RE: همسرم نسبت به من شكاك است - فوري
من می گم چرا همه فرض خانم ailara77 را مبنی بر شکاک بودن همسرشون پذیرفتن؟
اگه ایشون می گه من می دونم چقدر دوستم داری خوب می تونه این جوری شکاک باشه چرا فکر نمی کنید اونم دلش واسه شما می رفته نگران بوده ؟ شما تماس نگرفتید خودش تماس گرفته گوشیتون خاموش بوده ناراحت شده خوب این می تونه نشانه شکاک بودن باشه اما می تونه هم نشانه دوست داشتن باشه
با داداش کوچکه م رفته بودیم اردو داداشم موبایلشو گذاشته بود و رفته بود بیرون همه جا را دنبالش گشتم نصفه شب بود و ما هم وسط بیابان و من داشتم از نگرانی می مردم وقتی اومد ده تا آدم جمع شده بودند من را گرفته بودند نزنمش خوب این عصبانیت از دوست داشتنه نه از شکاک بودن حالا چند روزم بعدش قهر بودم باهاش!
این مثال را زدم که بگم چرا فکر می کنید بهتون شک داره ؟ دلیل دیگه ای واسه حرفتون دارید؟ وقتی ناراحته نگرانه از فکر این که اصلا براتون مهم نبوده و حتی گوشیتونو خاموش کردید عصبانی می شه و بعدشم ممکنه چیزی بهتون بگه که خودشم باور نداره نمی شه این جوری به مساله نگاه کرد؟
دو کار می تونید بکنید:
یا شما هم قهر کنید و جوری رفتار کنید که اون به این نتیجه برسه که باید خودش عذرخواهی کنه و برگرده
یا این که به جای زنگ زدن یه شاخه گل بگیرید و برید پیشش گاهی اوقات مردا هم ناز می کنن! و بدشون نمیاد نازشون خریدار داشته باشه! چه بسا آرزشون باشه گوشی را بردارن اما .... اگه این کار را بکنید بهش ثابت کردید که براتون مهمه !
هر کدوم از دو راه را انتخاب کردید به هر حال بد نیست گاهی اوقاتم شما ناز کنید! مردا بدشون نمیاد ناز بکشن همون طور که شما بدتون نمیاد ناز کنید! البته این نسخه ایه که اگر بدون تجویز پزشک و بیش از حد مصرف بشه عواقب وخیمی داره فقط برخی اوقات!
[align=right][size=large]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
رهرو منزل عشقیم و ز سرحد عدم تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم[/size][/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)