تشکرشده 2,912 در 637 پست
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
تشکرشده 434 در 128 پست
بعد دو سال ممکنه در شما ایجاد وابستگی نشه ولی برای دختر خانم چرا
و مشکلات دیگه که اگه بگردی نمونه هاشو میبینی
الان شما و خانم باید به فکر درستون باشید
به وقتش وقتی شرایطشو داشتین اقدام کنید
تا اون زمان هم معیار های شما پخته تر میشه
maryam123 (چهارشنبه 07 فروردین 92), sookoot (چهارشنبه 07 فروردین 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 07 فروردین 92), میشل (چهارشنبه 07 فروردین 92), مسافر زمان (چهارشنبه 07 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 07 فروردین 92), شیدا. (چهارشنبه 07 فروردین 92)
تشکرشده 105 در 70 پست
راستش من که نمونه های این چنینی دیدم هیچ کدوم سر انجام خوبی نداشته ..البته قابل پیش بینی نیست... ولی سن شما مخصوصا با شرایط امروز تا چند سال دیگه هم سن ازدواج نیست و از نظر من 100% معیارهای شما واسه ازدواج تغییر میکنه چون در درجه اول زندگی خودت تغییر میکنه . شما نمیتونی از یه دختر اونم تو 18 سالگی انتظار داشته باشی که تا 2 3 سال دیگه باهم فقط اشنا باشین بعد ازدواج. به نظر من اشنایی اونم واسه ازدواج نهایتش 6 ماه تا یک سال اونم واسه کسی که شرایطشو داشته باشه. عشق و علاقه واسه ازدواج لازمه اما اصلا کافی نیست. اما اگر فقط میخوای با اون دختر دوست باشی بحثش فرق داره و بستگی به نظر طرف مقابلتم داره و من بازم با توجه به سنتون پیشنهاد نمیکنم چون امکان اینکه وابستگی هر کدومتون یا هردوتون ایجاد بشه خیلی زیاده. باور کن میتونم حس الانتو بفهمم و شاید حرتای ما هیچ تاثیری روت نداشته باشه اما همشو از روی تجربه خودمو دیگران گفتم و میتونم بگم کاملا ایمان دارم به حرفام ... پس دوست عزیزم بیشتر فکر کن تا خدای نکرده اینده هیچکدومتون پر از خاطرات احساسی و عشقی بی نتیجه نباشه که مطمئنا تو روح و روانتون تاثیر میذاره.. در هر صورت امیدوارم موفق باشی
تشکرشده 11 در 8 پست
تشکرشده 105 در 70 پست
شما اگر به فکر دوست شدن با اون خانوم هستی باید منتظر تبعات بعدیش هم باشی ...و بستگی به این داره که اون چه جور دختری باشه اگه دختری باشه که اصلا این جیزا براش مهم نباشه که به خودت ضربه میزنی که خودت گفتی دختر خوبیه ،اگه واقعا خوب باشه ممکنه از رو سادگیش قبول کنه که اگه رابطتون بعد از مدتی به جایی نرسه 100% اون ضربه میخوره ... پس اگر خودت و اون خانومو دوست داری عقل حکم میکنه از برقراری روابط عاطفی تو این سنو سال پرهیز کنی و خودتو درگیر مسائل عاطفی نکنی .... درسته این نیازه هر دخترو پسریه و نمیشه ندید گرفت اما به خاطر مشکلاتی که ما داریم و این روابط به صورت پنهانی انجام میشه من به عنوان خواهر بزرگترت و کسی که دقیقا میتونه آیندتون رو از همین الان تصور کنه بهت توصیه میکنم از روابط عاطفی با دختری که میدونی اونم وابستت میشه دوری کنی ، این چیزا تو جامعه ما جواب نمیده ... تو الانتو میبینی از یه دختر خوشت میاد هیجان داری و مطمئنا تجربه شکست عاطفی نداری و نمیتونی تصور کنی که به اندازه مرگ یکی از عزیزانت میتونه ضربه بزنه پس صبر کن الان بهتر اینکار اینه که درستو بخونی و بعد اینکه وارد دانشگاه شدی اشنایی های جدیدی پیدا میکنی و اونوقت تصمیم میگیری با کی رابطه برقرار کنی اونم یه رابطه ای به قصد شناخت نه از روی احساسات ، میدونم میگی اینا همش حرفه ولی عین حقیقته منم آرزوم این بود که یکی بود حداقل این حرفارو بهم میگفت ، تو هنوز خیلی فرصت داری .........موفق باشی
تشکرشده 11 در 8 پست
واقعا ازتون
ممنونم
الان چند روز کمتر بهش فکر می کنم
واقعا صحبتاتون خیلی روم تاثیر گذاشت
بازم ممنونم
اگه بقیه دوستانم نظری دارن بگن
ممنون میشم
m_eros (دوشنبه 12 فروردین 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام دوست طولانی مدت عزیز.
حسی که به ایشون داری رو درک میکنم اما این حس یه نوع دوست داشتن احساسیه که قابل مهار با عقل نیست چون سن شما اجازه مهارش رو نمیده الان اینقدر دوستان دارند بهتون راه درست رو میگن اما شما بازم اصرار دارین که با ایشون دوست بشین و آشنا بشین که نکنه اه وقت یه پسر دیگه ای اینکارو بکنه عزیز من ، دوست بشین که چی بشه ؟ که دل همو خوش کنین که همدیگه رو دارین؟ چند سال ؟ یک سال دو سه چها ر یا بیشتر ؟ رابطه ای که بیشتر از چند ماه طول بکشه وابستگی میاره اونوقت شما اون وابستگی رو با عشق اشتباه میگیری و فکر میکنی اگه به اون دختر نرسی دنیا تمومه بعد از مسیر درست زندگی دور می افتی درست و باقی روال زندگیت ضربه میخوره جدایی سخت میشه و...
دوستان هر چقدر هم به شما بگن شما تو سنی نیستی که بتونی تجزیه و تحلیل کنی. اگه با ایشون دوست بشی فقط داری به نیازی که داری پاسخ میدی نیاز تو توی این سن خلا عاطفیه که داری همه تو این سن اینجورین خلا عاطفی بعد از ارضا اولیه اگه درست هدایت نشه به سمت خوبی نمیره میره سمت حرف و صحبت های جنسی و ... خلاصه میره تو بیراهه پسر خوب زندگی ما مردها توی جامعه الانمون پر از فراز و نشیبه ما حق نداریم یه دختر و به خودمون وابسته کنیم و بعد چون حداقل شرایط اولیه رو نداشتیم هم به خودش ضربه بزنیم از لحاظ احساس و روان و هم به خودمون.
شما هنوز مسیر دور و درازی در پیش داری درس و دانشگاه سربازی و کار و پس انداز و خونه و ماشین و... اما ایشون چی ؟ خیر چون دخترن فقط باید منتظر شاهزاده رویاهاشون باشن. میدونم که به خاطر اقتضای سن بازم اولین چیزی که به ذهن احساست میاد انجام میدی اما خوب از همیناول این قضیه رو واسه خودت روشن کن که ممکنه بهش نرسی اگرم فک میکنی یه مدت باهاش دوست می شی و بعد نخود نخود باید بگم اشتباه میکنی چون بعد اون وابستگیه میگه بیخود بیخود و دیگه راحت نیست!
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
loooooong (چهارشنبه 07 فروردین 92), sookoot (چهارشنبه 07 فروردین 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 07 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 07 فروردین 92)
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام
قبلش از شما و همه دوستایی که تازه وارد همدردی شدن خواهش میکنم که اسم کوچیکتون..اسم همسرتون...اسم نامزدتون و ...رو مطرح نکنید.اصلا نیازی به این کار نیست.همین ممکنه بعدها باعث شناسایی شما و ایجاد مشکلاتی براتون بشه.
.
اقای لانگ
اینکه شما به فکر ازدواج و سر و سامان دادن به زندگیتون هستید خیلی خوبه.به خصوص الان که اکثر جوونها شانه از زیر ازدواج خالی میکنن.اما هرکاری اداب و رسومی داره و اگر خلاف اون عمل بشه ممکنه دسترسی شما رو برای همیشه به اون خانوم مختل کنه و همه چی خراب بشه.
همینطور که بچه ها گفتن خودتون به هیچ عنوان و از طریق اون واسطه وارد عمل نشید.چرا که ممکنه این کار باب میل اون خانوم و خانوادش نباشه و برای همیشه به شما جواب منفی بدن.
یادت باشه اشنایی فقط و فقط زیر نظر خانوداه ها باید صورت بگیره نه زیر نظر یک واسطه.
از طرفی دیگه شاید این پرس و جو کردنهای شما (در شرایطی که هنوز خواستگاری نکردی) برای این خانوم مشکل ساز بشه و بندازه این خانوم رو دهنها که فلانی خواستگار داره و .....شاید هم تا به حال شده باشه
نکته دیگه اینکه شما باید یکسری شرایط اولیه رو برای شروع یه زندگی داشته باشید.مثلا سربازی رفته باشی...دانشجو باشی....شغل خاصی داشته باشی و اگر خواستی فردا یه شاخه گل برای این خانوم بخری از پدرت پول نگیری.حالا میگیم پس انداز و مسکن بماند.
یادت باشه اینکه صرفا دوستش داری نمیتونه برای شما معیار خوبشختی و انتخاب درست باشه
شما الان کاملا داری احساساتی برخورد میکنی...هم از نحوه پرس و جو کردن و تعقیب و گریزت و هم از دلبستگیت.
یک توصیه اساسی
اگر نمیخواهی بری خواستگاری و مادرت رو هم نمیخواهی بفرستی جلو کلا دور این خانوم و فکر کردن بهش رو یه خط قرمز گنده بکش.وگرنه مطمئن باش سرت به سنگ میخوره و چند وقت دیگه میای همینجا میگی فلانی از دستم رفت و جواب منفی داد و باباش فهیمد و داداشش فهمید و ما رو تو خیابون دیدن و ......هزار تا از این مشکلات
بعدش هم از کی تا حالا کسی که میره خواستگاری میتونه طلاق هم بده و بگیره!؟؟؟؟؟؟!
شما فقط میری خواستگاری ساده.نه اینکه صبح بری خواستگاری و عصر هم برید عقد کنید.
پس خوب...برادر عزیزم....از ما به شما گفتن....این راهش نیست و هیچ چیز جز خواستگاری اصولی و رسمی نمیتونه کمکت کنه.
من الان اگر در موقیعت اون خانوم باشم اگر کسی رسمی و محترمانه بیاد خواستگاریم خب میفهمم طرف واقعا هدفش ازدواجه...اما اگر یکی رو بفرسته باهام حرف بزنه و ....راستش به همون واسطه بدون فکر کردن میگم جوابم منفیه.
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
loooooong (چهارشنبه 07 فروردین 92), rozaneh (چهارشنبه 07 فروردین 92), sookoot (چهارشنبه 07 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 07 فروردین 92)
تشکرشده 11 در 8 پست
خیلی ممنوان. می دونم سنم خیلی پایین و این حرف ها زود واسه من و منم هیچ راهی ندارم که به ایشون برسم
اومدیم فردا که از خواب بلندشدم دیدم یکی اومده خواستگاریش وهمه چیز تموم شده
من میگم که اول رابطمون بهش می گم که من فقط برای آشنایی اومدم جلو نه کمتر نه بیشتر و ممکن این رابطه به ازدواج ختم نشه و وقتی هم بفهمم به ازدواج نمیرسه همون موقع ارتباط رو قطع می کنم
ببخشید زیاد سوال می پرسم
تشکرشده 2,912 در 637 پست
تو این دوره زمونه به سختی کسی پیدا میشه که بره خواستگاری یه دختر 18 ساله از این فکرا نکن که خودتو اذیت میکنی . وقتی ارتباط شروع بشه دیگه قطع کردنش به اون راحتیا که میگی همون موقع قطعش میکنم نیست
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
sookoot (چهارشنبه 07 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 07 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)