سلام پروانه خانم،
ابتدا یادآوری می کنم که تاپیک های زیادی در این مورد داریم که با جستجو یا مرور تاپیک های انجمن تفاوت سنی در ازدواج پیدایشان خواهید کرد. توصیه می کنم مطالعه کنید.
و همینطور این مقاله رو مطالعه کنید: تفاوت سنی
اصل مطلب رو دوستان گفتند. من هم نظر خودم رو می گویم.
1- به نظرم شما قبل از آغاز یک رابطه جدید به زمان بیشتری نیاز دارید.
2- درست است که تفاوت سنی همه چیز نیست. شاید پسر دخترهایی با این اختلاف بتوانند خوشبخت بشوند. ولی به هر حال این اختلاف سنی یک عیب حساب می شود و باید ببینید که واقعاً نکات مثبت این ازدواج چه مواردی هستند و آیا ارزشش رو دارد یا نه.
3- با توجه به اختلاف سنی امکان مخالفت پدر مادر پسر و یا حتی پدر مادر شما هست. ولی به خصوص پدر مادر پسر ممکن است مخالفت کنند. بنابراین اینکه شما بخواهید یک مدت منتظر ایشون بشوید تا مثلاً بعد از چند ماه به خواستگاری شما بیایند صحیح نیست. فکر این رو بکنید که احتمال این وجود دارد که همان جلسه اول پدر مادرش مخالفت کنند.
4- در هر صورت برقراری این ارتباط بین شما و ایشون قبل از خواستگاری رسمی و در جریان قرار گرفتن پدر مادرها از طرف تالار همدردی توصیه نمی شود. یک دلیلش این است که هیچ تضمینی برای ازدواج شما نیست و این رابطه به این شکل معمولاً باعث وابستگی هایی می شود که انتخاب عقلانی رو تحت تاثیر قرار می دهد و در صورت سر نگرفتن ازدواج به خصوص به شما ضربه می زند.
5- به نظرم شما نمی توانید مدرک دکتری رو شرط قرار بدهید. چون معلوم نیست ایشون قبول بشوند یا نه، و هیچ تضمینی نیست که تا آخرش بتوانند بخوانند. یعنی فرض بگیریم به دلایلی ایشون نتوانند مدرک رو بگیرند، شما چه کار می خواهید بکنید؟ شما باید ایشون رو همینطور که هست بپذیرید. نباید شرط بگذارید که در آینده حتماً فلان کار رو بکند. البته می توانید به این مسئله به عنوان یک نکته مثبت نگاه کنید که ایشون احتمالاً این مدرک رو می گیرند.
6- وقتی به خواستگاری شما اومدند، با توجه به تفاوت سنی حتماً به یک مشاور خوب مراجعه کنید تا تشخیص بدهد که واقعاً مناسب یکدیگر هستید یا خیر.
7- شما یک جدایی رو پشت سر دارید. احتمال این زیاد هست که نیاز عاطفی داشته باشید و بخواهید به نوعی از این تنهایی فرار کنید. از طرف دیگر باید حواستان به پسرانی باشد که از موقعیت شما قصد سوء استفاده کردن برای رسیدن به اهداف خود رو دارند. دقت کنید که چنین پسرانی ظاهرشون مثل هیولا نیست! بلکه اکثراً شیک و آراسته و مهربان و با کلاس هستند، و هدفشون هم آشنایی برای ازدواج است! کلاً می گویم که خیلی مواظب خودتون باشید که بازیچه دست کسی نشوید. برای اطمینان از جدیت آقایون برای ازدواج، خواستگاری رسمی رو شرط قرار بدهید و از ورود به فاز احساسات دوری کنید.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)