ببین آقا جواد ناراحتی و احساس بدی که نسبت به خودت پیدا کردی کاملا بی مورده . خیلی خیلی خیلی ............. بی مورده . من یه دخترم اینو از من قبول کن
یه دختر اگه کسی رو واقعا دوست داشته باشه و بخواد باهاش ازدواج کنه حتی اجازه نمیده خواستگاری به خونشون بیاد اگرم اومد حتی بهش نگاه هم نمیکنه اگرم نگاش کرد به هیچ وجه بهش دل نمیبنده چه برسه به اینکه جواب بله هم بده
تازه یه کار ه بیاد با آب و تاب ازش تعریف هم بکنه که آره فلانی اومدن خونمون و چی گفتن و چیکار کردیمو ...
خوشحال باش که از دستش دادی
شنیدی میگن زنها فرشته اند ؟؟؟؟؟؟ باور نکن
یه زن اگه بخواد از پیچیدگی های شخصیتیش استفاده کنه مهارتشو داره که به هر شکلی که میخواد خودشو نشون بده
و مردها با تمام زرنگیشون متوجه موضوع نشن .
اگه واقعا به ازدواج با شما فکر میکرد از دیده شدن با شما نباید اینقدر میترسید چون بالخره که باید یه جوری مساله مطرح میشد. ترسید چون قصدش ازدواج با کس دیگه ای بود.
دختری که الان عقدکرده است و دوباره با شما تماس گرفته برای من که هم جنسشم چندش آوره . شما رو نمیدونم
خدا رو شکر کنید .معلوم نیست اگه شما همسرش بودید چقدر وفاداری خرج شما میکرد
نظر شخصی من اینه که زوده ازدواج کنید . من فکر میکنم برای پسرها 26 سالگی میتونه شروع خوبی برای اقدام به ازدواج باشه که از لحاظ تحصیلی کاری و احساسی به پایداری لازم رسیده باشن
نمیدونم مهندس چی هستی خواستم وارد مقوله پایداری بشم و مهندسی باهات صحبت کنم گفتم شاید متوجه موضوع نشی
موفق باشی
اول تو آزمون ارشد بعد تو کار و بعد در ازدواج
- - - Updated - - -
بعدشم توی اون سن باید یک دختری رو بگیرم که سنش بم بخوره و من هیچ وقت نمی تونم به یک دختر ۲۵ یا ۲۶ ساله اعتماد کنم و زیر یک سقف باهاش زندگی کنم . در کل خیلی بدبختم . با توجه به اینکه توی زندگیم سعی کردم آدم پر تلاشی باشم و درست زندگی کنم این حق من نیست . الان که دارم اینا رو می نویسم داره به حال خودم گریم می گیره[/QUOTE]
این قسمت متنتون رو که خوندم از اینکه پست قبلیو گذاشتم پشیمون شدم . افکار شما برام اصلا قابل درک نیست
متوجه منظورتون نشدم
یعنی شما با هرکی ازدواج کنی وقتی 26 سالش شد میندازیش دور ؟
یعنی چی نمیتونی به یه دختر 25 -26 ساله اعتماد کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا برای این طرز فکرتون متاسفم
یعنی همه پسرایی که الان 30 سالشون و تازه میخوان ازدواج کنن بدبختن ؟
ضمنا قرار نیست شما دختری رو بگیرید
دختر گرفتنی نیست
معمولا با دخترا ازدواج میکنن . دختر مثل شما یه انسانه که اگه بخواد با شما میاد زیر یه سقف . قرار نیست مثل خرید یه بطری شیر برید سوپر محل مثلا شیر بگیرید
شاید خیلیها به اینکه به لفظ شما گیر دادم ایراد بگیرن و خوششون نیاد . ولی به نظرم واژه ها از اعماق افکار آدم سرچشمه میگیرن
خواستم تذکری داده باشم تا دیر نشده ذهنیتتون رو تغییر بدید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)