يادمه اون قديما خواهرم تعريف مي كرد كه دوستاش دور هم جمع مي شن و يه سري كلمات روي كاغذ مي نويسن، دستشون رو روي نعلبكي مي ذارن و ارواح رو صدا مي كنن تا آينده اشونو بگه!اين چيزي كه تو ميگي جديد نيست. ازش ديده ام. خودمم يبار وسوسه شدم يكي از همون مثلا ارواح رو صدا كنم و اون با دست من كلمه الله رو نوشت و البته خط من نبود و خيلي زيبا و متقارن بود... بگذريم...
براي مشكل الان تو بهت يك توصيه دارم. فكرت رو به هر طريقي كه هست از اين مثلا ارواح و جن و انرژي دروني... منحرف كن. بنظر من مشكل اصلي تو اينه كه روش تمركز كردي و هم و غم تو شده. بايد كلا اين كار رو ترك كني و هر وقت به ذهنت هم اومد منحرفش كني. ما از دنياي ماوراءالطبيعه اطلاعات زيادي نداريم و مثلا مثل انرژي برق نيست كه به راحتي عايقش مي كنيم و نمي ذاريم به ما آسيب برسونه! شناخت ما از اين مسائل كم هست و بهتره خودمونو درگيرش نكنيم. فعلا اينكارو انجام بده تا بعد...

اين چيزي كه تو ميگي جديد نيست. ازش ديده ام. خودمم يبار وسوسه شدم يكي از همون مثلا ارواح رو صدا كنم و اون با دست من كلمه الله رو نوشت و البته خط من نبود و خيلي زيبا و متقارن بود... بگذريم...

. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)