من اون تاپیک رو مطالعه کردم ولی من با ون ادمایی که درموردشون تو اون تاپیک نوشته شده بود فرق میکنم من اگه از دستش بدم هیچ وقت خودم و نمیتونم ببخشم اگه از دستش بدم تا اخر عمرم حسرت میخورم(رو حساب این که از خودم شناخت دارم دارم این حرف و میزنم)اگر شرایط ازدواج ندارید دمیدن در تنور احساسات ممنوع کلیک کنید
یه نکته: اگر به خودت اطمینان کامل داری، که در زندگی برات مشکلی پیش نمیاد برو جلو؛ اما خوب دقت کن،با این فکر جلو نری که ما همدیگرو میخوایم و باهم میسازیم،مواظب باش که میسوزی،ازدواج مثل دوستی شوخی بردار نیست،یه تعهده بزرگه
اگر میتونی عهده دار یک زندگی بشی برو ،اما حتما" باهم پیش یک مشاور مجرب هم وقت بگیری
من تصمیم ام جدیه و دارم واسه خاطرش شرایطم و به طور جدی عوض میکنم و تمامی مشکلات و سختی های زندگی رو میشناسم و هر روز دارم با چشمای خودم میبینم که زندگی دیگران چه سختی هایی داره ولی تاحالا تجربشو نداشتم و با این مشکلات روبه رو نشدم این و هم میدونم که میتونم از پس این مشکلات بر بیام!
حرف های شما کاملا منطقی و به حرفاتون و توسیه های که به من میکنید احترام میزارمو ازتون ممنونم که دارید کمکم میکنید ولی باید بگم ادم عاشق به حرف دلش کوش میده نه به حرف منطق !!!!!!!!!
من ازتون العان میخوام منو به خاطر مشکل غیرت زیاد و حساس بودن من در حد جنون نسبت به این خانم راهنمایم کنید که چه جوری این مسئله رو حل کنم!
این هم بگم من به این خانم اعتماد کامل دارم و حساس بودنم برعصر بی اعتمادی نیست!

علاقه مندی ها (Bookmarks)