با سلام
نمي دونم از كجا شروع كنم ولي سعي مي كنم خيلي مختصر بگم قضيه ‏چيه.مشكل من دو دل بودنمه براي تصميماتم.من يه سال پيش با پسري ‏آشنا شدم كه تو اين يه سال خيلي خوب با عقايد و اخلاقيات هم آشنا ‏شديم و مورد قبول هم بوديم.از طرفي مهر همديگه تو دلمون رخنه ‏كرد.ولي بدشانسي از اونجايي بود كه من و اون براي رسيدن بهم زمان ‏زيادي لازم داريم گرچه من 22 سالمه و شروع وقت ازدواجم...‏
ماجراهايي كه اطرافيانمون در مورد ما بوجود آوردن باعث شد تا تمامي ‏در ها به رومون ببندن و من زياد به وصال نخواستم فكر كنم ولي ‏ارتباطمونو اصلا قطع نكرديم .‏
از طرفي در طي كارهاي پروژه ايم با يكي آشنا شدم كه بهم پيشنهاد داد ‏بيشتر با هم آشناشيم.منم چون مي ديدم كه قضيه منو نفر قبليم بوي نا ‏اميدي ميده و هيچي معلوم نيست كه با گدر زمان چي بشه/از لحاظيم ‏شرايط اين بهتر بود هم كاري هم تحصيلي و هم خانوادگي .پيشنهادشو ‏قبول كردمو باهم ارتباط برقرار كرديم تا بيشتر بشناسيم.‏
ولي اصل مشكل و هچل وقتي شروع شد كه نفر قبليم تمام اس ام اس ‏هايي كه جديده برام نوشته بود ديد و گفت( من تورو همسر آيندم ‏ميدونستم ولي تو خيانت كردي.)من هر چي بهش توضيح دادم و منطقي ‏باهاحرف زدم ولي ميگه( من ديدم به تو عوض شده.همه چيو خراب ‏كردي.....)‏
اي روزگار......‏
حالا واقعا نمي دونم چيكار كنم؟؟!!! از طرفي شرايط نفر قبليم نياز به ‏زمان زيادي داره و هيچ تضميني نيست. از طرفيم نفر جديدم هم در مورد ‏ازدواج هيچ تضميني نداده و اخلاقشو زياد نمي شناسم ولي موقعيتش ‏خيلي خوبه.‏
حالا نمي دونم كدومو فداي اونيكي كنم. شايد بعضيا بگن خيانت كردم ‏ولي من شرايطم فرق مي كنه هم اختلاف سنيم با مادرم زياده هي ميگه ‏ازدواج كن ازطرفيم من يه دخترم بايد انتخاب كنم خوب!!!‏
ولي با اين اوضاع فكنم همه چيز خراب شد............‏
الان كه هيچ كدومش تضمين شده نيست كدومو ميتونم انتخاب كنم؟ ‏من ميخواستم وقتي يك طرف تضمين شد منم انتخابو يه دونه بكنم كه ‏الان اوضاع فرق كرد .‏
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟