در مورد اینکه میگید خودخواه هست ببینید این مشخصه که شما باید به نشانه هایی که در رفتارهای ایشون میبینید دقت کنید ولی یه چیزی رو در نظر داشته باشید اینکه در مدت کوتاه و فقط با یک رفتار قضاوت نکنید شما باید در مراحل خواستگاری شناختتون رو کامل کنید(میتونید قبلا بهش بگید که باید آشنایی خودتون و خانواده ها درست انجام بشه و بعد هر دو تصمیم بگیرید) و یه چیز دیگه رفتار ایشون به عنوان همکار با رفتار ایشون تو خونه مطمئنا فرق میکنه پس به همون چیزی که براتون مهمه دقت کنید.چون نهایتا هم با کسی اگر ازدواج کنید همون رفتار تو خونه براتون مهمه و اهمیتی به رفتار بیرونش در حدی که رابطتون رو تحت تاثیر قرار بده نمیدین .این یه مثال بود اگر متوجه منظورتون شده باشم.
شخصا اگر طرف مقابلم خودخواه باشه یعنی برای شادی و رضایت خودش تلاش کنه خوشحال هم میشم ولی اگر رفتارش با اطرافیان بر طبق موقعیتشون باشه این برام مهمه و نشانه ای که باید بهش توجه کنم وبیشتر دقیق میشم تا برام واضح بشه.
ببینید ازحرف شما هزار تا برداشت میشه کرد پس اگر نکته ای براتون مهمه با خودتون صادق باشید و بیشتر تحقیق و دقت کنید.
در مورد اینکه میگید جواب نه برای آقایون سخته ما خانمها هم میدونیم سخته ولی در مقایسه با خودمون که برامون خیلی خیلی سخته میشه گفت آسون هم هست. نهایتش اینه که یکی دو ماه با خودتون در گیرین و تموم میشه.
ببینید در مورد اینکه آقایون گفتن که یه نفر سریعا نه میگه من از طرف خانما میگم بعضی آقایون فقط میان یه چیزی بگن که حرفشونو گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن از گذشته شروع میکنن تا الان و تموم.ببینید چیزی که خانمها می خوان اول از همه امنیت خاطره .اونوقت وقتی کسی از همون اولش تکلیفش با خودش معلوم نیست چطور ما میتونیم به بعدش فکر کنیم. قرار نیست یه نفر بدون شناخت شما و برنامتون برا آینده همراهتون بشه.با چراغ سبز یا هر چیز دیگه.
پس خواهشا در مورد همه مسائلی که ممکنه پیش بیاد تکلیف خودتون رو مشخص کنید بعد جلو برید.
در مورد اینکه میگید اگه کسی نتونه درخواستشو درست مطرح کنه زیر سوال میره،منم تا حدی موافقم به این دلیل که مدیریت مسائل با آقایونه یعنی منم اگر احساس کنم که کسی نمیتونه این موضوع رو طوری مطرح کنه که هم بشه ازش نتیجه گیری کرد و هم همه جوانب رو در نظر گرفته باشه و هم فکر بعدش رو کرده باشه. احساس میکنم همه مشکلاتی که پیش بیاد روی دوش خودم خواهد افتاد و وقتی توان حلش رو ندارم(مشکلات هم همه احتمالا هست وقتی که مطرح نشده)و درنتیجه در مورد مسایل مبهم اظهار نظری هم نمیتونم بکنم.
در مورد اینکه میگید یکبار بیشتر نمیتونید مطرح کنید از دید خودم میگم.وقتی یه نفر برای بار چندم بیاد و مطرح کنه خوبیاش اینه که ما احساس میکنیم طرف مقابل میتونه درک کنه مشکلاتی هست که با حوصله میتونه حل بشه.همینطوراینکه به این رابطه خوشبین هست و حداقل تلاشش رو برای بهبود رابطه انجام میده.مخصوصا اگر در همون ابتدا مشکلاتی از نظر ما وجود داشته باشه که نیاز به کنار آمدن دو طرف داشته باشه.
اگر میدونید مساله خاصی هست که باعث نگرانیتونه با مطرح کردنش بقیه میتونن تجربیاتشونو بگن کلی گویی زیاد کمکتون نمیکنه.
حرفام همه برداشت و نظر شخصیم بود.
موفق باشید.

من حرف بدی نزدم اخه...کاشکی زودتر رفته بودم جلو ،اینهمه تخیلات واهی نمیزدم پیش خودم

علاقه مندی ها (Bookmarks)