به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام یوسف گمگشته عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها

تمام تاپیکام واسه این بود که من کمبود محبت دارم وفکر کردم اینجا میتونه کمبود منو جبران کنه.فکر کردم همدمی پیدا میکنم که دوست خوبم باشه.همیشه همراهم باشه.
    اشتباه کردم.من باید تنهایی رو تحمل کنم.

دوست عزیزم،خیلی از آدما(مخصوصا کسانی که اینجا هستن)،هر کدوم به نوعی کمبود محبت رو تجربه کردن ودارن. پس تو استثناء نیستی.
    ولی اینکه اینجا بتونه این کمبود ما رو جبران کنه،گمون نمیکنم...
    اینجا فقط میشه حرف زد و کمک گرفت که چطور کمبود محبتمون رو جبران کنیم،حلش کنیم... نه اینکه خود این سایت و دوستایه اینجا هستن بتونن این کارو برای ما انجام بدن

اینجا ما با هم دوست هستیم،ولی نهایت نهایت صمیمیتمون میتونه ارتباط صمیمانه تو فضای مجازی باشه،میتونیم تو این فضا به هم توجه کنیم و توجه دریافت کنیم،نه در دنیای حقیقی.
    پس اینجا میتونه جای خوبی برای حل مشکل اصلی ما باشه، با یادگیری خودمون. با تمرین. با تجربه کسب کردن...

دوست عزیز من!تو تنها هستی،خیلی از ماها هم تنها هستیم...
    میدونم تو هم دوست داری ازدواج کنی،خوشبخت باشی،این حق توئه... حق همه دخترا و پسرای خوب این تالار و هرکجای دنیا هست،ولی خب نشده... هنوز نشده.
    هرچند اگه میخواستی مثل خیلیا ازدواج رو به اون دید ببینی،تا الان به یکی از خواستگارات جواب + داده بودی و ازدواج کرده بودی،ولی تو هم هر ازدواجی رو نخواستی که صبر کردی.
    الان سعی کن به همه اون چیزایی که یاد گرفتی تا الان،عمل کنی، تا انشاله به زودی خبر ازدواجت رو به ما هم بدی

من آدم خوبی نبودمو نیستم.

منم همینطور!

اما خیلی تنها بودمو هستم.

منم همینطور!

من نمیتونم بیشتر از این اینجا بمونم چون شاید خدای نکرده دل یکی دیگه رو هم شکوندم وبه عذابش گرفتار بشم.

نه عزیزم،دل کسی اینجا شکسته نمیشه!چون همه با دل خرد شده اومدن!
    اونقدرا هم دوستان کینه به دلشون راه نمیدن!وقتی بدونن یکی تو شرایط ناخوشی بوده و حرفی رو از روی ناراحتی گفته بعد از عذرخواهیش حتما می بخشن

همتون خوبید اما هیچکدوم همراه من نبودید.

همراه بودن رو به هیچ وجه ازت قبول نمیکنم یوسف گمگشته!!
    ببین تو برو چند تا تاپیک من رو بخون،ببین میشل جون که از دوستای خوب من تو این تالار هست تو چند تاش واسم پست گذاشته؟!نه فقط میشل،همه دوستای دیگه(که تو لیستم هم هستن) و من خیلی دوستشون دارم، خب تو چند تا از تاپیکا حرفی یا نظری واسم نذاشتن چون نداشتن!،ولی میدونم که بازم همراهم هستن..

کلا همه تاپیکا رو ببین،تاپیکای میشل رو ببین،من تو چندتاش واسش کامنت گذاشتم؟!باور کن تاپیکای اونم اکثرمواقع یا نمی بینم یا نظر خاصی واسش ندارم.ولی بازم دوست هستیم

دوست اینه که به یاد هم باشیم. به فکر هم باشیم
    اینکه من یا دوستان دیگه تو همه تاپیکات تو همه پستات نبودیم،به این معنی نیست همراهت نیستیم عزیزمن

خدا حافظ همتون.
    خدا حافظ هممون باشه بله!حافظ تو هم باشه

ولی بازم اگه فهمیدی بچه های خوب اینجا میتونن کمکی بهت بکنن بیا... خیلی از دوستان همیشه همراه تو بودن، و تاپیکات رو همراهیت کردن.
    بازم به تاپیکای قبلیت سر بزن، و به نظراتشون فکر کن

منتظرت هستیم

2. 5 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

earth (شنبه 07 دی 92), faghat-KHODA (سه شنبه 03 دی 92), majid_k (یکشنبه 01 دی 92), میشل (یکشنبه 01 دی 92), شیدا. (یکشنبه 01 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام.
    از همتون ممنونم.
    اشتباه کردم اما تنها شدم.
    روزی که اینجارو ترک کردم خیلی تو فشار بودم چند روز همین فشارو تحمل کردم اما با وجود هزارتا ذکرو...نتونستم.
    میدونم وقتی ایمانم ضعیف میشه توان مبارزه با شیطون در وجودم کم میشه.
    خیلی تنهام.
    نه برای اینکه کسی پیشم نیست.نه...فقط واسه اینکه توانم کم شده.توانم در برابر القاعات شیطان مطرود کم شده.

این روزا خواستگارای زیادی تماس گرفتن اما هیچکدوم واسه سنم نیومدن.منم که خیلی تو فشار بودم.

نمیدونم چرا نمیتونم درست تو راه مستقیم زندگی کنم.
    تقصیر هیچکس نیست.فقط وفقط خودم گیجم.
    نمیدونم شاید خواب دیشبم باعث شد کمی امید داشته باشم.
    دیشب دوبار تو خواب دیدم بهم گفتن امام حسینو قسم بده به زهرا.
    من زیاد چیزی نفهمیدم اما حس میکنم خدا نور امیدی واسم روشن کرده.نمیدونم چطور وکی؟اما فکر میکنم کمی صدای نالمو شنیده وبه بنده بدش نیم نگاهی کرده.

- - - Updated - - -

اون همکلاسیم که ایمیلشو گرفته بودم دیروز واسم ایمیل فرستاد که "ممنونم که به فکر منی"مشکل ...بود اینطوری فرستادم.
    حالا اینو درجواب من فرستاده بود که گفته بودم تونستید واسه استاد بفرستید؟مشکل ارسال چی بود؟
    تعجب کزدم چرا اینقدر صمیمی نوشته؟منم واسش نوشتم.سلام آقای ...فکر کنم سوءبرداشت شده من به فکر شما نبودم فقط خواستم بدونم چرا ارسال نمیشد؟
    نمیدونم آخه چرا یک آدم اینقدر بی جنبه است؟
    من اشتباهی کردم؟

4. کاربر روبرو از پست مفید earth تشکرکرده است .

faghat-KHODA (یکشنبه 08 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. بله کمی تند رفتید. بنده خدا مگر چی گفته بود که حالشو گرفتی؟ ایشون مگر به شما توهین کرده بوده. ازت تشکر کرده بوده. اینگونه رفتارها حتی از خواهران روحانی دیر و کلیسا هم دیده نمیشه.
    من هم در چند روز گذشته گاهی به فکر شما و باقی کاربرای سایت می افتادم. قطعا دوستان دیگه هم در نبودت به فکرت بودن.
    این یعنی پسر خاله شدن؟ نه به خدا اشتباه میکنی.
    در مقابل تشکر و احترام بهتره رفتار مهربانانه ای داشت.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

6. 7 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

earth (دوشنبه 09 دی 92), faghat-KHODA (یکشنبه 08 دی 92), maryam240 (پنجشنبه 14 اسفند 93), reihane_b (یکشنبه 08 دی 92), میشل (یکشنبه 08 دی 92), بابک 1369 (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (یکشنبه 08 دی 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها
    اون همکلاسیم که ایمیلشو گرفته بودم دیروز واسم ایمیل فرستاد که "ممنونم که به فکر منی"مشکل ...بود اینطوری فرستادم.
    حالا اینو درجواب من فرستاده بود که گفته بودم تونستید واسه استاد بفرستید؟مشکل ارسال چی بود؟
    تعجب کزدم چرا اینقدر صمیمی نوشته؟منم واسش نوشتم.سلام آقای ...فکر کنم سوءبرداشت شده من به فکر شما نبودم فقط خواستم بدونم چرا ارسال نمیشد؟
    نمیدونم آخه چرا یک آدم اینقدر بی جنبه است؟
    من اشتباهی کردم؟
    من به فکر شما نبودم، پس به فکر چی بودی که پی گیری کردی؟ به فکر اشکال کانکشن های اینترنتشون؟ یا ایراد خط تلفنشون؟
    شما چرا همه چیز را سو برداشت می کنید.

مگه به فکر کسی بودن الزاما معنی عشق و عاشقی و علاقه خاص داره؟
    می تونستی خیلی معمولی جواب بدی و اون جمله را هم کاملا نادیده بگیری.
    اگر ایشون منظور خاصی داشته باشه، با معمولی جواب دادن شما متوجه می شه شما تمایلی ندارید.

راستی خوش اومدی.
    می دونی تا حالا چند بار قهر کردی و برگشتی؟
    لطفا بداخلاقی نکن و جوابمو تند نده. خب زود قهر می کنی دیگه
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

8. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

earth (دوشنبه 09 دی 92), faghat-KHODA (یکشنبه 08 دی 92), majid_k (یکشنبه 08 دی 92), maryam240 (پنجشنبه 14 اسفند 93), reihane_b (یکشنبه 08 دی 92), میشل (یکشنبه 08 دی 92), بابک 1369 (سه شنبه 10 دی 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام،

یوسف جان این به فکر بودن، با اون به فکر بودنی که تو برداشت کردی فرق می کنه.

من وقتی یه همکلاسی یا استاد یا کارمند دانشگاه یا ... رو ببینم که قبلا به نوعی در جریان کارش قرار گرفته باشم، موقع احوال پرسی ازش میپرسم که آقای فلانی، فلان مشکل برطرف شد؟ فلان پروژه به کجا رسید؟ در فلان موردی که درگیرش بودید، تصمیم گرفتید؟ اینها همه نشون دهنده اینه که به اطرافیانم توجه دارم و مسائلشون توی ذهنم میمونه. و اون طرف هم طبیعتا چون انسان هست، خوشحال میشه که حالش پرسیده شده، و به نوعی قدردانی خودش رو ابراز میکنه. همکلاسی شما هم ازت تشکر کرده، همین.

درضمن یه سوال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم هم دارم. چرا یه تاپیک مخصوص به روابطتت با پسرها نمیزنی که سوال های از این دست رو (که کم هم نیستند) در اون تاپیک مطرح کنی؟ یعنی اینقدر سخته که به این یه قانون احترام بگذاری و تاپیک هات موضوع مشخص، و عنوان واضحی داشته باشن؟

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

10. 5 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

earth (دوشنبه 09 دی 92), faghat-KHODA (یکشنبه 08 دی 92), majid_k (یکشنبه 08 دی 92), reihane_b (یکشنبه 08 دی 92), شیدا. (یکشنبه 08 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    سلام من چند بار اتفاقی تاپیکاتون رو خوندم و این برداشتم بود که شما آدم مذهبی از نوع افراطی هستید!!! یکی براتون ایمیل فرستاده شمام اینقدر تند پاسخ دادید ببینید خواهر خوبم چرا اینقدر اعمال افراد رو برا خودتون طبق خواسته خودتون تعبیر می کنید؟؟ اگر دانشجو هستید باید اونقدر برخورد اجتماعی تون بالا باشه و ارتباطتون خوب باشه که نمونه یه آدم تحصیل کرده رو تداعی کنید. هر کسی هم که به شما نزدیک میشه حتما فکر نکنید قصد سوء دارن چون این افکار شماس که به آدما بدبینید الان زمان قدیم نیست که بخوانین خودتون و روابطتون رو با جنس مخالفتون محدود کنید و برا هر رفتار اونها فکر بدی بکنید شما فقط کافی نجابتتون رو حفظ کنید همین!!!! پس رو رفتارتون تجدید نظر کنید و عینک بدبینی رو از چشمتون بردارید تا بهتر بتونید با بقیه ارتباط برقرار کنید و این قدرهم در روابطتون به این مسائل فکر نکنید که آیا فلانی که اینطوری باهام حرف زد قصد صمیمیت داشت یا هر چی چون اینا بیشتر وقتا ساخته ذهن شماست و این افکارو از خودتون دور کنید و به دید همکلاسی بهش نگاه کنید

12. 6 کاربر از پست مفید deniz90 تشکرکرده اند .

earth (دوشنبه 09 دی 92), faghat-KHODA (یکشنبه 08 دی 92), majid_k (یکشنبه 08 دی 92), maryam240 (پنجشنبه 14 اسفند 93), reihane_b (یکشنبه 08 دی 92), شیدا. (دوشنبه 09 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام. بله کمی تند رفتید. بنده خدا مگر چی گفته بود که حالشو گرفتی؟ ایشون مگر به شما توهین کرده بوده. ازت تشکر کرده بوده.
    سلام.حق باشماست اما من دوست نداشتم منو با لفظ تو خطاب کنه.نمیدونم شاید من یاد ندارم درست رفتار کنم اما نیت من فقط وفقط این بود که نمیخوام یک مرد متاهل با من صمیمی بشه.این بار اولش نبودچند بار دیگه هم توجه نکردم اما اینبار کلا اینطوری نوشته بود.
    اینگونه رفتارها حتی از خواهران روحانی دیر و کلیسا هم دیده نمیشه.
    من قبول دارم که نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم چون تو موقعیتش نبودم.اما خدا میدونه فقط میترسم با صمیمیت و محبت من به یک مرد زندگیش خراب بشه.میترسم چون تو زندگیمون دیدم.
    من هم در چند روز گذشته گاهی به فکر شما و باقی کاربرای سایت می افتادم. قطعا دوستان دیگه هم در نبودت به فکرت بودن.
    ممنون.من هم دوست دارم شما .میشل جون.ریحانه جون.فقط خدا محترم وامین محترم وچند تا از دوستان دیگه واسم بنویسین.چون گاهی که خودتون حالتون خوبه با نوشته هاتون آرومتر میشم. اینجا یک محیط همگانیه اماایمیلوفقط دونفر میبینن.من میترسم.اون شب تا 12 واسم ایمیل فرستاد ووقتی ازش به خاطر کمکش تشکر کردم خیلی احساساتی جواب میداد.اگر هیچی یاد نداشته باشم اما فرق احساس وعقلو که میدونم.
    این یعنی پسر خاله شدن؟ نه به خدا اشتباه میکنی.
    این نه اما اون چرا.من نمیدونم زندگیش چطوره اما من همیشه میترسم از اینکه کسی رو وابسطه خودم کنم.مخصوصا مرد متاهل.
    در مقابل تشکر و احترام بهتره رفتار مهربانانه ای داشت.

با تمام توضیحاتی که دادم باز هم میگید باید مهربونتر بودم؟

- - - Updated - - -

سلام شیدا جون.یادمه شما تو تاپیکام گاهی همراهم بودید.پس کمی منو میشناسید.این خیلی خوبه.چون بهتر درک میکنید چی میگم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    من به فکر شما نبودم، پس به فکر چی بودی که پی گیری کردی؟ به فکر اشکال کانکشن های اینترنتشون؟ یا ایراد خط تلفنشون؟
    اون شب ایشون ایمیلشوواسه من فرستاد واز من خواست واسه استاد بفرستم.من چند بار فرستادم اما همون خطایی که واسش میومد وداد من ترجمه کنم واسه منم اومد.بهش گفتم ایراد از فایل اتچ باید باشه.منم نتونستم بفرستم.اونوقت بهش گفتم اگر تونستید بفرستید بگید.(میخواستم بدونمچطور ایرادشو برطرف کرده تا منم یاد بگیرم)

مگه به فکر کسی بودن الزاما معنی عشق و عاشقی و علاقه خاص داره؟ نه
    می تونستی خیلی معمولی جواب بدی و اون جمله را هم کاملا نادیده بگیری. بله تو چند مورد از ایمیلاش نادیده گرفتم اما بدتر شد.آخه بچه که نیست کم محلی بدتر کرد.
    اگر ایشون منظور خاصی داشته باشه، با معمولی جواب دادن شما متوجه می شه شما تمایلی ندارید. نمیدونم چرا نفهمید.

راستی خوش اومدی. ممنونم.
    می دونی تا حالا چند بار قهر کردی و برگشتی؟ نه.شماها دوستامین تحملتون بالاست.
    گاهی بله خیلی حساس میشم.

- - - Updated - - -

سلام شیدا جون.یادمه شما تو تاپیکام گاهی همراهم بودید.پس کمی منو میشناسید.این خیلی خوبه.چون بهتر درک میکنید چی میگم.
    اون شب ایشون ایمیلشوواسه من فرستاد واز من خواست واسه استاد بفرستم.من چند بار فرستادم اما همون خطایی که واسش میومد وداد من ترجمه کنم واسه منم اومد.بهش گفتم ایراد از فایل اتچ باید باشه.منم نتونستم بفرستم.اونوقت بهش گفتم اگر تونستید بفرستید بگید.(میخواستم بدونمچطور ایرادشو برطرف کرده تا منم یاد بگیرم)

مگه به فکر کسی بودن الزاما معنی عشق و عاشقی و علاقه خاص داره؟ نه
    می تونستی خیلی معمولی جواب بدی و اون جمله را هم کاملا نادیده بگیری. بله تو چند مورد از ایمیلاش نادیده گرفتم اما بدتر شد.آخه بچه که نیست کم محلی بدتر کرد.
    اگر ایشون منظور خاصی داشته باشه، با معمولی جواب دادن شما متوجه می شه شما تمایلی ندارید. نمیدونم چرا نفهمید.

راستی خوش اومدی. ممنونم.
    می دونی تا حالا چند بار قهر کردی و برگشتی؟ نه.شماها دوستامین تحملتون بالاست.
    گاهی بله خیلی حساس میشم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط میـشل نمایش پست ها
    سلام،سلام میشل جونم.

یوسف جان این به فکر بودن، با اون به فکر بودنی که تو برداشت کردی فرق می کنه.

من وقتی یه همکلاسی یا استاد یا کارمند دانشگاه یا ... رو ببینم که قبلا به نوعی در جریان کارش قرار گرفته باشم، موقع احوال پرسی ازش میپرسم که آقای فلانی، فلان مشکل برطرف شد؟ فلان پروژه به کجا رسید؟ در فلان موردی که درگیرش بودید، تصمیم گرفتید؟ اینها همه نشون دهنده اینه که به اطرافیانم توجه دارم و مسائلشون توی ذهنم میمونه. و اون طرف هم طبیعتا چون انسان هست، خوشحال میشه که حالش پرسیده شده، و به نوعی قدردانی خودش رو ابراز میکنه. همکلاسی شما هم ازت تشکر کرده، همین.

درضمن یه سوال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم هم دارم. چرا یه تاپیک مخصوص به روابطتت با پسرها نمیزنی که سوال های از این دست رو (که کم هم نیستند) در اون تاپیک مطرح کنی؟ یعنی اینقدر سخته که به این یه قانون احترام بگذاری و تاپیک هات موضوع مشخص، و عنوان واضحی داشته باشن؟
    حتما اگر دوباره موردی پیش اومد یا اینکه سر فرصت یه تاپیک ایجاد میکنم.
    قبول دارم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کم یاد دارم.وباید خودمو واکسینه کنم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط deniz90 نمایش پست ها
    سلام من چند بار اتفاقی تاپیکاتون رو خوندم و این برداشتم بود که شما آدم مذهبی از نوع افراطی هستید!!! یکی براتون ایمیل فرستاده شمام اینقدر تند پاسخ دادید ببینید خواهر خوبم چرا اینقدر اعمال افراد رو برا خودتون طبق خواسته خودتون تعبیر می کنید؟؟ اگر دانشجو هستید باید اونقدر برخورد اجتماعی تون بالا باشه و ارتباطتون خوب باشه که نمونه یه آدم تحصیل کرده رو تداعی کنید. هر کسی هم که به شما نزدیک میشه حتما فکر نکنید قصد سوء دارن چون این افکار شماس که به آدما بدبینید الان زمان قدیم نیست که بخوانین خودتون و روابطتون رو با جنس مخالفتون محدود کنید و برا هر رفتار اونها فکر بدی بکنید شما فقط کافی نجابتتون رو حفظ کنید همین!!!! پس رو رفتارتون تجدید نظر کنید و عینک بدبینی رو از چشمتون بردارید تا بهتر بتونید با بقیه ارتباط برقرار کنید و این قدرهم در روابطتون به این مسائل فکر نکنید که آیا فلانی که اینطوری باهام حرف زد قصد صمیمیت داشت یا هر چی چون اینا بیشتر وقتا ساخته ذهن شماست و این افکارو از خودتون دور کنید و به دید همکلاسی بهش نگاه کنید
    سلام.ممنونم که واسم نوشتین.حرفاتونو خوندم وخیلی نکات خوبی داشت.اما من خیلی کم میدونم واسه همین بیشتر احتیاط میکنم.شاید کسی که از اول ارتباط معمولی بدون گناهو دیده بدونه باید چکار کنه.اما من هر کی دورو برم دیدم به قصدی ارتباط داشتن.ارتباط صمیمی سالم ندیدم.دوست دارم از همتون یاد بگیرم .پس اگر یه تاپیک ایجاد کردم دوست دارم کمکم کنید تا متوجه بشم.

14. 4 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (سه شنبه 10 دی 92), majid_k (سه شنبه 10 دی 92), reihane_b (چهارشنبه 18 دی 92), شیدا. (دوشنبه 09 دی 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    خب اگه فکر می کنی داره از حدش فراتر می ره، کلا ارتباطت را باهاش قطع کن.

اگر مرد متاهلی به این شکل به شما چراغ سبز نشون می ده و شما برخورد تند می کنید اما ادامه می دید ( بهش می گی من به فکر شما نبودم، اما همچنان روابط کاری و ایمیلی نه چندان اجباری را ادامه می دید و قطع نمی کنید) می ذاره به حساب ناز کردن.

یوسف جان (خوشم می آد میشل با مزه صدات می کنه یوسف
    مرد متاهل به قصد ازدواج که نزدیک نشده، به قصد سواستفاده است.
    وقتی برخورد تند شما را می بینه ( که همراهش رابطه را ادامه هم می دید ) فکر می کنه داری ناز می کنی.
    خوشحال هم می شه، رفتارش وقیح تر هم می شه.

پس اگر مطمئنی که منظوری داره
    و اگر تذکر هم دادی (به هر شکلی ) و اهمیت نداده،
    رابطه را باید صددرصد قطع کنی.

واله ما هم دانشگاه رفتیم درس خوندیم ( شدم مثل مامان بزرگها) اینقدر لازم نبود با همکلاسیها جیک تو جیک بشیم و کارهای مشترک بکنیم.
    کارهای مشترک را هم توی محیط دانشگاه انجام می دادیم، تمام می شد.
    مشکلات ما بیشتر کاری بود تا عاطفی.
    پروژه 4 نفره بود، یکی فقط حرف می زد و کاری ازش نمی دیدی، یکی غیب می شد، یکی دو نفر هم کار را انجام می دادن. آخرش موقع نوشتن اسامی که می شد تازه اونی که اصلا نبود می خواست اسم دوستش را هم کنار بقیه اسامی اضافه کنه. یکی کار می کرد 5 نفر نمره می گرفتند. ولی کسی عاشق کسی نمی شد. تازه روابط خصمانه هم می شد
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

16. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 11 دی 92), faghat-KHODA (سه شنبه 10 دی 92), majid_k (سه شنبه 10 دی 92), reihane_b (چهارشنبه 18 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. قطعا شما به خوبی از نیت اون فرد اطلاع دارید. اگر فرد متاهلی بیش از حد و خارج از چارچوب احترام و نزاکت رفتار کرد. بدون هیچگونه درنگی باید ترد بشه. هیچ توضیح و دلیلی هم نیاز نیست.
    شاید بهتر بود من نوشته خودم رو اینجور تموم میکردم که: در مقابل تشکر و احترام بهتره رفتار محترمانه ای داشت.
    نیاز نیست به افراد محبت کنید. اما لازمه به افراد پیرامون خود احترام بگذارید.
    گاهی برخی از اشخاص به میزان شما حساسیت رعایت بکار بردن کلمات مناسب رو در صحبت کردن بکار نمیبرن. به عنوان مثال هنگام صحبت کردن با خانمهای محجبه از الفاظی مانند عزیزم. قربان شما. جانم. و نمونه های مشابه استفاده میکنن. البته با اینکه تاکید میکنم که من هم بکار بردن اینگونه کلمات رو برای خطاب قرار دادن یک خانم نا محرم چندان صحیح نمی بینم. اما بد نیست به این مسئله هم اشاره کنیم که برخی از افراد بدون در نظر گرفتن شرایط ، و بدون هیچ نیت خاصی و تنها از روی عادت از این کلمات استفاده میکنن.
    از اینکه ممکنه گای از اوقات کلامم موجب بوجود آمدن آرامشی هر چند کوچک برای شما شده باشه. خوشحالم و حس خوبی دارم. این حس خوب موجب میشه بهتر افکارم رو متمرکز کنم.
    آرزو میکنم در نوشته های بعدی خبر های خوبی از خود برای و دوستانتون داشته باشید.
    موفق ، سلامت و دلشاد باشید.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

18. 5 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 11 دی 92), faghat-KHODA (سه شنبه 10 دی 92), maryam240 (پنجشنبه 14 اسفند 93), reihane_b (چهارشنبه 18 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    خب اگه فکر می کنی داره از حدش فراتر می ره، کلا ارتباطت را باهاش قطع کن.
    منم همین کارو کردم.بهش گفتم ممنونم که خواستید کمکم کنید اما من نبایداز شما کمک میخواستم.

اگر مرد متاهلی به این شکل به شما چراغ سبز نشون می ده و شما برخورد تند می کنید اما ادامه می دید ( بهش می گی من به فکر شما نبودم، اما همچنان روابط کاری و ایمیلی نه چندان اجباری را ادامه می دید و قطع نمی کنید) می ذاره به حساب ناز کردن.یعنی برداشتش از رفتار من اینطور بوده؟

یوسف جان (خوشم می آد میشل با مزه صدات می کنه یوسف
    مرد متاهل به قصد ازدواج که نزدیک نشده، به قصد سواستفاده است.خب منم همین فکرو کردم اما شک داشتم که نکنه چون من نمیدونم اشتباه میکنم.
    وقتی برخورد تند شما را می بینه ( که همراهش رابطه را ادامه هم می دید ) فکر می کنه داری ناز می کنی.
    خوشحال هم می شه، رفتارش وقیح تر هم می شه.

پس اگر مطمئنی که منظوری داره
    و اگر تذکر هم دادی (به هر شکلی ) و اهمیت نداده،
    رابطه را باید صددرصد قطع کنی.

واله ما هم دانشگاه رفتیم درس خوندیم ( شدم مثل مامان بزرگها) اینقدر لازم نبود با همکلاسیها جیک تو جیک بشیم و کارهای مشترک بکنیم.
    کارهای مشترک را هم توی محیط دانشگاه انجام می دادیم، تمام می شد.
    مشکلات ما بیشتر کاری بود تا عاطفی.
    پروژه 4 نفره بود، یکی فقط حرف می زد و کاری ازش نمی دیدی، یکی غیب می شد، یکی دو نفر هم کار را انجام می دادن. آخرش موقع نوشتن اسامی که می شد تازه اونی که اصلا نبود می خواست اسم دوستش را هم کنار بقیه اسامی اضافه کنه. یکی کار می کرد 5 نفر نمره می گرفتند. ولی کسی عاشق کسی نمی شد. تازه روابط خصمانه هم می شد
    خاطره جالبی بود.
    نمیدونم.حس میکنم چون به پسرا توجه نمیکنم بیشتر دوست دارن نزدیک بشن.حوری پری که نیستم واسه خوشگلیم بیان جلو.ظاهر معمولی دارم وسعی میکنم ادبو رعایت کنم.
    آخه این آقا تو کلاس هم هروقت سوالی از استاد میپرسیدم زودتر از استاد جوابمو میداد.طوری که استاد یه لبخندی به من میزد وساکت میموند تا اون حرفشو بزنه.حس میکردم چون اطلاعات زیادی داره میخواد منتقل کنه.اما با ایمیلایی که فرستاد ومشورتی که با شماها کردم فهمیدم فقط به قصد کمک نیست.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام. سلام
    قطعا شما به خوبی از نیت اون فرد اطلاع دارید. اگر فرد متاهلی بیش از حد و خارج از چارچوب احترام و نزاکت رفتار کرد. بدون هیچگونه درنگی باید ترد بشه. هیچ توضیح و دلیلی هم نیاز نیست.
    شاید بهتر بود من نوشته خودم رو اینجور تموم میکردم که: در مقابل تشکر و احترام بهتره رفتار محترمانه ای داشت.
    نیاز نیست به افراد محبت کنید. اما لازمه به افراد پیرامون خود احترام بگذارید.
    گاهی برخی از اشخاص به میزان شما حساسیت رعایت بکار بردن کلمات مناسب رو در صحبت کردن بکار نمیبرن. به عنوان مثال هنگام صحبت کردن با خانمهای محجبه از الفاظی مانند عزیزم. قربان شما. جانم. و نمونه های مشابه استفاده میکنن. البته با اینکه تاکید میکنم که من هم بکار بردن اینگونه کلمات رو برای خطاب قرار دادن یک خانم نا محرم چندان صحیح نمی بینم. اما بد نیست به این مسئله هم اشاره کنیم که برخی از افراد بدون در نظر گرفتن شرایط ، و بدون هیچ نیت خاصی و تنها از روی عادت از این کلمات استفاده میکنن.اما همون افراد هم وقتی بخوان ادبو رعایت کنن میتونن از این الفاظ استفاده نکنن.یا حداقل میگن ببخشید عادت کردم.من دیدم که میگم.
    از اینکه ممکنه گای از اوقات کلامم موجب بوجود آمدن آرامشی هر چند کوچک برای شما شده باشه. خوشحالم و حس خوبی دارم. این حس خوب موجب میشه بهتر افکارم رو متمرکز کنم.
    آرزو میکنم در نوشته های بعدی خبر های خوبی از خود برای و دوستانتون داشته باشید.
    موفق ، سلامت و دلشاد باشید.
    ممنون.

20. 3 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

majid_k (چهارشنبه 11 دی 92), reihane_b (چهارشنبه 18 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 11 دی 92)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)