RE: نمیدونم چه راهی رو انتخاب کنم، بازم سعی کنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدی
چجوری میشه که یه مرد زنش رو بخاطر خودش نخواد بلکه او را بخاطر خودش دوست داشته باشه
برام خیلی مهمه
یعنی همسرت رو برای
1- پاسخگویی به نیازهای جسمی و روحی خودت
2- برای پز دادن به دیگران
3- برای مادر بچه هات بودن
و ....
نخواه
برای خودش بخواه یعنی
1- اونو همونجور که هست بپذیر
2- خوشی و موفقیت اون تو رو خوشحال کنه چه پیشت باشه چه ازت دور باشه
3- چیزی که اون فکر می کنه خوشحالش می کنه براش انجام بده نه چیزی که تو فکر می کنی باید اونو خوشحال کنه
و .....
امیدوارم مشکل اقا نیما هم حل بشه. اما اینو می دونم اگر بخوان پای اون اقا رو کوتاه کنن این یک درمان مقطعیه همزمان باید دل خانمشونم از اون اقا ببرن و به خودشون نزدیک کنن. الان منبع عاطفی خانم ایشون تمام شده و اونو در طی این 6 سال خرج کرده و با ارتباط با اون اقا می خواسته دوباره اونو شارژ کنه که خوشبختانه نتونسته. به نطرم اقا نیما باید به دنبال راهی برای دوباره پر کردن این منبع باشن و این میسر نمی شه جز با ابراز محبت سازنده و مستمر به خانمشون .
فکر می کنم اول به همسرتون بگید که من متوجه شدم که این اتفاقی که افتاده به خاطر این بوده که جای خیلی چیزها تو زندگیمون خالی بوده. مثلا .....و ... ..بعد صبر کنید تا اون نظرشو بده. وسط حرفش نپرید و بذارید خوب حرفهاشو بزنه و خودشو خالی کنه. اگر شنونده خوبی باشید خیلی چیزها از گوش دادن به حرفهای همسرتون دستتون میاد. به هیچ وجه برای زدن هیچ حرفی در حال حاضر توبیخش نکنید یا ازش انتفاد نکنید. شما فعلن فقط شنونده باشید. اگر دیدید حرف نمی زنه حرفهایی رو بزنید که مجبور بشه شما رو تصحیح کنه و سر حرف اینجوری باز می شه. برای شروع هم لازم نیست بیاد خونه. یه جا با هم بیرون قرار بذارید و البته در جلسه اول هم اصرار به برگشت نکنید.
فعلا اینکارو انجام بدید تا بعد.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)