تشکرشده 112 در 69 پست
شیدا. (جمعه 26 اردیبهشت 93)
تشکرشده 112 در 69 پست
روش انتخاب همسر
من از ازدواج سنتی متنفرم،دوست دارم همسر اینده ام رو خودم پیدا کنم و قبل از ازدواج به مدت 9 ماه یعنی تو چهار فصل باهاش ارتباط داشته باشم چون روحیات ادم تو هر فصلی قالب مخصوص خودش رو داره تا با این کار با روحیات همسرم بیشتر اشنا بشم و ایشون هم با روحیات من اشنا بشن.خصوصیاتی که میخوام همسر اینده ام داشته باشه1-نسبت به واجبات دین و محرمات ان جدی باشه و به من هم در این راه کمک کنه2-در عمل به دستورات دین اهل افراط و تفریط نباشه3-دروغگو و دم دمی مزاج نباشه4- اهل افاده و چشم تو هم چشمی نباشه5-نسبت به من مهربان و دلسوز باشه6-انتظاراتی رو که در حد من نیست رو از من نداشته باشه7-گرم مزاج باشه8-به روحیات و علایق من احترام بگذاره9-خانه داری بلد باشه و اولویت اولش خانه باشه10-خصوصیات مردانه نداشته باشه11-با وفا و با وقار باشه12-کمبود های زندگیمون رو تو سرم نزنه و من رو تحت فشار قرار نده13-عفت کلام داشته باشه ،با ادب باشه14-اهل گفتگو و بگو بخند باشه چون من یه ادم درونگرام بهتره اون برونگرا باشه15-نوع حرف زدنش و اعمالش برای هیچ مرد غریبه ای جالب و جذاب نباشه16-نوع پوشش نباید جوری باشه که مردم از نگاه به اون لذت ببرن17-جذابیت های زنانه اش فقط برای من باشه18 خانواده دوست باشه و در هر زمینه ای اولویت اولش خانواده باشه19-تحصیلات و سواد هم داشته باشه اهل تحقیق و مطالعه هم باشهشکل و قیافه1-قیافه اش دلنشین و دوست داشتنی باشه خصوصا چشماش بدون نیاز به صد قلم ارایش زیبا باشه.چشماش باید زیبا باشن2-نه چاق باشه نه لاغر،اندام متناسب داشته باشه3-صداش مثل صدای مردا نباشه4-اهل ناز و نازکشی باشه5- زن باشه نه مرد تا من احساس نکنم با یه مرد ازدواج کردمخانواده1-تک فرزند نباشه2-پدر و مادرش با درک و شعور باشن فرهنگی باشن خیلی خوبه3-فقیر و نیازمند نباشن دستشون به دهنشون برسه4-با ابرو باشن5-اهل جنگ و فتنه نباشن
تشکرشده 1,144 در 414 پست
به ملانصرالدین گفتن چرا زن نمیگیری، گفت اولین بار رفتم خواستگاری یه دختر، خوشگل بود اما خونه داری بلد نبود. یعدی خونه دار بود اما زشت. یکی دیگه هم خونه دار بود هم زیبا اما از خاندان بدنامی بود. بعدی زیبا و خوشنام و خونه دار بود اما عقل درستی نداشت. خلاصه که هیچکی تو این شهر نبود که هم خوشگل باشه هم پولدار هم خونه دار هم عاقل هم خونواده دار هم نجیب هم ... تا اینکه بهم خبر دادن یکی تو بغداد هست که اینجوریه. منم رفتم دنبالش.
میگن خب؛ چرا نگرفتیش؟ میگه آخه اونم دنبال همچین کسی می گشت.
.
البته ابن یه داستان طنزه و امیدوارم لبخند به لبتون بیاره اما جدای از شوخی به نظرم معیارهاتون کمی با هم در تضاد هستن. یه همچین دختر نجیب و اصیلی میاد در تمام فصول خودش رو به شما عرضه میکنه ببینه می پسندین یا نه؟ چون برای فهمیدن همه این چیزایی که فرمودید(جذابیت زنونه، شکل اندام؛ خونه داری، گرم مزاجی و...) ارتباطی حتی بیش از یه دوستی ساده لازمه.
من نمی گم که صددرصد ازدواجها باید سنتی باشن. اما با توجه به ملاکهای شما فکر میکنم بهتره از خونوادتون در این زمینه (در انتخاب نه، بلکه در شناخت) کمک بگیرید.
Dreams end (جمعه 26 اردیبهشت 93), sara 65 (شنبه 27 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 26 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 26 اردیبهشت 93), شیدا. (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)
تشکرشده 1,029 در 261 پست
سلام
من تا پست شماره 12 رو خوندم
7-گرم مزاج باشه
14-اهل گفتگو و بگو بخند باشه
1-قیافه اش دلنشین و دوست داشتنی باشه خصوصا چشماش بدون نیاز به صد قلم ارایش زیبا باشه.چشماش باید زیبا باشن
4-اهل ناز و نازکشی باشه
به نظرم 4 تا معیار بالا با 3 تای پایینی نمیخونن
15-نوع حرف زدنش و اعمالش برای هیچ مرد غریبه ای جالب و جذاب نباشه
16-نوع پوشش نباید جوری باشه که مردم از نگاه به اون لذت ببرن
17-جذابیت های زنانه اش فقط برای من باشه
حق هر پسریه که با دختری ازدواج کنه که سنگین و نجیب باشه من منکر این مسئله نمیشم
ولی اکثرا دختر های گرم مزاج و زیبا دلشون میخواد مورد توجه جامعه قرار بگیرن و جامعه این ویژگی اونا رو ببینه و تایید کنه و چون هم طرف مقابل باید زیبا باشه هم امیال در اون شعله ور باشه خیلی منطقی نیست که در عین حال تا حالا با هیچ پسری رابطه خاصی رو تجربه نکرده باشه
حتی اگر اون دختر خیلی مذهبی و مقید و با حیا باشه اما این مسئله 50 درصد کاره چون پسرها اگر دختر زیبایی رو ببینند خیلی اصرار میکند برای دوستی و ... و حتی از دادن پیشنهاد ازدواج و دروغ گفتن در خصوص خودشون و حتی التماس و خواهش کم نمیذارن و چون دختر ها احساسی هستند حتی اگر خیلی هم معتقد باشن بازهم ممکنه درگیر این روابط بشن
به نظر من باید یکی از دو کفه ترازو رو کمی سبک تر کنی یا انتظار زیبایی و ظاهر و جذبه ویژه نداشته باشی یا انتظاراتتو در خصوص باور های مذهبی و حجب و حیا و روابط کمی تعدیل کنی
اما این مورد اصلا فکر نکنم معیار درستی باشه من خودم فردی درونگرا هستم و مدتی با یک دختر برونگرا صحبت کردم
اون دختر خیلی تمایل به صحبت و حرف زدن و حظور در جامعه و خرید و ... داشت من هم خیلی خوشحال بودم چون فکر میکردم درمان درونگرایی منه یا بعیارتی به تعادل رسوندن من و برونگرا شدن اما وقتی به خودم اومدم متوجه شدم من آدم این نوع زندگی نیستم و باید در کنار دختری باشم که منو درک کنه و در کنارش احساس آرامش کنم
شما باید فکر کنید که قصد خرید لباس دارید برای خودتان و برای بدن خودت
ممکنه فردی از من بپرسه چه لباسی دوست داری بپوشی و من یکسری ویژگی ها به اون فرد بگم و اون فرد بره لباس رو برای من بخره بیاره
اما وقتی اون لباس رو بپوشم به این نتیجه برسم که اصلا به من نمیاد و چون توی تن مردم دیدم یا در ویترین مغازه ها بوده چشمم رو گرفته
شما هم بهتره درکنار معیار هایی که دارید مسئله کفویت رو در نظر بگیرید
مثلا خانواده خودتون چه اوضاع مالی یا فرهنگی دارند دارند و خودت از نظر اقتصادی و ظاهری و خصوصیات خلقی در چه حد هستی
بعد دنبال دختری باشی که در حد تو باشه
مثلا آیا از نظر ظاهری خودت هم زیبا و جذاب هستی ؟
من نمیگم اگر زیبا نیستی دنبال دختر زیبا نرو ولی اگر اینطور نباشه و زیبا نباشی باید خیلی از جوانب رو درنظر بگیری
مثلا از شنیدن جواب رد ناراحت نشی
یا در آینده از مورد مقایسه واقع شدن خودت و همسرت دلگیر نشی
یا باید در مهر ورزیدن و تامین کردن نیاز های همسرت خیلی تمرکز کنی تا دیگران اونو از چنگت در نیارن و الی آخر
در کل اون چیزی که مرسومه اینه که دختر معمولا بهتره از پسر در درجه زیبایی بهتری قرار بگیره چون پسر ها چشمی هستند و دختر ها میل زیادی به مورد توجه واقع شدن دارند اما این اختلاف نباید خیلی چشمگیر باشه
و نکته مهم دیگه اینه که اکثر پسرهایی که از لحاظ ظاهر خیلی در سطح خوبی نیستند دنبال دختر خیلی زیبا هستن نمونه اش خود من که وقتی خودمو برسی کردم به این نتیجه رسیدم که علت اینکه این معیار تا این حد برای من نسبت به سایر معیار ها با اهمیت تر شده همین مسئله هستش و اینکه معمولا موقع ازدواج هر فردی دنبال تکمیل کمبود ها و کاستی های خودشه و موارد دست نیافتنی تر خیلی پررنگ تر میشه
مثلا اگر دقت کرده باشی پسرای که خیلی زیبا و جذاب هستند براشون محبت و اخلاق دختر خیلی مهمتره و زیاد بدنیال ازدواج با دختر های خیلی زیبا نیستند
نمیگم شما زیبا نیستی یا انتخاب همسر زیبا اشکال داره یا دختر زیبا و سنگین پیدا نمیشه یا خیلی باید معیارهاتو کم کنی و تغییر نگرش بدی در ازدواج
بحرحال کمی تعدیل در خصوص معیارها خیلی میتونه کمک کنه و بهتره بازه انتخابمونو کمی بزرگ تر کنیم
مثلا ازدواج با دختری که 7 سال ازت کوچکتر باشه به نظر من کار درستی نیست و به نظر میرسه این معیار رو خودبخود تعدیل کردی
اینا همه اما و اگر بود و هیچکس نمیتونه برای ازدواج یک نسخه جامع یا یه فرمول کلی بنویسه و نظر دقیق و مطلق بده
من فقط خواستم نظر شخصیمو بهت انتقال بدم
موفق باشی
Dreams end (شنبه 27 اردیبهشت 93), meinoush (شنبه 27 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (شنبه 27 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (شنبه 27 اردیبهشت 93), شیدا. (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)
تشکرشده 112 در 69 پست
سلام
اصلا این طور نیست 4 تا معیار بالام با 3 تای پایین کاملا میخونه،و اینکه شکل و قیافه خود من از 100 میشه 70 متوسط به بالا،من خودم تمام زیبایی های یک مرد رو به طور کامل دارم
منظور من از گرم مزاج بودن زن یه چیز دیگه است نه اون گرم مزاج بودنی که شما فکر می کنین،منم نگفتم با هیچ پسری رابطه خاصی تا حالا نداشته باشه منظور من بعد ازدواج بود
گفتم که من از دختر زیاد مذهبی خوشم نمیاد.حیا و وفا رابطه مستقیمی با مذهب نداره،
نقل قول از
انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه هاروارد امریکا
پسر درونگرا برای خوشبختی به یک دختر برونگرا نیاز دارد
دختر درونگرا برای خوشبختی به یک پسر درونگرا نیاز دارد
من عین این رو تو فامیلمون دیدم
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
سلام.
من توی این پست چند تا لینک گذاشتم که برای خواستگاری و تصمیم گیری برای ازدواچ مفید هست.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
Dreams end (جمعه 26 اردیبهشت 93), meinoush (جمعه 26 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (شنبه 27 اردیبهشت 93)
تشکرشده 406 در 140 پست
سلام
خواستم برات بنویسم ولی چون گفتی مسلمان شیعه ،پس یعنی نظرو حرف ماها مهم نیستمگه ماها کافریم؟؟
Dreams end (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
Dreams end (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93)
تشکرشده 112 در 69 پست
تشکرشده 7,555 در 2,378 پست
خواستگاری سنتی به نظر من که مذهبی نیستم هم خوبه. شما که مذهبی هستید خیلی بهتره که با اسایش خاطر ازدواج سنتی رو انتخاب کنین. مراحل شناخت و اشنایی رو هم می تونین داشته باشین. اسایش خاطر هم خواهید داشت حداقل خانواده ها رو از قبل می دونین به هم می خورن بعدش می مونه اینکه خودتون با هم هماهنگی دارین یا نه که در مراحل شناخت می فهمین.
دارین معیارای بیشتری پیدا می کنین. هنوزم فکر می کنم ادامه باید بدین.
اینکه دقیقا زن باشه رفتارای زنانه داشته باشه رفتارای مردانه نداشته باشه از نظرتون چی هستن (شماره 5) ؟ صدای زنانه. زیبایی نگاه. وفاداری. مهربانی. وقار. ادب رو شاید بشه توی همین دسته گذاشت.
15و 16و 17 و 1و 2 رو هم احتمالا بتونین در دسته ی مذهب بگذارین.
ویرایش توسط meinoush : جمعه 26 اردیبهشت 93 در ساعت 17:50
Dreams end (جمعه 26 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 26 اردیبهشت 93), شیدا. (جمعه 26 اردیبهشت 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)