شما به عشق پیش از ازدواج معتقدی، اما هر دختری قبول نمیکنه وارد چنین رابطهای بشه...
چرا که برای تجربه عشق پیش از ازدواج، معمولا روابط دوستی باید شکل بگیره که البته با وابستگی و ... همراه خواهد بود، و البته فکر نمیکنم با توجه به محیط دانشگاه، چنین چیزی رو هر فردی به این راحتی بپذیره، چرا که اگر رابطهای شکل بگیره و به ازدواج ختم نشه، معمولا، طرف خانوم خیلی نباید منتظر پیشنهاد ازدواج فرد دیگری در محیط دانشگاه باشه! البته این تجربه شخصی من هست...
ضمنا، فکر نمیکنم، صرفاً هدف ادامه تحصیل و مهاجرت تنها، دلیل و معیار خوبی باشه برا انتخاب همسر...
خدا پدر اونی رو که به من گفت، چرا فکر میکنی باید فرد مورد نظرت حتما تو همین دانشگاه باشه رو بیامرزه...
چون خودش ۳۰ سال قبل این رو تجربه کرده بود...و حالا به من هشدار میداد...
ضمنا اومدیم، شما از دانشگاهی پذیرش گرفتی و اون خانوم از یک دانشگاه دیگه...
اونوقت چیکار میکنی؟
این برای خیلی از دوستانم، رخ داده...
به هر حال، به طور خلاصه، با توجه به نوشتههای شما، از دید کامران۲۰۰۷، شما آمادگی ازدواج نداری در حال حاضر...
نیاز به تفکر و مطالعه بیشتر داری...
K

خوب هم هیچی کم ندارم....ازون ازدواج نمیتونم بکنم (اینو میدونم که با تردید نمیشه ازدواج کرد واسه همین جلو نمیرم) ازین ور نیاز به رابطه دارم ولی به رابطه خیابانی تن نمیدم....خوب میدونین که خیلی از روابط با قول ازدواج شروع میشه یا حداقل درآوردن ادای نیت خیر در زیر لوای بیشتر لذت جنسی از طرف پسر و خیلی اوقات حماقت عمدی دختر برای سرپوش گذاشتن به یه نیاز عاطفی طبیعی.... اونوقت من واسه دختری که فکر نمیکنم تمام معیارهامو داره ولی فکر میکنم گزینه خوبیه...نمیتونم پا پیش بزارم.... در واقع مشکل من با خودم هست...
من که فعلا توی دومی ام

علاقه مندی ها (Bookmarks)