RE: چه قانونایی بین خودتون وضع میکنید تا موقع دعوا و مشکلات متزلزل نشید؟
خیلی خوشم میاد که یاد میگیرم و واکسینه میشم در برابر هرچیزی که هر کسی که باش روبرو بشم زندگی کنم
راهکاری تو استینم باشه
حرفاتون واقها زیباس و نشون میده چقدر ادمای موفق و خود ساخته ای هستین
اما بیدل جان هدف من این نبود که بگم قانون بذاریم که چه جوری دعوا کنیم چه مدلی دست پای همو بشکونیم چه مدلی همو بزنیم و بکشیم
و بعدش چه کارایی کنیم !!!
تفاهم بنظر من این نیست که باهم اختلاف و قهر نداشته باشیم بالاخره گاهی دلخوری و حرف نزدن یه راه ترمیمی رابطه است اگه درست باشه مثل یه ضماد کار میکنه وبجا خب چون من هم میخوام بصورت تفاهمی رفتار کنیم پس ازش میخوام که وقتی دلخوری داریم مثلا این کارو نکنیم یا.....
فک نکنم رابطه ای که چنا ن ساکت و اروم باشه و توش هی تضادی نباشه بدل بشینه و خواستنی باشه کی دوس داره رابطه ی بیشور و نشاط و بی حرف و حدیث رو!
در ضمن من یه رفتاری که دارم اینه که وقتی با کسی مشکلی دارم و انگیزه حرف زدن با طرف رو ندارم یه جوری ناخوداگاه نادیدش میگیرم که انگار طرف روحه
که طرف دق میکنه از دستم کلافه میشه اما تو روابطی که خب شاید مهم نیستن
.نمیدونم این رفتار بدرو وارد رابطه با همسر هم خواهم کرد یانه دارم فک میکنم که نابودش کنم بهتره بجاش چیو جایگزین کنم؟
اما اصلا اصلا اهل دعوا و جدل نیستم ...شاید بیدل جان فک کردن که من عاشق دعوام و دارم طرح میریزم نه 
بقول یکی از امامامون جدل رابطه رو خراب میکنه و واقعا هم من با کساییه که اهل جدل و دعوان ترجیح میدم نادیدشون بگیرم (مسایل حل نمیشن )
دوستمون که گفتن جلسه بذاریم مثلا سه شنبه ها بسیار بسیار مفید و کاربردیه و تو خانواده دوستم این کارو دیدم
که باهم حرف میزنن و اخرش هم خیلی زیبا تمام میشه و نتیجه داره
منم دنبال راهیم که از همون اول درست پایه ریزی کنیم تا عادتای خوب محکمتر شن و زندگی رو مدیریت کنیم با تدیر و خوداگاهی حتی دعوا و مشکلات رو ...مدیریت فقط بر خوشی و عشقولانه بازی که نیست اینجا مهمه که چطور رفتار کنیم
چرا فک میکنین که دعوا یعنی زدو خورد و بزن و بکش منظورم حتی سکوت تو رابطست بسته به شخصیت ها انواع دعوا داریم ....
نظر بدین دوستان در اخر همه رو جمع بندیم میکنم
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
علاقه مندی ها (Bookmarks)