سلام یاران همدردی
حدود ۵ ساله که درهمسایگی خانواده ی شوهرم زندگی میکنم.(طبقه ی پایین آپارتمان خانواده ی همسرم)مشکل من اینه که خانواده ی همسرم افرادی هستند که فحش های رکیک دادن٫تهمت زدن٫ دروغ گفتن٫توهین کردن براشون بسیار عادیه.مذهب و اعتقادات در خونه ی اینها جایی نداره.مادر شوهرم زنی هست که همیشه دنبال بهانه ای برای دعوا کردن میگرده من همیشه ایشون رو در حال فحش دادن و نفرین کردن و تهمت زدن دیدم.که براش فرقی نمیکنه که طرف مقابلش کیه و این حرفا رو داره به کی میزنه.به قول شوهرم دشمن درجه ی اول من هست.خدا نکنه که روزی بین شوهرم و مادرش اختلاف باشه و دعوا پیش بیاد هر چه فحش بلده نثار من میشه که حتی گاهی اوقات من اصلا خبر از اختلاف نداشتم.تنها دلیل موندنم و ادامه ی زندگی شوهرمه که واقعا به بیگناهی من پی برده.خسته شدم از اینهمه تهمت و فحش و توهین.همه بی احترامی و فحشی حتی به خانواده ی من دادن این خانواده ی همسرم.متاسفانه فعلا در توانمون نیست که از این خونه بریم.تحملشون رو ندارم به نظر شما چه کار کنم؟ خیلی ناراحتم.
خسته هستم توان تحمل کردن این خانواده رو ندارم.خانوادم در جریان مشکلات من هستند و میگن جدا شو ولی من به خاطر شوهرم راضی نیستم به جدایی.
چطوری یه عمر تحملشون کنم توهین بشنوم و دم نزنم.اگر منطق داشتن میشد باهاشون صحبت کرد حتی منطق هم ندارن و میشه گفت متاسفانه از حیوون هم پست ترن.