سلام مريم عزيز
اميدوارم روزبروز بهتر و شادتر باشي
منم صد صلوات براي ميشل ميفرستم
اميدوارم حاجت روا شن
![]()
تشکرشده 159 در 63 پست
سلام مريم عزيز
اميدوارم روزبروز بهتر و شادتر باشي
منم صد صلوات براي ميشل ميفرستم
اميدوارم حاجت روا شن
![]()
dooo (دوشنبه 25 دی 96), maryam123 (جمعه 22 دی 96), tavalode arezoo (پنجشنبه 21 دی 96), میشل (چهارشنبه 20 دی 96)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام دوستان
من همونطور که قبلا گفتم برای هر کدوم از دوستان هر روز 14 تا حمد و 7 تا آیت الکرسی می خونم.
برای میشل عزیزهم همین طور.
و از ته قلبم دعا میکنم که خدا همه ما رو به راه کسانی که بهشون نعمت داده هدایت کنه و از ظلمت به سوی نور هدایت بشیم
و البته برای شادی، آرامش و سلامتی همه دوستان هم دعا میکنم
![]()
dooo (دوشنبه 25 دی 96), maryam123 (جمعه 22 دی 96), tavalode arezoo (پنجشنبه 21 دی 96), میشل (پنجشنبه 21 دی 96)
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
سلام دوستان
صبای عزیزم، نسیم جان، پاییزه جان، الهه ی زیبا، dooo ی عزیز، زن ایرانی گرامی، مریم خانوم گل، مونا جان، آنه ماری عزیز، تولد آرزوی عزیز، و بی نهایت دوست داشتنی، از همتون صمیمانه متشکرم.
نیاز و خواسته ی من اینه که متکبر نباشم، با جهلم به مخلوقات خدا ظلم نکنم. ممنونم که دعا کردید خدا منو به این خواسته برسونه، خواهش می کنم خودتون هم حواستون به من باشه، هرجا از نوشته های من متوجه این ویژگیم شدید (خصوصا نسبت به همسرم)، بهم تذکر بدید. این لطف خیلی خیلی بزرگیه که به من می کنید.
الهه جان، خوشحالم که برات مفید بوده و ممنون از لطفت، بخاطر کمکی که به یکی از مخلوقات خدا می کنی.
من همچنان همراه شما و این تاپیک هستم. چون دعام برای همه یکسانه، پست نمی گذارم.
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
dooo (شنبه 23 دی 96), maryam123 (جمعه 22 دی 96), tavalode arezoo (جمعه 22 دی 96)
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام عزیزان
من دیشب نتونستم انلاین بشم
ممنونم ازتون
انشالله میشل جان زود حاجت قلبیش رو بگیره
انشالله از امشب تا شنبه شب همگی برای اقا ارمین/الهه زیبایی ها و بخصوص خانم زن ایرانی دعا خواهیم کرد.لطفا هنگام دعا هر سه این عزیز رو به یاد داشته باشین تا به حق ابروی علی اصغر اقا ابی عبدالله انچه نیت دلشون هست برسن
دعاهایی که برای میشل عزیز شده
100صلوات+ زیارت عاشورا+ واقعه+ یاسین+ زیارت عاشورا+ 10 ایه الکرسی+100 استغفرالله+ 1000 صلوات+دعای اقا ارمین+ دکر صبا جان+70 بار ذکر یا الله یا علی و ...+100 صلوات+ ایه الکرسی+500 صلوات+ 14 حمد+15 ایه الکرسی+ 100 صلوات+100 صلوات + 10 ایه الکرسی
1.قلب تپنده زندگی
2.فرشته اردیبهشت
3.اقا ارمین
4.تولد ارزو
5.صبا
6.doo
7.انه ماری
8.مریم 123
9.نسیم
10.arah
11.madaar
12.paiize
13.تمنای عشق
14.میشل
15.الهه زیبایی ها/ارمین
16.زن ایرانی
17.مهرسا مامان
18.شمیم الزهرا
19. سرشار
20.عسل 28
21.بی کران
22.dr_samira
23-بی نهایت
24.مونا
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
تشکرشده 953 در 325 پست
من برای این سه عزیز500صلوات میخونم
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
منم 1000 صلوات
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
تشکرشده 238 در 114 پست
مرسی مریم عزیز..خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم امشب نوبت من شده.. انشاالله من هم ۵۰۰ صلوات + دعای هفتم صحیفه سجادیه نذر میکنم برای سلامتی شما و حاجت روایی همه اعضای این تاپیک و همچنین برای سلامتی پدرشوهرم که تحت شیمی درمانی هستن انشاالله بتونن با سلامتی این دوره درمان رو هم تمام کنن..
dooo (شنبه 23 دی 96), Glut.tiny (جمعه 06 بهمن 96), maryam123 (جمعه 22 دی 96), tavalode arezoo (یکشنبه 24 دی 96), میشل (جمعه 22 دی 96)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
سلام به همگی
از همگی سپاس به خاطر حضور گرمشون
من برای جناب ارمین 70 بار همون ذکر یا الله و... می خونم
و برای خانم ایرانی 7 بار حمد الشفا
ان شا الله خدای بزرگ از همگیمون قبول کنه
لطفا وقتی برای من دعا میکنید بگید
خدایا الهه رو به برسون به درجه اطاعتت تا از معصیت دور شه
خدایا الهه رو سیراب کن از حلالت تا ازحرامت فاصله بگیره
ای پروردگار عالم اموراتش رو تدبیر کن و به مسیری هدایت کن که
خودت میپسندی که حتما اون الهی ترینه![]()
تشکرشده 702 در 242 پست
سلام دوستان عزیز
دیروز هر چقدر تلاش کردم نتونستم پستی بفرستم
اومدم بگم به نیت اقا آرمین و الهه زیبایی عزیز و زن ایرانی عزیز سوره نمل وحشر رو خوندم و100صلوات هم میفرستم
به نیت حاجت روایی هر سه عزیز
ان شاالله خدا قبول کنه
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
تشکرشده 267 در 138 پست
سلام
منم برای آقا آرمین و الهه زیبایی ها و زن ایرانی عزیز طلب خیر و سعادت و عاقبت به خیر شدن می کنم و ان شاالله حاجت روا شن سوره یاسین می خونم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)