سلام اقای Reza_SS
یکی از دوستان لینک تاپیکت رو به من داده بود منتها فرصت نکردم بخونمش ... الان هم که خیلی طولانی شده ...
(ای خدا....)
********** من دختری هستم که توی خانواده مذهبی بزرگ شدم با عقایدی مذهبی و خانواده ام اصرار زیاد به چادر پوشیدن من ... تا پایان سال سوم راهنمایی که مدرسه ای مذهبی می رفتم واقعا چادری بودم و خیلی مقید به حجاب، پایان سال اول دبیرستان چادرم رو گذاشتم کنار چون عقایدم با خانواده ام تفاوت پیدا کرده بود ... مرتبا با خانواده سر این قضیه جر و بحث داشتیم ...نه از اون مانتو تنگ ها و 100 کیلو آرایش کرده ها بودم و نه از اون حجاب های پوشیده کامل که رو می گیرند... یه حجاب معمولی ... مانتو متناسب نه تنگ و نه گشاد ... و آراشم در حد یه مداد و کرم ضد افتاب ... همین ... که سرانجام در هنگام ازدواج یکی از معیارهایم همین چادر نپوشیدن بود ... و با مردی ازدواج کردم که در این زمینه صددرصد با من تناسب داشت ... *********
حالا اگه لطف کنی و به سئوالات زیر پاسخ دهی ، شاید تجربه ی من تا حدودی به کارت بیاد
میشه از خودت بگی؟
چقدر عقاید مذهبی داری؟
نماز خوندن چقدر برایت الویت داره؟
شده نمازت قضا بشه؟ اگه آره بعدش چه حسی داشتی؟
اهل مسجد و دعا هستی؟
ماه رجب و شعبان برایت معنا و مفهومی داره؟
اهل روزه هستی؟
اگه سحری خواب بمونی روزه ات رو چی کار می کنی؟
زکات فطره ات رو کی میده؟
از رساله چه کسی استفاده می کنی؟
اگه دستت ببره و لباست خونی بشه ، آیا میشه با اون لباس نماز خوند؟
لباسی رو که نجس شده میشه انداخت کف حموم و درحالیکه اون لباس نجس خیس شده ، رفت حموم و بدون اینکه اون رو بشوری خودت رو بشوری بیای بیرون و اون لباس هم همچنان خیس کنار حموم بمونه؟
امیدوارم منظورم رو از طرح این سئوالات درک کرده باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)