سلام
محبت نابجا اثر منفي داره
یعنی محبتی که تو جا و موقعیت مناسب انجام داده نشه
خیلی از خانومها کسی رو که همون ابتدای رابطه ابراز علاقه شدید می کنن رو دوست ندارن و به این نتیجه میرسن که اون مرد نمی تونه تکیه گاه مناسبی برای زندگیشون باشه
بالاخره یک مرد باید نشون بده که آمادگی لازم رو برای مدیریت زندگی داره و به قولی:
اگه ادم بتونه همراه با عشق زیاد واقع بین باشه غرورشو حفظ کنه اعتماد به نفسشو نگه داره و محبت شو کنترل کنه مطمئنن طرف مقابل جذبش میشه
ضمنا بعد آشنایی و ازدواج بنا به گفته باران گرامی
سارا:هر کسی در این زمینه ویژگی های خاص خودش رو داره
شناخت اخلاقیات طرفتون کافی نیست ، شما باید در زمینه احساسی و عاطفی هم همسرتون رو بشناسید در این زمینه روحیه های متفاوتی وجود داره . برخی افراد اگر از طرف مقابل آتشی از عشق ببینند خودشون احساس تهی بودن می کنند و سردتر میشن . برخی دیگه نه به کوچکترین کم و زیاد شدن شدت عواطف همسرشون حساس هستند .میزان ابراز علاقه و عواطف و عشق رو با همسرتون تنظیم کنید به همون میزانی که باید باشه تا هیچ یک از شما خسته یا دلسرد نشه .
سارا:ولی وقتی علاقه ای دو طرفه باشه دیگه همه چیزش جالبه و بعدا اتفاقا باید خیلی بهم ابراز علاقه کنند..منتها در قبل اون حس کمالیابی انسان به نظرم موجب میشه این انسان ها طرد بشن....
نمی دونم تونستم منظورمو بگم یا نه!!!
--------------------------------------------------------------------------------
منتظر نظرات تکمیلی هستمحرف های دوستان خیلی جالب بود منم چون همین سوال شما رو داشتم با خوندن این تاپیک خیلی چیزهای جالبی متوجه شدم.همسر شما هم مثل همسر منه و نه تنها از ابراز عشق زیاد ناراحت نمیشه که خیلی قدر ابراز محبت رو میدنه..من طبق تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که اگر عشق و علاقه ما بر پایه منطق و خواست و اراده خدا شکل گرفته باشه خودش مثل یک نهر آرام مسیر درست را پیدا می کنه و آرام تا انتها میره ..مردان این طور که من یافتم اگر دارای شخصیت صحیحی باشند قدر ابراز عشق خانم هاشون رو خیلی خوب می دونند و چند برابر اون رو به موقع پس می دهند پس هیچ زمان نگران این موضوع نباش چون عشق حقیقی هیچ زمان تکراری نمیشه و ما باید سعی کینم با مطالعه و یاد گرفتن ز کسانی که الان بزرگترن و زندگی مشترک با طراوتی دارند و به کار بستن تجربه های اونها زندگیمون رو سرشار از نشاط کنیم تا هیچ وقت یکنواخت نشه...
برات آرزوی موفقیت می کنم و از خوشبختیت خیلی خوشحالم..

علاقه مندی ها (Bookmarks)