من فکر میکنم تعارفه.
    هر آدمی یه شخصیت داره که این شخصیت نشونه هایی داره . مثلا الان این جمله شما این شخصیت شما رو نشون میده که آدمی هستی که ظرفیت های فوق العاده ی خودشو ندیده بنابراین وقتی یکی ازت تعریف میکنه اگه واقعی هم باشه که صد در صد هست این تعریف رو قبول نمیکنی . در واقع یه چیزی تو درونت میگه نه بابا اینا همش تعارفه شایدم بعضی موقع ها ناراحت بشی و بهت بر بخوره و بگی چرا اینجوری از من تعریف میکنن مگه من گوشام احیانا درازه... اما بعضی از تعریف های دیگران رو به راحتی قبول میکنی و اون ها رو حق خودت میدونی و وقتی یکی اینجوری ازت تعریف میکنه از ته دلت قبولش داری و راضی هستی.

در مورد بعضی حرفای دیگه مثل سرزنش ها هم همینجوریه .. بعضی از سرزنش ها رو میشنوی و واقعا ناراحت میشی ولی بعضی از حرفارو هم میشنوی و عصبانی میشی در واقع اصلا قبولشون نداری وگرنه ناراحت میشدی بعضی از سرزنشام که اونقدر از نظرت شوتن که میخندی بهشون

پس به طور خلاصه وقتی یکی ازت تعریف کرد راضی بودی یا یکی سرزنشت کرد و ناراحت شدی یعنی قبولش داری بدون تو اون شخصیت رو برای خودت قائلی.

اما چرا باید شخصیت خودمون رو بشناسیم!!؟؟
    چون ما بر اساس شخصیتمونه که از واقعیت های موجود برداشت میکنیم.

مثلا ممکنه واقعیت این باشه که از نظر افراد دیگه شما یه دختر بسیار با استعدادی و توانایی های خیلی زیادی داری و نمره ات از نظر دیگران 20 محسوب میشه اما شخصیت خود شما این جور برداشت نمیکنه بلکه میاد شما رو یه خانم بی استعداد نشون میده دقیقا برخلاف واقعیت ها یعنی خودت احساس میکنی مثلا نمره ات 2 یا 3 هستش .

این طرز برداشتت باعث میشه که دقیقا اون چیزی رو که خودت فکر میکنی اون هستی رو ببینی ...
    مثلا یکی اگه بهت بگه لوس اصلا تحمل نمیکنی و قبولش نداری و میگی نه نیستم. اما وقتی یکی بهت میگه بی عرضه میگی آره هستم در حالی که شاید با عرضه باشی.
    البته ممکنه لوسم باشی هاااا

و اینجاست که شناختن شخصیت اهمیت پیدا میکنه و به بهتر دیدن دنیای اطراف کمک میکنه و باعث میشه آدم واقع بینی باشیم و اشتباه برداشت نکنیم و خدای ناکرده باعث هدر رفتن استعداد هامون نشیم.

موفق باشی.
    ویرایش توسط تیام : پنجشنبه 02 مرداد 93 در ساعت 02:47

2. کاربر روبرو از پست مفید تیام تشکرکرده است .

پونیو (پنجشنبه 02 مرداد 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    ممنون حاجلو جان چقدر خوب شد که برام توضیح دادی. شناختن خودم مهمه خودمو میشناسم حساس بودنم داره نابودم میکنه ترسام که مربوط میشه به عدم اعتماد بنفس . اگر باور کنم خودمو که من هم استعداد هایی دارم .حتی جذابیت های دارم .انقدر به خودم الکی گیر ندم تنها خداست که بی نقصه .دیگه باید مواظب باشم حسود ی نکنم وقتی کسی رو میبینم که خوشگله خودمو زشت ترین دختر دنییا میبینم !

خدا هم میتونست همه رو الهه ی زیبایی خلق کنه اما اینکارو نکرد چرا شو من نمیدونم ولی حتما دلیلی داشته !
    اینکه میگند اخلاق و رفتار مهم تر ه سیرت زیبا داشته باش واقعا راسته یا شعاره ؟

من نمیگم کسی زشته پیش نیومده از کسی ایراد بگیرم ولی از ظاهر من یکی دو نفر ایراد گرفتن همون یکی دو نفر روح و روان منو ریختند بهم

4. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

meinoush (پنجشنبه 02 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    خواهش میکنم پونیو جون
    این مقاله ای که من دارم میخونم یه مکتب روانشناسیه برای خودش. یه چیز خیلی جالب داره که شاید شنیده باشی اونم بحث کودک درون- والد و بالغ هستش. یعنی شخصیت هر آدم تو هر لحظه تو این سه تا غالب قرار میگیره و خارج از این سه تا نیست ...
    یعنی تو وقتی میخوای یه رفتار رو انجام بدی یا حسی داشته باشی یا تصمیمی بگیری میای و یکی از این سه نوع حالت قرار میگیری
    یا مثل بچه ها رفتار میکنی یا مثل پدر مادر رفتار میکنی یا نه به صورت یه فرد عاقل رفتار میکنی.
    مثلا مثل بچه رفتار کردن یعنی دقیقا کاری که یه بچه داره انجام میده احساسی تصمیم گرفتن لج کردن یا حتی خود ناراحتی ها و خوشحالی ها جزو رفتار بچه گانه ی هر آدمیه.
    مثل پدر و مادر رفتار کردن یعنی نصیحت کردن یا سرزنش کردن مثل رفتار پدر مادر خودت مثل دستور دادن بعضی موقع ها هم پدر مادر مهربون و حمایت کننده.
    اما رفتار بالغ یعنی با عقل و درایت و منطق عمل کردن. یعنی وقتی یه کاری رو انجام میدی قبلش بهش فکر کرده باشی.

البته فک کنم قبلا این مبحث تو تلوزیون تو برنامه ی اردیبهشت دیده بودم . ما که امسال کلا تلوزیون نداریم جاش اینترنت داریم منم فقط ماه عسل میبینم خواستی پیگیری کن ببین چه روزایی میده فکر کنم یکشنبه ها بود قبلا دکتر بابایی و دکتر میثاق بودن خیلی برنامه خوبیه.
    من میخوام برات رفتارای خودمو که الان یادداشت کردم رو مثال بزنم:
    من همیشه بهونه میگیرم که زشتم و بابتش کلی ناراحت میشم و خیلی لاغرم . از سرزنش پدر و مادرم هم میشینم گریه میکنم.
    وقتی یکی ازم در حد معقول تعریف میکنه هم ناراحت میشم و خودمو ازش دور میکنم. خجالتی هستم و اعتماد به نفس و عزت نفس پایینی دارم.
    بابت هر سرزنشی کلی ناراحت میشم و اصولا حرف اطرافیانم رو در مورد کاستی هام رو کامل باور دارم.
    خوب غذا نمیخورم و وقتی یه کاری رو شروع میکنم اکثر اوقات نصفه رهاش میکنم یا تا قدم آخر میرم و انجامش نمیدم .
    ببیین من توی اغلب اوقات و توی اغلب رفتارام مثل بچه ها رفتار میکنم.

من این نشونه ها رو تو تایپیک خودم نوشتم از روی حرفای شما نمیگم تایپیک من تو بخش خصوصیه و حیف شما نمیتونی بخونی که بدونی من این مشکلات رو دارم الان 23 سالمه .
    پونیو جان شما بشین فک کن ببین رفتار های غالب شما چیه؟

البته اینو بدون که هیچ کدوم از این شخصیت ها تنهایی خوب نیستن مثلا ممکنه شما هم توی اغلب اوقات بچه باشی . اینو بدون این سه شخصیت در کنار هم درستن یعنی هر آدم باید هم احساسی عمل کنه هم مثل یک پدر مادر رفتار کنه هم عاقلانه رفتار کنه. فقط باید جاشو پیدا کنه چی رو باید کجا انجام بده.

ولی هر کدوم از ما یه شخصیت غالب داریم بالاخره.

شناختن شخصیت توی این شاخه ی روانشناسی یعنی همین که بفهمی غالب ساعتها تو چه جوری هستی و وقتی این رو فهمیدی تو مرحله ی بعد بیای و یاد بگیری چه جوری این شخصیتتو تغییر بدی یعنی مثلا از یه دختری که مدام به خودش گیر میده و ناراحته تبدیل بشی به یه دختری که عیب های خودش رو میبینه و به جای ناراحتی سعی میکنه عیباشو برطرف کنه .

مثلا این که تو هم مثل من از ظاهرت ایراد گرفتن و ریختی به هم دیگه یعنی دقیقا کودک درونت هست که تو اون لحظه شخصیت تو بوده . مطمئن باش با تمرین میتونی به جایی برسی که مثل یک فرد عاقل به موضوع نگاه کنی.
    آدم عاقل به نظرت تو این جور مواقع به هم میریزه؟ من که فکر نمیکنم. بشین و به این فکر کن که آدم عاقل چیکار میکنه.
    این که تو پیش نیومده که از ظاهر یکی ایراد دربیاری یعنی تو عاقلانه رفتار کردی. تو اون لحظه شخصیت غالب تو بالغ بوده.
    دیدی تو هم شخصیت بالغ داری و هم شخصیت کودک و این رو بدون این تویی که انتخاب میکنی توی کدوم شخصیت قرار بگیری.

6. 2 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 02 مرداد 93), پونیو (پنجشنبه 02 مرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    نوشتی حواس پرتی کردی
    ازمایش خون بده
    فشارت رو هم وقتی حالت خوب نیست بگیر
    تغذیه سالم و خواب منظم هم داشته باش

8. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام دوستان من چیکار کنم تا دیگه هیچ اشتباهی نکنم بچه گانه رفتار نکنم از اشتباه کردن میترسم پشت سر هم دارم گند میزنم میگند از هر چی بترسی سرت میاد دیگه همین امروز یه تراول پنجاه تومنی رو گم کردم خیلی اعصابم خورد شده چون قبلش هم گند دیگه ای زده بودم به ماما نم گفتم گفت بچه که نیستی حواستو جمع کن مگه فقط بچهه ها پول رو گم میکنند ؟ والا بچه هم باشی اشتباه کنی بدجور سرزنش میشی . میخوام درست بشم اما نمیشه نمیخوام هیچ کار اشتباهی انجام بدم میخوام که حواسم به همه چی باشه میخوام که آروم باشم میخوام که استرس و ترس نداشته باشم یعنی با آزمایش و دکتر دارو درست میشم مینوش جان ؟؟؟؟؟؟

قرص جینسینگ هم که گفتی گرفتم خوردم یه مدت ولی خیلی گرونه نمیتونم همیشه بخورم .

- - - Updated - - -

هربار که یه اشتباهی میکنم کلی آرزوی مرگ میکنم اصلا نمیفهمم خدا برا ی چی منو زنده نگه داشته به چه امیدی ؟

- - - Updated - - -

حتی اگر این پول به عنوان صدقه هم رفته باشه من از خدا میخوام هر بلایی خواست سرم بیااره جونمو بگیره ولی کاری نکنه که من سرزنش بشم .

10. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

meinoush (پنجشنبه 02 مرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    جینسینگ ایرانی هم داره اما به نظرم همون خارجیشو بگیری بهتره
    یه مدت بخور مثلا سه ماه
    ممکنه فشارت کم شده باشه یا ممکنه تعداد گلبولات کم شده باشه یه ازمایش خون کامل بده (اینم گرونه ولی لازمه) فشارت هم اگه می تونی جایی نزدیک هست بهت وقتی حالت بده برو بگیر ببین چطوریه.
    تپش قلب و استرس داشتنت هم ممکنه به خاطر کم خونی باشه.
    واسه همین ازمایش بده
    بعدا دکتر نظر میده.
    نیاز بود مولتی ویتامین مناسب می خوری سه چهار تا امپول ویتامین ب می زنی هر کدومو یکی در هفته. فرص اسید فولیک هم می خوری. ورزش مناسب هم می کنی. ورزش هم باعث میشه رو فرم باشی هم ذهنی هم فکری و حواس پرتی کمتر شه. ورزش خوب مناسب ملایم.

اول اینکه با خودت راحت باش
    دوم اینکه همه اشتباه می کنن ولی وقتی هی خودت واسه خودت با سرزنش کردن خودت جفپا می گیری خوب بیشتر اشتباه می کنی :) طبیعیه. پس خودت به خودت ارامش بده
    هر اشتباهی هم کردی فدای سرت

12. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    دکتر و آزمایش کلی خرج داره فعلا نمیتونم. خودم تنها یی باید رو خودم کار کنم از حساسیتم کم شه پوست کلفت بشم حواسمو جمع کنم ترسامو کنار بزارم برم جلو زندگی کنم با یه هدفی زندگیمو سروسامون بدم . گل گاوزبونی یه بهار نارنجی بزنم به بدن استرس و تپش قلبم خوب میشه . وگرنه میرم معتاد میشم شاید اینجوری بابام بیشتر بهم افتخار کنه !

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    سه هفته هفته ای یه بار برو امپول ویتامین b12 و b کمپلکس بزن. می تونی نوروبیون بخری. ب12 اش جداست بقیه اش جدا هر کدوم 4000 تومنه حدودا. سرنگ و پد الکلی هم می گیری یه درمانگاه هم میری می زنه برات امپولو. ولی هفته ای یه دونه بزن. بیشتر نه.
    این مشکلی نداره واست.
    فرص اهن هم می گفتی خریدی داری می خوری.
    اسید فولیک هم بخر ایرانی می تونی بخری ارزونه روزی یکی بخور فعلا.
    مولتی ویتامین خوب هم بخور.
    جینسینگ ایرانی هست 30 تاش فکر کنم 7 هزار تومن بود.
    می مونه دکتر و ازمایش. بسته به اینکه بیمه چطوری باشی 20 درصد یا بیشتر برات بیمه حساب می کنه. اگه هم بیمه نباشی ازمایش معمولی بدون تیرویید که گرونه واسه من حدود 90 تومن شد. 95 شد فکر کنم بی بیمه. ولی نیازه به هر حال. باید بدونی اوضاع بدنتو.
    فشار گرفتن هم همون درمونگاه می گیره هزار تومنه خرجی نداره.
    ورزش هم بکنی خوبه.

- - - Updated - - -

نوروبیون رو خودت از داروخانه می تونی بگیری
    هر چی می گیری تاریخ انقضاش هم نگاه کن خودت
    دکتر عمومی هم می تونه برات بنویسه ازمایش کامل خونو فکر کنم زیر 5 هزار تومن باشه ویزیتش توی درمونگاهی چیزی می تونی بری. البته اگه دفترچه بیمه داری. اگه ازاده و بیمه نداری ازمایشگاه بری خودشون یه دکتر دارن واست می نویسه ویزیت هم نمی خواد. اما ازاد می نویسه. ازمایشگاه مرکزی من رفتم اینطوری بود.

- - - Updated - - -

منظورم این بود تیرویید هزینه اش زیاده ازمایشش

- - - Updated - - -

بعضی بیمه ها خیلی بهتر حساب می کنن نمی دونم چطورین مثلا یه خانم بود حدود 60 تومن شد پول ازمایشش بعد صندوق دار گفت حدود 200 میشده اما طرف قرارداده اینقدر شد. خانمه سوال کرد که چرا گرونه مگه طرف قرارداد نیست اینو جواب داد. شاید تو هم بیمه ات خوب حساب کنه.
    به سلامتی ات برس. خواب منظم کافی تغذیه سالم ورزش مناسب و ملایم داشته باش
    بدن باید قوی باشه تا بتونه ناملایمات رو رد کنه

- - - Updated - - -

پونی تنهایی چرا؟ یه اشتراک ازاد بگیر اصولی راهنمایی بگیر و روی خودت کار کن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)