سلام
مرحبا و آفرين بر تو. ممنون از اراده و پشتكاري كه داشتي. اين نشون مي ده كه آينده ات برات مهمه. سعي كن پيروز باشي و خاطرات و گذشته فكر نكني. تو تصميمت رو گرفتي. محكم باش و نذار هيچ مسئله اي تو رو از اراده ات برگردونه. بعد از مدت كوتاهي به اندازه يك چشم برهم زدن مي توني آينده روشني داشته باشي و از تصميمي كه گرفتي پشيمان نخواهي شد.
كسي كه تكليف خودش را در زندگي نمي داند و ترديد دارد،نمي تواند زندگي اي با پايه هاي استوار براي شخص ديگري درست كند.
اين را به ياد داشته باش: جواني ات ،آينده ات و آينده فرزنداني كه خواهي داشت،مهمتر از خاطرات است.

هستی باید خیلی قوی باشی.خدا رو شکر کن که فقط 6 ماه بوده.من کسی که دوستش داشتم 2 سال با همین حرفا منو دنبال خودش کشوند.کارم شده بود خواهش ازش برای اومدن به خواستگاریم.عین خودت امروز فردا میکرد.حتی قول شرف میداد که بعد از پایان تحصیلاتم که چیزی حالا بهش نمونده میاد اما از عمل کردن خبری نبود.حتی یکی دو ماه پیش که موضوع خواستگار سمجی که عاشقم شده بود رو براش گفتم انتظار داشتم غیرتی بشه و بجنبه.اول گفت باشه باشه قول میدم ظرف دوهفته بیام و..... سخت ترین روزهای زندگیم رو گذروندم و اخرش به این نتیجه رسیدم که اون هرگز نخواهد گفت:من نمیام منتظرم نباش برو سر زندگیت بنابراین همت کردم و بهش همه چیز رو گفتم و گفتم که من خط موبایلم رو عوض میکنم.حتی تحدیدش کردم و گفتم خانواده ام از ارتباط ما خبر دارن و تو هیچ غلطی نمیتونی بکنی.و کلی هرچه تحقیر شده بودم سرش خالی کردم و تمام.حالا یک ماهی میشه به اون خواستگارم جواب مثبت دادم و روز به روز بیشتر شیفته اش میشم.ازت خواهش میکنم به ادمای اینچنینی که ارزش دل پاک و عاشق تو عزیزم رو نمیفهمن یک ذره هم بها نده که فردا دودش توی چشم خودت میره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)