سلام lifeisbeautiful عزیز
آره متاسفانه یا خوشبختانه کم نیستن کسایی که این مشکل رو دارن. توی همین تالار هم هستن. من ، سارا20، سینا (که خیلی وقته نیست)، حامد65(البته الان دیگه نه)، شیدا حاتمی، و خیلیای دیگه که قبلا هم اومده بودن و یه تاپیکایی با این مضمون داشتن. میتونی بری و تاپیک این دوستان رو بخونی تا ببینی شرایط همه اینا بدتر از شما نباشه بهتر هم نیست.
راست میگی. منم مین حس رو دارم. یه بچه ی تنها که پناهِ امنش رو ازش گرفتن.نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
منم بیرون نقاب یه آدم بی درد رو دارم. اما کی خبر داره از دلم که توش چی میگذره...
عزیزم این وسط مهم نیست که تقصیر کیه. گیرم که تو مقصر رو پیدا کردی. مگه میتونی بهش بقبولبنی؟ گیرم که قبول کنه مقصره. مگه میتونی عوضش کنی؟نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
اگه فکر میکنی میتونی برو دنبالش. اما نمیشه. به فکر تغییر یه نفر دیگه نباش. چون تا خودش نخواد هیچی عوض نمیشه. و خودش نمیخواد.
من بعد از اینکه ی چند تا راه رو امتحان کردم به این نتیجه رسیده که نمیشه شرایط خونه رو عوض کنم. شرایطم رو قبول کردم. الان فقط دنبال راههایی هستم که کمتر ضربه ببینم.
اما چرا میگی ممکنه خودم مقصر باشم؟ چی کار میکنی که ندونسته به مشکلات دامن میزنی؟
اگه دوس داری بگو تا با هم صحبت کنیم راجع بهش، تا اگه اشتباه از سمت خودته حلش کنیم.
آره به اندازه کافی این تفکرات توی ذهنمون هست. نمیخواد دیگه خودت هم به یادشون بیاری عزیزم.نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
فقط یک جور اونها رو یادآوری کن. به هدف اینکه یه درسی از توش یاد بگیری. اشتباهات هر دو طرف رو ببینی و سعی کنی از همه رفتاراشون درس بگیری.
دقیقاً این چیزیه که باید حواسمون بهش باشه. ما یه امتیاز داریم نسبت به اونایی که تا به حال توی خونشون از این خبرا نبوده. اگه خدای نکرده قرار باشه همچین اتفاقی توی زندگی آینده شما هم بیافته، شما خودت رو میتونی کاملاً بذاری جای بچه هات. چون با تمام وجود زجرش رو چشیدی، دلت میاد به اونا هم بچشونی؟من این ترس رو از این دارم که مبادا اشتباه اونها رو تو زندگی آینده ام تکرار کنم و مبادا این ترس جهنمی تا آخر عمرم همرام باشه.
من یه تصمیم گرفتم. به خودم قول دادم که انقدر مطالعه داشته باشم که اجازه ی ورود همچین مشکلاتی رو در زندگی آیندم ندم.
ممنونم شایانای عزیز.
ممنون که برام دعا میکنی. به دعای دوستای واقعی و خوبم واقعاً محتاجم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)