تشکرشده 12 در 6 پست
آویژه (شنبه 31 خرداد 93)
تشکرشده 54 در 18 پست
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
همانطورکه دوستان هم اشاره کردند درصورت متوجه شدن بگو که محورصحبتهابرای خواستگاری بوده که به نتیجه نرسیده
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
سلام
.اشتباهی درحدتلفن وپیامک بوده که ازش توبه کردی. اون زمان ولی وسرپرستت پدرت بوده(البته بعداهم پدرت هست )بنابراین ،ابتدابه پدرت مربوط میشده ولی مهم اینه درگیری عاطفی خاصی رخ نداده باشه که آثار روحی و وابستگیش برزندگی مشترکت تأثیربگذارد.
یامسائل جسمی نبوده. بنابراین باتوجه به ظواهروتحقیقات واطمینانی که همسرت قبل از عقد کسب میکنه،اگربخاد باتجسس وپرینت گرفتن اونم با استفاده ازقدرتش انجام بدهد،نشانه خوبی براش نیست وگذشته ی عاطفی خودش هم زیرسوال میرود ضمن اینکه اگرپرینتی که ازشماره های همسر دیگران داده ازمجاری قانونی وطبق دستور مسئولی یاقاضی نبوده کلا این کارش هم زیرسوال میره.
بهت پیشنهادمیکنم عزت نفس خودت روافزایش بده وخوب چشماتو بازکن بجای اینکه اینقد تمرکزکنی خودت خوب باشی ،غافل نشو ازاینکه طرف مقابلت هم بایدخوب باشه وتواین حق روداری.بنابراین من توصیه میکنم بیشتر روی عزت نفس وارزشمندی خودت کارکن.
درنهایت اگه متوجه شد تقریبا مثل پست اولت توضیح بده بجزاونجاکه گفتی روابط ازحالت معقول خارج شد چون ممکنه فکرای کنه که اثباتش برات سخت بشه(منظوراستفاده ازعبارت دیگه هست)
تشکرشده 12 در 6 پست
نامزدم توی تحقیقات همه از پاکی و خوبی من گفتن البته من واقعا به جر اون مورد با هیچ پسری حتی جواب سلام هم نمیدم و اون براش خیلی سخته که بدونه من با خواستگار هم تلفنی و پیامی صحبت کردیم اونم خارج از حد معقول .یکبار هم همین سوال رو ازم کرد اما نتونستم راستشو بگم اخه ترسیدم ابروم بره.
تشکرشده 174 در 61 پست
گذشته تااینجاهرچی که بوده گذشته.باتوجه به پستهاوجوابهاتا اینجا جمع بندی اینه که؛۱_ازحساسیت خودت کاهش بده.و به خودت وتمام مسأله منصفانه نگاه کن۲_تازمانی که مجددا سوالی نکرده خودت اشاره ای به مسأله نداشته باش۳_درصورت پیگیری و سوال مجددازطرف او(نه تجسس های غیراخلاقی وبدبینی نابجا).به خواستگاری که ازت کرده اشاره کن و زمان ونوع رابطه که چندماه و پیامکی بوده ولی به جزئیات زیاد اشاره نکن. خانم گدای خدا باراستی ،منطق ومصلحت جلو برو.ولی اینقدرنگران نتیجه نباش وتقدیرخودت روبیش ازحدکنترل نکن
تشکرشده 4,314 در 675 پست
علاوه بر نکاتی که در جمع بندی پست جناب امین آمده،
چرا این همه موقعیت خودت را بد می بینی؟ چرا اینقدر بی اعتماد به نصف و از موضع ضعف؟ اگر ایشان در این حد و چنین تنگ نظرانه، نمی تواند تو را بپذیره و بهت اعتماد کنه، چطور قراره فردا بهت اجازه بده، تنها بری بیرون، تنها بری خرید، خط اختصاصی داشته باشی و غیره؟
شاید اگر نسبت به این موضوع حساسیت زیاد نشان داد و نتوانست کنار بیاید، این تویی که باید در تصمیمت تجدید نظر کنی.![]()
هر چیز که در جُستن آنی، آنی
مولانا
تشکرشده 234 در 76 پست
اگه اینقدر که میگی حساسه رو این موضوع پس میتونه اینکارو قبل اینکه اینقدر ارتباط جدی بشه انجام داده باشه تا با اطمینان بیاد جلو، نه الان یا اینده که اگه اینکارو بی دلیل خاصی از جانب و رفتار شما کرد میتونه دلیل بددلی و شکاک بودنش باشه، اونوقت تو هستی که باید ببینی میتونی تمام عمر با ادم شکاک باشی یا نه؟؟؟؟وی اگه خودت با رفتارت به شک بندازیش که هیچ...
اما من یه خواستگار اینطور با نفوذ داشتم و تو سایت دیدم که نوشه بود:
پرینت رو تا دو سه ماه قبل میشه گرفت و بیشتر ازون نمیشه...
اگه هم بشه هیچکس اونقدر بیکار نیست بیاد پرینت تمام مکالمات و اس های دیگری رو از روز اولی که خطشو گرفته بگیره بخونه مگه اینگه طرف مقابلش اونقدر با رفتاراش اونو به شک بندازه که بخواد وقت بذاره ولی بازم میگم فکر کنم نشه بیشتر از 2-3 ماه قبلو پرینت گرفت....
به هرحال مسئله ایه که پیش اومده... شما توبه کردی ...
اینطور فکر کن که این همسری که تا این حد خوبه و همدیگرو دوست دارید جواب خوبیو توبه تو هست پس چرا خداباید دوباره اونو ازت بگیره و همه چی بریزه به هم؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه خودت با رفتارات اونو سوق بدی به سمت شک و بدگمانی.....
اصلا نترس... اگه میخواست این کارو بکنه همون اول برای شناخت بیشتر تو باید میکرد نه الان.... به خدا اطمینان کن و به خودش واگذار کن و با ارامش ازین دوران شیرین لذت ببر ...
گدای خدا (شنبه 31 خرداد 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)