به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 اردیبهشت 94 [ 14:05]
    سطح
    23
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 36 در 20 پست

Array

New2 مشکل اورژانس در خواستگاری(وقت کم)

سلام دوستان خوبم
    من یه مشکلی داشتم که باید تا فردا حلش کنم و اومدم ازتون راهنمایی بخوام.

دیشب منزل ما ی خواستگاری اومد که از مشهد بودن (ما تهرانیم و با معرف آشنا شدیم البته شماره منو داره.من 23 و ایشون 28 ساله هستند.) دیروز اولین جلسه ای بود که کلا دو تا خانواده همو دیدن و خانواده شون خیلی مذهبی بنظر میرسید و سطح اجتماعی شونم بد نبود. کلا مجلس دست داداشش بود که از نظر سیاسی فعالندو سرزبون داشت ما رفتیم ی حدود 45 دقیقه حرف زدیم و اومدیم.فقط دو تا مساله وجود داره

یکی اینکه دیشب داداشش گفت جمعه پدر مادرم میرن مشهد اگر اجازه بدین جمعه صبح بیاید فلان باغ ما خارج شهر که خیلی خوش آب و هواست ناهار تا این دو تا جوون با هم بیشتر آشنا شن. مامان منم (چون بابام زیاد حرف نمیزنه) گفت نه شما بیاید اینجا.حالا این بد شد؟ آخه من دیدم خانواده های دوستام میرن بعد خاستگاری. و ناهار و ورزش و .. میکنند به هدف آشنایی .البته با خانواده هاشون میرن.. ما مذهبی هستیم و اونها هم همینطور .
    یعنی ما تهرانی عقب افتاده حساب میشیم الان ؟یا تو خانواده های شما هم اینجوریه و با یک جلسه آشنایی این دعوتو قبول نمیکنید؟؟

و یکی هم اینکه بعد مراسم شبش به من اسمس داده دوست دارم جمعه بدرخشی.انگار از تیپ من (مانتو با شلوار لی و شال) خوششون نیومده! گفت مامانم گفت باید بیشتر آرایش میکرد (من ارایش کم داشتم) و شالتو پیچیده بودی به خودت. گفت خواستگاری قبلی من دختره با دامن کوتاه اومده و جوراب شلواری ضخیم. گفتم بپرسم معمولا مراسم های شما با چه پوششی برگزار میشه؟
    اخه دخترا هرچقدم بیرون باز باشن تو خواستگاری پوشیده تر میان. دوستای خودمم جدیدا با جوراب شلواری میرن جلوی خواستگار. ولی من مادر پدرم نمیذارن.(مامان من چادریه خودم معمولی مانتو شلوار لی مامان و خواهر اونم مانتویی پوشیده.)
    احساس میکنم یه جورایی بهم توهین شده که یعنی شما متحجر هستید و عقب افتاده. این برداشت من درسته؟ از طرفی هم میترسم جمعه با لباس دلخواه اون برم همیشه حرف حرف اونها بشه در اینده.

میشه راهنماییم کنید؟
    ویرایش توسط yasi_20 : پنجشنبه 08 خرداد 93 در ساعت 09:50

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)