سلام دوستان عزیز و نیمه شبتون هم به خیر
تازه همین یک ساعت پیش از سیزده به در برگشتیم و حسابی هم بهمون خوش گذشت. امیدوارم که به همه ی شما عزیزان هم خوش گذشته باشه.
تشکرشده 191 در 101 پست
سلام دوستان عزیز و نیمه شبتون هم به خیر
تازه همین یک ساعت پیش از سیزده به در برگشتیم و حسابی هم بهمون خوش گذشت. امیدوارم که به همه ی شما عزیزان هم خوش گذشته باشه.
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام روز سيزده بدر به همه اعضا تالار خوش بگذره
محمدابراهیمی (جمعه 13 فروردین 89)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
خیلی خوش گذشت. خونه بودیم! سبزه مون رو هم ریختیم سطل آشغال! بگو مگو...اشک و آه و...!
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
بی دل جان
همه ما کم وبیش در زندگی با مسائلی دست به گریبان هستیم. گاهی می تونیم شادی و نشاط رو به دیگران هدیه بدیم گاهی هم نیازه که یکی مارو خوشحال کنه.
بجای فرستادن این پیامها که ماها رو نگران میکنه بهتر نیست موضوعی رو که باعث این اشک وآه میشه رو بیان کنی.
خودت می دونی که چند روزیه با پیام خصوصی هم ازت خواستم اونچه باعث رنجشت میشه رو بازگو کنی آخه اصلا بهت نمیاد که دل آزرده باشی. اما این حق هر انسانیه که گاهی ناراحت بشه و این ناراحتی رو بیان کنه.
من مطمئنم که دوستان تالار حتما ایده های خوبی رو مطرح می کنن. ومن هم اگه نتونم همدردی کنم حداقل شنونده خوبی برات خواهم بود.![]()
baby (یکشنبه 15 فروردین 89)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
خوب همه از سیزده شون گفتند ما هم گفتیم! اگه بزرگترین نعمتهای خداوند را داشتن سلامتی، همسر خوب، شغل خوب، فرزندان و... بدانیم من هیچکدام از اینها را ندارم و ناشکر هم نیستم. خدایا شکرت برای همه داده ها و نداده هایت. امیدوارم سیزده به همه دوستان خوش گذشته باشد. منم تنها نبودم خدایی هست بالاخره! مگه نه؟
بی دل (یکشنبه 14 فروردین 90)
سلام انشا الله رو ز سیزده بدر به همه اعضای تالار خوش بگذره![]()
امیدوارم سا ل خوبی داشته باشید
امیدوارم رو ز سیزده بدر برای همه عا لی باشد
امیدوارم همانطور که سبزه ها رو این رو ز گره می زنیم دلها را هم بهم گره بزنیم
محمدابراهیمی (شنبه 12 فروردین 91)
فردا روز سیزده بدر است
امیدوارم سا ل خوبی داشته باشید
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)