به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 18 از 20 نخستنخست ... 891011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 198
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 آبان 88 [ 19:25]
    سطح
    39
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 22 در 14 پست

Array

RE: دوبار؛چرا؟(تعدد زوجات آقایان)

بابا آخه مرد عاقل که یه اشتباه رو دو بار تکرار نمی کنه.همه تو یکیش موندن حالا تعدد زوجات ؟!!فقط میتونم بگم خدا به فریاد اونی برسه که مدام اشتباهش رو تکرار میکنه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

تکه یخ اونایی که تو یکیش موندن درآمد کافی ندارند و...
    بحث چیزی فرای اینهاست.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 دی 87 [ 12:58]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

آقای sorena-arman خیلی خیلی خوبه که شما ازدواج نکردید و خدا رو شکر هیچ وقت هم قصد چنین کاری رو ندارید چون با دید گاهی که شما دارید ( داشتن عشق به شوهر ، عشق به زندگی و به فرزند اسمش از دید گاه شما رفاه نام داره و زنی که تمام عمر جوانی و نیروش رو برای آباد کردن و سر سبزی زندگیش داره انجام میده حالا به عنوان یه مسلمون باید بیاد این رفاه رو تقسیم کنه!!!!!!!!!) باید خدا به روی اون دختری رحم میکرد که همسر چنین مسلمون انسان دوستی شده . لطفاً اگه زحمتی نیست بر سر عهد عذب بودن خودتون بمونین و یه دختر بینوا رو با بی شوهر موندن نجات بدین.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

راستی یادم رفت بگم که این ما نیستسم که داریم صورت مسئله رو پاک میکنیم بلکه شما هستین که دارین مسئله ای به نام احساس بدبختی و نیاز مبمرم به هوو شدن رو که ادله ای براش ندارین پر رنگ جلوه میدین.

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام دینا.ه
    خواهش می كنم در ایجاد پست دقت كنید با توجه به بحث و عنوان موضوع مطلب بنویسید و از چالش با شخص و شخصیت افراد پرهیز كنید.
    این نكته ای هست كه منجر می شود مطالب پرمحتوا تر، تنش ها كمتر و تعاملات سازنده تر گردد.
    اگر به نظرات شخصی انتقاد داریم، باید دلایل انتقاد خود را با لحنی صریح و البته با احترام بیان كنیم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 آبان 91 [ 01:10]
    سطح
    34
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

ممکنه ار دوستان خواهش کنم نظرشون رو راجع به پست 170 مطرح کنند. با تشکر فراوان
    از جناب گرد آفرید هم تشکر می کنم به خاطر نظرشون

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

دینا be cool
    من این رو"عشق به شوهر و عشق به فرزند و تلاش و.." رو رفاه نمی دونم و مشخصا این برداشت شما به دلیل این بود که می خواستید نتایج مد نظر خودتون رو بگیرید. شما بد برداشت کردید. من داشتن امنیت (که یک دختر تنها و مجرد ازش بی بهرست) داشتن سرپناه، تامین مالی و همین طور بهره بردن از احساسات وپذیرفته شدن در جامعه و همین طور ارضا میل جنسی رو یک حدی از رفاه دونستم.تموم اینها چیزهایی هست که چون دارید اونها رو کم اهمیت می دونید و دنبال بهره های دیگه ای از زندگی هستید بحث رو به چیزی به اسم عشق به شوهر و عشق به فرزند و...می کشونید که از دید کمتر انسانی حرفهاتون بدون منظور سو تعبیر می شه!! اینهایی که شما بی اهمیت می دونید(چون بهره مندید ازشون) آرزوی شب و روز خیلی از انسانهاست. این که شما اینها که یک سری دخترهای ازشون بی بهره هستند رو ادله ناکافی می دونید باز هم ناشی از برداشت خاص شما از انسانیت و دین هست. چون دین با معیارهایی مثل حج رفتن و نماز و روزه و ... که زحمتی براتون ایجاد نمی کنه نمی تونه محک بخوره. جایی که منافع شما به خاطر انسانیت شما ه خطر بیفته و شما بگذرید از منافعتون می شه گفت شما دیندارید.
    کسی شما رو مجبور نکرده به رضایت دادن و به نظر من هم بدون رضایت زن ازدواج مجدد کردن علاوه بر غیر قانونی بودن احمقانه هم هست.بحث بر سر اینه که من عمیقا احساس می کنم حتی خود خانومها هم از حقوق خودشون دفاع نمی کنند عملا! و بلکه هدف غاییشون از دفاع از حقوق زنان دفاع از حقوق زنانی با مشخصه های خودشون هست و نه همه زنان!! و دختران!!
    از بابت تموم توهین های شما ممنونم.البته من همون طور که در پستهای قبلیم عرض کردم از شما و برخی دیگه از دوستان انتظار خلاف این ندارم. شما هر جا که بحث به منطق کشیده می شه و سخت می شه ناگزیر به میدان احساسات می کشونید. میدونی که توش قدرت پیروزی رو دارید یا لااقل موفق تر از نبرد در یک بحث منطقی می تونید عمل کنید.
    من به هیچ عنوان قصد ازدواج مجدد در زندگی آینده خودم رو نخواهم داشت علتهای من کاملا شخصی و مبتنی بر عاطفی بودن بیش از اندازه منه که خیلی وابسته می شم به یک نفر . صحبت من سر چیز دیگریه که در ابتدای پست عرض کردم.
    اگر قصد بحث کردن با من رو دارید جملات من رو بخونید و راجع به اونها نظراتتون رو بدین و موضوع رو منحرف نکنید. در غیر این صورت من جوابی به صحبتهاتون ندارم.
    یا حق

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

خیر من قصد بحث کردن با هیچ کسی رو ندارم اگر توهینی کردم ناخواسته بوده و عذر می خوام . شاید شما در مورد احساساتی برخورد کردن من درست بگید بهتره دیگه من تو این تاپیک نظر ندم چون هر چقدر سعی میکنم احساساتم کنترل کنم موفق نمیشم .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

من یقین دارم قصدی غیر از توهین نمی تونه چنین حرفهایی رو جاری کنه. در هر حال خواهش می کنم.امیدوارم موفق باشید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 دی 87 [ 16:33]
    سطح
    34
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 2 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    با درود به همه دوستان
    عرض کنم که بنده حدود یک هفته پیش می خواستم یک جستجو و بررسی در آمار زنان و مردان جهت ادامه گفتگو در این موضوع و غنا بخشیدن به آن داشته باشم که فراشوم شد؛اکنون این کا را به سامان رسانیدم و از همه می خواهم به مطالب زیر نگاهی بیندازند تا خیلی چیزها آشکار گردد:

بر اساس آخرین سرشماری کشور در سال 1385, جمعیت کل کشور بالغ بر70،495،782بوده است

که از این تعداد جمعیت مردان 35,866,362 و جمعیت زن: 34,629,420 به ثبت رسیده است.

نسبت جنسی در هنگام تولد در کشور ایران برابر است با 1.05(105 پسر به 100 دختر)و نسبت جنسی کل(نسبت تعداد کل مردان به تعداد کل زنان) در کشور ایران برابر است با 1.03 مرد/زن (103 مرد به 100 زن).

در تمامی جوامع بشری زنان به طور طبیعی بیش از مردان عمر می کنند و همین امر موجب کاهش نسبت های جنسی در میان افراد کهنسال می گردد.
    همچنان که هم اکنون بیش از 70 درصد از جمعیت کهنسال کشور ایران را نیز زنان به خود اختصاص می دهند.
    [color=#008000ولی در تمامی گروه های سنی دیگر (به استثنای گروه سنی بالاتر از 60 سال) تعداد مردان بیش از تعداد زنان می باشد.[/[/color]size]
    در جدول زیاد آمار گروههای مختلف سنی را به تفکیک می توانید مشاهده کنید.

عدد بالا:آمار مردان
    عدد پایین:آمار زنان

0-4 ساله
    2801568
    2662410

9- 5 ساله
    2820524
    2688533

14-10 ساله
    3441245
    3267349

19-15 ساله
    4442901
    4283860

24-20 ساله
    4611851
    4399571

29-25 ساله
    3760167
    3464785

34-30 ساله
    2837969
    2615562

39-35 ساله
    2511545
    2409579

44-40 ساله
    2081679
    2007479

49-45 ساله
    1792481
    1730280

54-50 ساله
    1386063
    1369357

59-55 ساله
    923536
    964445

64-60 ساله
    726449
    ۷۴۵۴۳۱

جمع كل
    35,866,362
    34,629,420

*پس نتیجه میگیریم که در جامعه ایران از نظر تعداد مرد برای ازدواج با زنان ایرانی نه تنها هیچ مشکلی نیست بلکه تعداد مردها برای ازدواج با زن ها بیشتر هم هست.

جهت مزید اطلاع و اطمینان دوستان ارجمند لینک صفحه اینترنتی مرکز آمار ایران را که مؤید مطالب بالاست می آورم،فقط هنگامی که صفحه مذکور باز شد در جدولی که خواهید دید ردیف 15 آن را دانلود کرده و اطلاعات مزبور را شخصاً مشاهده نمایید..

نسبت جمعیتی زنان کشور از مردان کمتر است و زنان 1/49 درصد از جمعیت کشور را تشکیل می دهند. نتایج سرشماری سال 1385 نشان می دهد که در سال 1385 جمعیت کشور بالغ بر 70 میلیون و 495 هزار و 782 نفر (70495782) بوده است که از این تعداد 35 میلیون و 866 هزار و 362 نفر مرد و 34 میلیون و 629 هزار و 420 نفر زن بوده اند .
    براساس سرشماری عمومی نفوس مسکن سال 1375 تعداد جمعیت کشور برابر با 60055472 نفر بوده است که محاسبات نرخ رشد جمعیت کشور طی سالهای 1375 تا 1385 نشان می دهد که متوسط نرخ رشد جمعیت کشور طی این سالها 6/1 درصد بوده است .
    لازم به ذکر است : نسبت جنسی جمعیت کشور ( تعداد مردان به ازای یکصد نفر زن) حدود 103 بوده است ، [size=large]یعنی به ازای هر صد نفر جمعیت زن صد و سه نفر مرد وجود دارد و به عبارت دیگر ، 9/50 درصد جمعیت کشور را مردان و 1/49 درصد را زنان تشکیل می دهند .

اکنون دوستان گرامی بنده یک سفارش به خودم در درجه نخست و سپس بانوی گرامی سیما45 و نسز به همگان دارم که اگر در راستای بحثی خاص می خواهیم از داده های آماری و مرجعی علمی سخن بگوییم،اولاً از درستی اطلاعات آن مرجع آگاهی داشته و دوماً خدای ناکرده همین جوری الکی یک آمار و ارقامی را که مبنایی ندارند تنها برای اثبات موقتی نظرمان که به هر حال نادرستی آن افاشء خواهد شد،نیاوریم.
    سیما 45 ارجمند بنا بر گفته خودشان دیگر در این گفتار مطلبی نخواهند گذاشت و در همان آخرین نوشتارشان همه را در برابر دو پرسش به ظاهر لاینحل قرار دادند و پاسخ آن را نیز بر عهده دوستان که البته نتیجه دلخواه خودشان را بگیرند.زیرا روابط جنسی خارج از شرع که غیر قانونی است و دختران هم بنا بر گفته البته اشتباهشان بیشتر از مردان هستند و زنان مجرد بالای 35 سال نیز به همیچنین،پس تنها راه تجدید فراش ما آقایان است.
    با توجه به امار موثق بالا می بینیم که مشکل نخست ایشان از بن و پایه اشتباه و نادرست است و دقیقاً برعکس آن تعداد مردها در همه سنین بیشتر از زنان است و مردان مجرد بیشتری حتماً خواهیم داشت.
    در مورد زنان 35 ساله مجرد که دومین معضل لاینحل ایشان بوده است،اگر به بیانات بنده نگاه کنند و می پندارم حتماً هم چنین است . . .باید به آگاهی ایشان برسانم که بچه دار شدن در سنین بالای این سن و خود این سن سبب ناهنجاریهای جسمی و روانی در کودک می شود که مرده زایی یا عقب مانده بودن نوزادانی که مادرانشان بالای سی و پنج سال باردار مبی شوند تقریباً حتمی است و افزون بر آن برای خود مادران در این سن نیز بارداری و زایمان خطرناک است.
    دوماً و از همه مهمتر هنگامی که ما مردان گوگولی تعدادمان بسی بیشتر از زنان است،چرا آنها از زمان آمادگی برای ازدواج که حدود بیست سالگی است کدام از همه خواستگارنشان و خانواده آنها اشکال گرفته اند تا اکنون بی شوهر و مجرد باشند؟!!

به طور کلی به دلیل اینکه ایشان به منابع آماری اشتباهی استناد کرده و این احتمال هم بسیار اندک است که خدای ناکرده شاید می خواستند رندی کرده و حرفشان را به کرسی بنشانند،کلاً استدلالها و بیانات ایشان برای لزوم تعدد زوجات ما آقاین سراسر نادرست و اشتباه است.به دلیل بیشتر بودن جمعیت مردان از زنان بنا بر آمار فوق هر دو مشکل ایشان نیز براحتی پاسخ داشته و حل می شوند و اصلاض لزومی به مجوز برای عدم استیذان یا اجازه آقاین از همسر اصلی و یکتایشان برای ازدواج مجدد نیست.
    با سلام به تك تك دوستان گرامي
    اگر چه عهد كرده بودم كه در اين تاپيك ديگر مطلبي ننويسم ولي متاسفانه اين مطلب كه در بالا توسط دوست گراميمان نوشته شده و در صندوق پيامهاي شخصي من هم ارسال نمودند مرا برآن داشت كه عليرغم ميل باطني براين مطلب نگارشي داشته باشم .

اول سپاس از زحمات دوست گرامي جناب آقاي گردآفريد بخاطر زحمتي كه كشيدند و آماري را تهيه كردند براي اثبات غلط بودن ادعاي غلط دال بر بروجود زنان بي سرپرست .
    دوست گرامي جناب آقاي گرد آفريد آماري كه جنابعالي ارائه كرديد هر كسي به خوبي ميداند يك آمار جمعيت بيشتر نيست و نتيجه گيري شما دال بر اينكه همواره تعداد مردان ما بيشتر از زنان بوده نيتجه گيري شايد منطقي بوده باشد ( البته با احتساب سن كودكان يك هفته به بالا ) ولي جواب آمار درخواستي ما نيست .
    اصولا در روشهاي آماري براي هر بحثي مبنايي و بيسي قرار ميدهند بعد شروع ميكنند به آمارگيري :
    مثلا براي به دست آوردن آمار بي سوادان و يا سواد داران ميايند سن 7 سالگي را مبناي محاسبه قرار ميدهند ( با توجه به اينكه سطح سواد آموزي رسمي از اين سن است ) بعد آمار كمتر از سن 7 را از كل آمار جمعيت كم ميكنند آنوقت عدد جديد به دست آمده را مبناي محاسبه آماري قرار ميدهند و با توجه به آن درصد و يا تعداد بي سوادان و سواد داران را مشخص ميكنند

مثال ساده تر اينكه وقتي ميخواهند آمار شركت كننده گان در يك انتخابات را اعلام كنند نمي آيند كل جمعيت را محاسبه كنند كه .
    بلكه مبناي آن را مثلا سن 15 سال قرار ميدهند سپس آمار افراد كمتر از 15 را از كل آمار جمعيت كم ميكنند آنگاه عدد حاصل را مبناي محاسبه آماري و محاسبه درصد شركت كنندگان قرار ميدهند .

رقم اعلام شده يك ميليون و پانصد هزار زن بالاي 35 سال مجرد را اگر ميخواهيد اثبات كنيد كه وجود ندارد روش آماريش را در زير به شما ارائه ميكنم هريك از دوستان ميتوانند با توجه به اطلاعات خود از اين روش براي صحت و سقم اين آمار اقدام كنند

پس بحث ما آمار زنان مجرد بالاي 35 سال در جامعه ماست . روش محاسبه آماري آن هم عبارت است از :
    با توجه به اينكه اين دسته از زنان همان دختران جوان آماده ازدواج در سالهاي بين 1359 الي 1369 كه تقريبا دوره بحران كشور با توجه به فرآيند شروع جنگ و اتمام آن است ( اگر چه جنگ 8 سال ميباشد ولي آمار شهدا تا دو سال بعد با توجه به مرگهاي ناشي از سموم شيميايي ادامه داشته ) ميباشند يعني دختراني در سن 15 سالگي به بالا بودند كه الان قاعدتا از 35 به بالا سن دارند . حالا روش آماري زير را ارائه ميشود :

مبناي محاسبه سن ازدوج براي دختران طبق قانون كشور : 15 سال
    مبناي محاسبه سن ازدواج براي پسران طبق قانون كشور : 18 سال ( يعني با اين سنها ازدواج ثبت دفاتر ازدواج ميشود . با استثناء هم كاري نداريم )

مرحله اول : ابتدا جمعيت سالهاي 1359 الي 1369 را محاسبه كنيد ( ميتوانيد از همين آمار آقاي گردآفريد استفاده كنيد البته با فرض تقريبي بودن )
    مرحله دوم : آمار دختران كمتر از 15 سال را محاسبه كنيد و از آمار مرحله اول كم كنيد
    مرحله سوم : آمار پسران كمتر از 18 را محاسبه كنيد و از آمار مرحله دوم كم كنيد
    مرحله سوم : آمار متاهلين را محاسبه و از عدد حاصل از مرحله سوم كم كنيد

حالا تازه رسيديم به آمار واقعي مجردين ( اعم از پسر يا دختر ) كه مبناي آماري ماست يعني آمار دختران و پسران مجرد ( در اين مرحله سن مطرح نيست ) .
    حالا آمار دختران را از اين عدد واقعي جدا محاسبه كنيد و عدد آماري پسران را نيز جدا محاسبه نموده حاصل را با هم مقايسه كنيد . عدد حاصل ميشه تفاوت آمار دختران و پسران مجرد در دهه مورد نظر .

راه دوم و ساده تر مبنا را از سال 1387 در نظر ميگيريم :
    مرحله اول : آمار كنوني جمعيت ايران را محاسبه كنيد. ( كل جمعيت سال 1387)
    مرحله دوم : مثل دفعه قبلي آمار افراد زير 35 سال را محاسبه و از عدد مرحله اول كم كنيد ( اينبار مستقيم ميخواهيم آمار مجردين بالاي 35 را محاسبه كنيم تا دروغ بنده يا به عبارتي دروغ آمار مراكز قضايي به قول دوستمون گردآفرين اثبات بشه )
    مرحله سوم : آمار متاهلين بالاي 35 سال را محاسبه و از عدد مرحله دوم كم كنيد .
    عدد حاصله تازه ميشود آمار مجردين بالاي 35 سال ( اعم از دختر يا پسر )
    مرحله چهارم : آمار دختران مجرد بالاي 35 را جداگانه و آمار پسران مجرد را جداگانه از حاصل به دست آمده محاسبه كنيد تا بتوانيد اثبات كنيد كه كداميك تعدادشان بيشتر است و به چه مقدار .

اميدوارم دوستان بتوانند روش درست تحقيق كردن را سرلوحه كار خود قراردهند . من هم با اين جمله دوستمون گردآفريد كاملا موافق هستم و عين جمله اشان را در زير ذكر ميكنم : ( اينبار خطاب به خودشان )
    (( اکنون دوستان گرامی بنده یک سفارش به خودم در درجه نخست و سپس بانوی گرامی سیما45 و نسز به همگان دارم که اگر در راستای بحثی خاص می خواهیم از داده های آماری و مرجعی علمی سخن بگوییم،اولاً از درستی اطلاعات آن مرجع آگاهی داشته و دوماً خدای ناکرده همین جوری الکی یک آمار و ارقامی را که مبنایی ندارند تنها برای اثبات موقتی نظرمان که به هر حال نادرستی آن افاشء خواهد شد،نیاوریم.))

اما يك سخن مستقيم خطاب به جناب آقاي گردآفريد : دوست گرامي آدم زنده وكيل وصي نميخواهد كه جنابعالي در يكي از پستهايتان خطاب به دوست گرامي آقاي سورنا فرموديد كه من ايشان را سخنگوي خودم قرار دادم . ايشان اگر مطلبي مينويسند نظر شخصي خودشان هست و بس و اگر بنده هم ديگر نخواستم در اين تاپيك مطلب بنويسم صرفا به اين خاطر بود كه جلوي هتك حرمتهاي بيشتر را بگيرم . ضمن اينكه همانطور كه قبلا عرض كردم خودم را در جايگاه اثبات كننده چيزي براي كسي نميبينم كه در اين راستا تلاش كنم . آنچه كه گفتني بود قبلا مفصل گفتم و از نوشتن مطالب تكراري و جدل بيهوده هم بيزارم .

آمار بنده ازنه از روي سايتهاي اينترنتي بلكه از روي آمار مراجع ذيصلاح قضايي كه همان مركز آمار كه جنابعالي به آن تائيد داريد به طور كامل در اختيار اين نهاد گذاشته نه يك سري آمار كلي كه براي اطلاع عموم در دسترس همگان قراردارد .
    به هر حال به قول يكي از دوستان كاش اين آمار واقعيت نداشت و اين معضل نيز موجود نبود دوست گرامي. قطعا ما هم كه در ميان پرونده هاي قضايي مطروحه در شعبات قضايي به حكم وظيفه و شغلمان دست و پا ميزنيم شايد رهايي ميافتيم . البته كاش .

اميدوارم واقعا اين آخرين باري باشد كه مجبور ميشوم براي پاره ايي توضيحات در اين تاپيك مطلب بنويسم . ضمنا هنوز هيچ دوستي راه حلي ارائه نداده و اين جاي تاسفه . به نظر ميرسه كه ما ايرانيها متاسفانه فقط اعتراض ميكنيم و نه ميگوئيم ولي نميدانيم كه پس چه بايد كرد . بعضي از دوستان هم سعي ميكنند از ريشه منكر وجود اين معضل باشند و خودشان را خلاص كنند .

در پناه حق باشيد

صفحه 18 از 20 نخستنخست ... 891011121314151617181920 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)