به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 تیر 00 [ 10:36]
    سطح
    67
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    388

تشکرشده 576 در 165 پست

Array
    سلام دوست خوبم
    امیدوارم که روزات قشنگ قشنگ باشن
    اولش یه توصیه می کنم عزیزم.وقتی ذهنت رو از یه موضوعی رها می کنی عموما به مطلوبیتی که انتظار داری میرسی.زوم کردن روی یه موضوع به خصوص (حداقل برای من) خیلی از اوقات نتیجه ی معکوس میده
    اما در مورد سوالاتت:
    1)من کاملا با این شیوه موافقم.یه دختر هرچه قدر هم که توی خواستگاری خبره باشه توی خونه استرس بیشتری بهش وارد میشه و مقداری از خود واقعیش دور میشه.از طرفی هم یه قرار اولیه توی بیرون از خونه زحمت کمتری هم به خونواده ی هر دو طرف میده.شاید اصلا تفاوت های فاحش داشته باشن
    2)عزیزم اگه شما بخوای که به خاطر خواستگار پوشش یا آرایش خاصی داشته باشی واقعا مدیریت شرایطو از دست میدی.اما واقعا لازمه که توی محیط کارتون پوشش مناسب و آرایش(بنا به ضرورت چهره تون) داشته باشین.این موضوع خیلی به خواستگار اومدن یا نیومدن ربطی نداره.تاثیر مستقیم روی اعتماد به نفستون میزاره
    3)کلا به نظر من آرایش کردن خانوم ها به تعدادشون تعریف داره.اما ما آرایش می کنیم که زیباتر بشیم و عیوب احتمالی چهره مون پوشیده بشه.نه اینکه خود واقعی مونو پشت یه نقاب قایم کنیم.به نظر من یه خانوم قبل از اینکه بخواد آرایش مناسب خودشو پیدا کنه باید چهره شو درست و حسابی بشناسه.من (متاسفانه و یا خوشبختانه) از سن پایین یاد گرفتم که آرایش کنم.اونقدر تمرین داشتم که الان فکر می کنم واقعا حرفه ای شدم.اما به ندرت پیش میاد که حرفه ای خودآرایی یا گریم کنم.اینکه چجوری آرایش کنین کاملا متناسب با اینه که چهره تون به چه آرایشی نیاز ضروری داره.مثلا من موهای روشن و پوست روشن دارم.با این اوصاف اگه بخوام که ابروهامو به حال خودشون رها کنم چهره م خیلی خیلی بی روح میشه.بنابراین رنگ کردن ابرو هام یا گاهی مداد کشیدن توی ابرو هام از آرایش های ضروریم به حساب میاد.یا اینکه تا چند وقت پیش جای چند لک و جوش روی صورتم داشتم که منو مجبور میکرد که روزانه از کرم پودر و محو کننده استفاده کنم که با لیزر درمانش کردم و الان از بابت کرم پودر هم راحتم.در وهله ی بعدیشم به محیط کاریتون بستگی داره.اگه جو طوری هست که میتونین آرایش ملایم داشته باشین ریمل زدن و رژلب زدن هم به چهره گیرایی میده.هر چند توی محیط کار ما آرایش خیلی مرسوم نیست.در کنارشم آراستگی ظاهری مهمه.خوش پوش بودن.فکر می کنم که شما حجاب کامل میگیرین.اما مثلا خود من که قسمتی از موهام همیشه معلومه خیلی برام اهمیت داره که موهام چرب و کثیف نباشن.اما مهم تر از همه اینا طوری باشین که عاشق خودتون بشین.اینجوری گیرایی شما چندین برابر میشه
    4)اینو دیگه باید آقایون جواب بدن
    شاد باشید و خوشبخت

2. 3 کاربر از پست مفید hanie_66 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 04 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 04 خرداد 93), مصباح الهدی (یکشنبه 04 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hanie_66 نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم

3)کلا به نظر من آرایش کردن خانوم ها به تعدادشون تعریف داره.اما ما آرایش می کنیم که زیباتر بشیم و عیوب احتمالی چهره مون پوشیده بشه.نه اینکه خود واقعی مونو پشت یه نقاب قایم کنیم.به نظر من یه خانوم قبل از اینکه بخواد آرایش مناسب خودشو پیدا کنه باید چهره شو درست و حسابی بشناسه.من (متاسفانه و یا خوشبختانه) از سن پایین یاد گرفتم که آرایش کنم.اونقدر تمرین داشتم که الان فکر می کنم واقعا حرفه ای شدم.اما به ندرت پیش میاد که حرفه ای خودآرایی یا گریم کنم.اینکه چجوری آرایش کنین کاملا متناسب با اینه که چهره تون به چه آرایشی نیاز ضروری داره.مثلا من موهای روشن و پوست روشن دارم.با این اوصاف اگه بخوام که ابروهامو به حال خودشون رها کنم چهره م خیلی خیلی بی روح میشه.بنابراین رنگ کردن ابرو هام یا گاهی مداد کشیدن توی ابرو هام از آرایش های ضروریم به حساب میاد.یا اینکه تا چند وقت پیش جای چند لک و جوش روی صورتم داشتم که منو مجبور میکرد که روزانه از کرم پودر و محو کننده استفاده کنم که با لیزر درمانش کردم و الان از بابت کرم پودر هم راحتم.در وهله ی بعدیشم به محیط کاریتون بستگی داره.اگه جو طوری هست که میتونین آرایش ملایم داشته باشین ریمل زدن و رژلب زدن هم به چهره گیرایی میده.هر چند توی محیط کار ما آرایش خیلی مرسوم نیست.در کنارشم آراستگی ظاهری مهمه.خوش پوش بودن.فکر می کنم که شما حجاب کامل میگیرین.اما مثلا خود من که قسمتی از موهام همیشه معلومه خیلی برام اهمیت داره که موهام چرب و کثیف نباشن.اما مهم تر از همه اینا طوری باشین که عاشق خودتون بشین.اینجوری گیرایی شما چندین برابر میشه

شاد باشید و خوشبخت

مدیرجون بیا که سایتت از دست رفت
    والا واسه ما آرایشگاه باز کردن
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

4. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

hanie_66 (یکشنبه 04 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 04 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 04 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    هانیه من که دوست دارم ملایمتو توی صورت. اینکه پوست و موت روشنه خیلی هم دوست داشتنیه.
    Pretty hair colors for long hair
    من دوست داشتم این رنگی کنم موهامو یه کمی ارامش بگیرم وقتی خودمو نگاه می کنم تو اینه. اما پوست و مو و چشمم تیره ان نمی شه. تو می تونی از ملایمت چهره ات استفاده کنی خیلی.

6. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

hanie_66 (یکشنبه 04 خرداد 93), khaleghezey (دوشنبه 05 خرداد 93)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)