به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: خیانت یا ...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 92 [ 18:21]
    سطح
    8
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    واااااااااااااااای لاو نمیشه من نمیتونم بچه ای رو به دنیا بیارم که باباش به من خیانت کرده (اگه کرده باشه) اگرچه عاشق باباشم

- - - Updated - - -

دیشب منو صدا زده میگه بیییییییاااااااا میگم جان دیدم واسم ایین فشفشه گنده ها گرفته و روشن میکنه میگه واستا میخوام از تو و بچمون عکس بگیرم احساس میکنم داره منو خر فرض میکنه و با این کارا داره هواسمو پرت میکنه حرفام مسخرس میدونم ولی داغوووووووونم خیلی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا دارم میمیرم میفهمیییییییییییییییی

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    سلام خواهرم
    خیانتی در کار نیست. فکر خودت رو خراب نکن ضمن اینکه احتمالا شما در عبور از تری مستر اول به دوم هستید و روحیاتتون به شدت تغییر می کنه و نباید هیچ تصمیم مهمی، دقت کنید هیچ تصمیم مهمی بگیرید
    همسرتون با محبت و رفتار جرات مندانه شما کنار شما خواهد بود و خواهد ماند
    منتقد درونیتون رو خاموش کنید و برای یک بار احتمال خطا، حکم صادر نکنید
    منتقد درونیتون به شما دائم می گه اون تو رو ابله و نادون فرض کرده! فکر کرده تو نفهمیدی! فکر کرده تو نمی فهمی کارهاش رو... به هیچ وجه اهمیت به این منتقد ندهید و اون رو خاموش کنید
    می توانید احساستون رو بگید و موضوع رو خاتمه دهید
    به نظر من شما باید سعی کنید مهارتهای رفتار جرات مندانه رو به خوبی یاد بگیرید و عواطف خودتون رو کنترل کنید
    اما با توجه به مسائلی که عنوان کردید خیانتی در کار نیست
    امشب رو با خیال راحت در آغوش همسرتون بیارامید

3. 5 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 12 فروردین 92), del (چهارشنبه 14 فروردین 92), taraneh89 (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (دوشنبه 12 فروردین 92), زهرا ۲ (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 اردیبهشت 92 [ 13:28]
    سطح
    11
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 34 در 18 پست

Array
    به خواب و تعبیر خوابت اهمیت نده این خوابا به خاطر آشفتگیه که داری
    به نظر من هم خیانتی در کار نیست، باهاش صحبت کن که بدونه چقدر داری اذیت میشی و ازش بخواه برات توضیح بده
    دیگران و مشکلاتشون که از همسر و بچه آدم مهمتر نیستن

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام عزیزم بهتره از روزهای بارداری برای خودتون خاطرات خوبی بسازید فکرشو کردی اگه اشتباه کرده باشی و اون خیانت نکرده باشه بعدش چقدر برات شرمندگی می مونه سعی کن طوری رفتار کنی که برات پشیمونی نیاره یا یه روز برنگرده بهت بگه من کاری نمی کنم بهم گیر می دی پس بهتره اون کارو کنم مثل حرف خیلی ها که متاسفانه می گن
    مطمئن باش می تونی زیباترین زندگی رو داشته باشی
    موفق باشی

6. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

باران بهاری11 (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    ازهمتون ممنونم دوستای گلم.ولی نمیدونم چرا این فکرو خیالا دست از سرم بر نمیداره با کوچکترین چیز واسه خودم نشونه میسازم و ربطش میدم به اینکه حتم با کسی هست دیشب تا ساعت 5-6 بیدار بودم مثل دیوونه ها که انگار یه چیز یا کس عزیزشونو از دست دادن همش حس بدی دارم.پریروز زنگ زدم بهش ج نداد منم گوشیمو زدم زمین خورد شد وسایل خونه رو شکستم اگه حامله نبودم خودمم میکشتم...وقتی اومد خونه هیچی بهم نگفت دیشب دیدم واسم گوشی خریده من هیچکس و ندارم که بهش اینا رو بگم یعنی هیچکس و محرم نمیدونم .همون پریشب که ج تل منو نداد وقتی اومد خونه دیدم انگشتش جوهریه گفتم کجا رفتی انگشت زدی گفت نمیدونم.دیشب لباسای بیرونشو عوض کردم تمیز واسش بزارم دیدم پوکه سیم کارت تو جیبشه گفتم این چیه گفت واسه داییم سیم کارت گرفتم و گفتم هدیهش مال خودم من چیزی نگفتم بهش یکی از فامیلاشون شیفت شب بود نرفته بود مسافرت مجبور شد که این بره به جاش واسته به من گفت داداشتو بگو بیاد پیشت باشه؟گفتم باشه خلاصه وقتی رفت با اینکه میدونستم اگه برم سراغ سند سیم اعصابم خورد میشه اما رفتم و دیدم سند به نام خودشه که هیچ اثر انگشتشم که گفت نمیدونم پاشه و دیگه قاطی کردم و گفتم اره واس دختره گرفته و بردش بیرونو ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 اردیبهشت 92 [ 13:28]
    سطح
    11
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 34 در 18 پست

Array
    آروم باش عزیزم. به فکر فرزندت باش
    همسرت به فکرت هست .. ولی قطعا داره کارایی میکنه که رفتار مشکوک رو ازش میبینی
    دوباره ازش نخواستی که بهت بگه اون قضیه پنهانی چیه ؟
    سیم کارت مال خودشه اگه برای دایی بود که به اسم همسرت نبود یا حداقل اینکه سندشو با خودش نمی آورد...
    بیشتر مراقب باش بدون اینکه بفهمه کنترلش میکنی مواظب رفتاراش باش

- - - Updated - - -

آروم باش عزیزم. به فکر فرزندت باش
    همسرت به فکرت هست .. ولی قطعا داره کارایی میکنه که رفتار مشکوک رو ازش میبینی
    دوباره ازش نخواستی که بهت بگه اون قضیه پنهانی چیه ؟
    سیم کارت مال خودشه اگه برای دایی بود که به اسم همسرت نبود یا حداقل اینکه سندشو با خودش نمی آورد...
    بیشتر مراقب باش بدون اینکه بفهمه کنترلش میکنی مواظب رفتاراش باش

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    مشکلم اینه که نیستم پس فردا دارم میرم مسافرت فوری میترسم

- - - Updated - - -

sci عزیز ممنونم ازتون دقیقا انگار یه نفر داره تو مخم حرف میزنه و بهم دستور میده و عصبیم میکنه گاهی که زیاد فکرای منفی میاد تو ذهنم به خدا توکل میکنم و قران میخونم ولی یه لحظس دوباره شروع میشه من حرف دلمو به هیچکس نمیگم و همش خودخوری میکنم وقتی که همسرم پیشمه انگار هیچ مشکلی ندارم و همه چیز و فراموش میکنم ول زمانی که نیست...خداااااااااااااااااØ §ااااااااااایاااااااااااا تمومش کن بهم واقعیتو نشون بده کجای دنیا نشستی که نمیبینی و نمیشنوی لااقل اگه هیچی نیس یه کاری کن باهام حرف بزنه و بگه قضیه چیه

- - - Updated - - -

sci عزیز ممنونم ازتون دقیقا انگار یه نفر داره تو مخم حرف میزنه و بهم دستور میده و عصبیم میکنه گاهی که زیاد فکرای منفی میاد تو ذهنم به خدا توکل میکنم و قران میخونم ولی یه لحظس دوباره شروع میشه من حرف دلمو به هیچکس نمیگم و همش خودخوری میکنم وقتی که همسرم پیشمه انگار هیچ مشکلی ندارم و همه چیز و فراموش میکنم ول زمانی که نیست...خداااااااااااااااااØ §ااااااااااایاااااااااااا تمومش کن بهم واقعیتو نشون بده کجای دنیا نشستی که نمیبینی و نمیشنوی لااقل اگه هیچی نیس یه کاری کن باهام حرف بزنه و بگه قضیه چیه

- - - Updated - - -

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array
    خانمی!
    اول اینکه نحوه برخوردت در مواجهه با مشکل مهمه. هرچی عکس العمل تندتری نشون بدی نفست باور میکنه که مساله خیلی خیلی بغرنجه.
    بعنوان مثال خود من وقتی به لحظات غمگین زندگیم فکر می کنم، هرجا که گریه کردم و بیشتر ناراحت شدم اون لحظات واسم سختتر بودند. یعنی با آب و تاب دادن به لحظات سخت، بهشون مهر غیرقابل تحمل بودن می زنیم.
    شما چرا بخاطر اینکه تلفنتون بی جواب موند باید بزنی همه چی رو بشکنی؟ شما الان با اینکار برای یک تماس بی جواب فاجعه ساختید. ممکنه به هر علتی ایشون اون موقع نتونسته جواب بده. دنیا که به آخر نرسیده!
    پس همیشه سعی کنید و تلاش کنید یک اتفاق ولو ناراحت کننده رو با عکس العمل تند به یک فاجعه تبدیل نکنید که نشه از پسش بر اومد!
    همسر شما وقتی برخورد تند شمارو می بینه هر دلیلی هم داشته باشه می ترسه و دست به دروغ گفتن می زنه چون ترس از عدم پذیرش شما برای دلایلش اونو در موضع انفعال می بره و ساده ترین جواب رو بهتون می ده: نمی دونم!
    دوم، عکس العمل شما در همین لحظه روی فرزند شما تاثیر میگذاره. اون بچه فقط متوجه ترس شماست و به دلیل اون ترس کاری نداره و باصطلاح توجیه نمی شه که بعدا یادش بره! اومدیم و همسر شما بدلیل اینکه مثلا مزاحم تلفنی داشته سیم کارتش رو عوض کرده. تا بیاد اینارو براتون توضیح بده نصف خونه فروریخته! بعدا ممکنه خیلی راحت سوتفاهم برطرف بشه اما اثر اون حرکات شما روی بچه و حتی همسرتون می مونه. اگر بعدی که بچه بدنیا اومد نیمه های شب از ترس مبهمی بیخواب شد و نذاشت هیچکدومتون بخوابید گله نکنید.
    یک نکته کنکوری:
    تا وقتی نازتون خریدار داره و همسرتون بعد از شکسته شدن موبایل میره یکی دیگه براتون میخره سعی کنید با گفتگو سوتفاهم رو برطرف کنید. خدای نکرده ممکنه به جایی برسه روتون توروی هم باز شه بگه هرچی کردم خوب کردم!

نقل قول نوشته اصلی توسط sci نمایش پست ها
    امشب رو با خیال راحت در آغوش همسرتون بیارامید
    جمله به این زیبایی رو ول کردید تا 5-6 صبح بیدار موندید؟ قدر نعمتتون رو بدونید.مواظب باشید گل زندگیتونو الکی پرپر نکنید...

11. 3 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

del (چهارشنبه 14 فروردین 92), باران بهاری11 (دوشنبه 12 فروردین 92), زهرا ۲ (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    سطح
    39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

تشکرشده 825 در 209 پست

Array
    سلام مامان عاطی چخبره خانومی وای چقدسخت میگیری اگه خودت دوستت ی چی بت گفته بود وگف نگی به کسی..چه میکردی؟وقتی آقات میگه نگراف نباش بعدبت میگم پس چیزی نی اگ خدانکرده چیزی بود مطمئن باش جوابش چیزدیگه ای بود..راجع به سیم کارت هم شاید باپول داییش براش سیم خریده خب به نام خودش مگه چی میشه..انقد دخترخوب نی نی رو اذیت نکن همین الان مامانی نباش ک بارفتاراش استرس رو به بچش منتقل میکنه..
    راستی دکتردخترداییم بش گفته بود برا کم شدن تهوع یکم زنجبیل بریز تو چاییت..تو هم به آقات بگو زحمت خریدشوبکشه تا ازین دوران لذت ببری..
    وقتی فکرای منفی میادذهنت حواستو یجوری پرت کن..
    شادوموفق باشی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    سلام دوستان شبتون بخیر ممنون راهنمایی هایی که به عاطی همسرم کردین به لطف خدا و شما دوستان عزیز مشکلمون به زودی حل خواهد شدو در ضمن همسر من اخلاق بسیار تندی داره و بسیار شکاکه من دوست ندارم عاطی به کسی بی اعتنایی یا پشت سر کسی حرف بزنه چه دوست چه غریبه.به نظر شما رفتار من غلطه ؟ درباره سیم کارت دوست داشتم یه ایرانسلم داشته باشم ولی بی دلیل. داییمم اونقدرا هم که عاطی به شما گفته بد نیست من ادمی هستم که دوست ندارم کسی بیشتر از اندازش تو کارام دخالت کنه حالا اعم از پدر و مادر و دوستان و چه عاطی چون ادمی نیستم که بخوام اختیارم دست کسی باشه من هر جا میخوام برم عاطی رو میگم ولی اون در کل با رفت و امد با دوستان و اشنایان مخالف درباره تلفن اون روزم با کسی بودم که دوست نداشته کسی از ماجرا با خبر بشه چون عاطی میشناستش برای همین وقتی اومد گوشی رو سریع قایم کردم چون اخلاقشو میدونم خیلی شکاک و بدددددددد و در ضمن من به عاطی خیانت نکردم و نمیکنم ولی لج بازیاش خیلی حرصمو در میاره حالا به نظر شما دوستان عزیز کار من اشتباه یا عاطی (من اخلاقمو باید درست کنم یا عاطی)ممنون اگه لطف کنید نظرات خودتون رو بدید ازتون کمال تشکر و دارم بازم مرسی.منتظرم ج بدید.(عاطی نمیدونه نظر دادم )

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)