واسه منم دعا کنید...
منم شرکت می کنم و براتون دعا می کنم.
فدای دارین...![]()
تشکرشده 21 در 9 پست
واسه منم دعا کنید...
منم شرکت می کنم و براتون دعا می کنم.
فدای دارین...![]()
تشکرشده 916 در 198 پست
سلام دوستای خوبم.
همدردهای عزیزم.
اومدم بگم همه چیز خوبه فقط نمیدونم چرا هنوز حاجتمو نگرفتم و خدا یه فرشته توی دلم نذاشته. دکترم گفته عصبی هستی.
برای آرامشم دعا کنین برای بچه دار شدنم دعا کنین.
دعا کنین من و شوهرم محتاجیم. تازه میفهمم آدمایی که سالها برای بچه دار شدن تلاش کردن چه دل زخم خورده ای دارن.
بچه ها دعا کنین برام.
راستی امروز نزدیک بود تصادف کنم. خدا خیلی رحم کرد. تو حال و هوای خودم نیستم دیگه.
بچه ها این روزها حتما صدقه بذارید کنار و حتما دعای مخصوص رفع بلا تو روزهای ماه صفر رو روزی ده مرتبه بخونین. امروز نزدیک بود بمیرم یا حداقل دست و پام بشکنه. خدا رحم کرد ماشینش خیلی سرعت بالایی داشت.
الهی هزاران بار تو رو شکر.
بچه ها دارم سوره واقعه هم می خونم. شک نکنین به یاد تک تکتون هستم بچه ها![]()
تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن
در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
تشکرشده 3,304 در 1,073 پست
چقدر اینجا بار مثبت داره
امروز بعد از مدتها تلاش به همسرم گفتم جداشیم نمی دونم تصمیمم درست بود یا نه
برام دعا کنید
پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟
تشکرشده 2,704 در 676 پست
[quote=مصباح الهدی;362929]برای بابام دعا کنید......... برای مادرم هم دعا کنید......... برای یه بنده خدایی هم خیلی خیلی دعا کنید........ بعد اگر خواستین برای من هم .....[/quote
بانو مصباح سلام . ما همیشه اول برا پدر مادرامون دعا و سلامتی هاشون دعا میکنیم . بخصوص اینجا که هیچکس خودشو دعا نمیکنه و همه دارن همدیگر دعا میکنن . مثل خودشما که دیگران دعا میکنید . خدا به پدر مادرتون سلامتی و طول عمر با عزت بده.. این دعا رو نصیب همه پدر مادرای اعضای تالارمون هم بشه انشالله .
چندی پیش گفتی مشکل مالی امروز از جدایی گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟ بانو نکنه سختی راه زندگی عرصه رو بهتون تنگ کرده . زیاد از مشکلت خبر ندارم . ولی ایکاش قبل این حرف یه تاپیک میزدی یا لااقل با مدیر همدردی ویا مشاورین یه صحبتی میکردی .
در جایگاهی نیستم که به شما مشاوره بدم چون خودت برای ما بهترین مشاوری . ولی خواهش میکنم صبور باشید . بعضی وقتا جدایی فقط مشکلات به تاخیر میندازه همین تازه مشکلات بزرگتر میشه که کوچکتر نه...................
طاقت بیار دلسرد نشو ...... اول اسمتون زندگی آخرش موفقیت اینکه امروز گفتی اولش زندگی آخرش ناموفق . اینکه نشد . پس مهارت هاتون تو کنترل زندگی کجاست ؟ ازشون تو رسیدن به موفقیت استفاده کن . عذر میخوام جسارت کردم حلالم کن .
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
خواهرم کاملیاخدا بهت رحم کرده . چرا دقت نمیکنی و از محل مناسب عبور نمیکنی .
همش میگم مواظب باشید فکر کردی امضامه ...
وقتی گفتی دکتر گفته برا بچه نباید عصبی بشم متوجه شدم که چقدر تو این زمینه دکتر رفتی آزمایش دادی خدا کمکتون کنه درک میکنم چقدر سخته . باور کن ناراحتی و استرس از دوری همسرته کاش زودتر انتقالیش درست بشه .
.................................................. .................................................. .................................................. ............
بانو پاییزسلام . نگران شدم چند وقته دارم دعاتون میکنم به دلشکسته مادرتون خدا رو قسمش دادم . آرامش خودتونو حفظ کنید . این روزا رد میشه ..... حال برادرتون بهتر شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خبر بدید به ما .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الهام بانو ممنون .به یادتون هستم . ممنون که منو شریک کردین . خیالت راحت باشه اونی که به خاطرش اشک میریزی بهت اجابت میشه . باور داشته باش
.................................................. .................................................. .................................................. .........
محمد جان سلامتحت تاثیریا . اسمتون رد شد یادت نره . فدایی نمیخواییم وفای به عهد چهل شبو میخواییم . میدونم که هستی نفر 41 شمایی .
....
اینم برا خودت نگه دار تا یه وقت
این شکلی نشه . خدا حاجتتو بده
.................................................. .................................................. .................................................. .............
باران آرام سلاممشکلتون حل بشه انشالله . شما نفر 42 هستی . یه دعایی یه سوره ای یه آیه یی به عنوان حاجت روایی انتخاب کنید بخونید همین یا چهل شب بعد نمازتون یا هر موقع روز که فرصت داشتین .
خوش اومدین به تالار همدردیاولین نوشتتون تو انجمن دعاست . خدارو شکر کنید . فکر مال نباشید راحترید من تجربشو دارم هرچی بیشتر دنبالش میری بیشتر ازتون دور میشه ولش کنید خودش میاد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهرم آرام سلام از تالار برو بیرون. نترس دعات میکنیم ولی خودت حق نداری بیایی پس تالار ترک کن برو زمستون زیر کرسی تا بهار نیا .
معتاد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهش میکنم به جای من خواهرم مصباح دعا کنید تا بار مسئولیت هاش کمتر بشه و برگرده . البته همه مهما مثل بانو فرشته مهربون و تازه واردین ولی ایشونو فراموش نکنید .
در آخر خدمتون بگم بانو کیت کت تالارو ترک کرده ولی دعاشونو میخونه و شما هارو فراموش نکرده . براشون دعا کنید .
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
سلام
اوضاع اصلا خوب نیست توروخدا واسم دعاکنید
دارم دق میکنم
زندگی موفق عزیزم واقعا ناراحت شدم.کاش تاپیک میزدی
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
تشکرشده 1,855 در 418 پست
زندگی موفق عزیزم و پاییزه جونم انشاالله هر چه زودتر مشکلات تون حل بشه
از ته دلم براتون دعا میکنم
- - - Updated - - -
چقدر پاقدمم سنگین بودخدایا کمکشون کن
تشکرشده 1,855 در 418 پست
عزیزان این تاپیک زندگی موفق و...
شیدا ، مصباح الهدی، کاملیا، پاییزه، سوده، ترمه ،رزا،مینوش،دختر بیخیال، فرشته اردیبهشت،عشق آفرین، ریحانه،فرشته مهربان، بی نهایت،پارسا،فرهنگ،خاله قزی،امین،مسافر زمان،محمدرضا، حامد،جناب مدیر... و دیگر عزیزان این تاپیک
دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را
در انحصار قطره های اشک نبینم
دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم
دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد
همیشه از حرارت عشق گرم باشد
من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند
برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم
که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند
من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند
اسم چند تا از شهدا رو تو دفترم لیست کردم کمتر از صدتاست روزانه برای شادی روحشون سوره ملک رو میخونم شاید روزی سه چهار تا شهید بعدش ازشون میخوام حاجت دلتون رو بدند واسه سلامتی تون دعا میکنم واسه آرامشتون...واسه خوشبختی تون...آخه اگر میخوای حاجتت روا بشه هر دعایی رو میخونی ثوابش رو نثار شهدا یا ائمه معصومین کنید و بعد از خدا حاجت بخواین...
بعد از اینکه مصباح الهدی و زندگی موفق و پاییزه عزیز از حال بدشون گفتند خیلی ناراحت شدم دست خودم نیست خیلی ضعیفم !! تحمل ناراحتی تون رو ندارم شروع کردم به گفتن ذکر « السمیع» و بعدش دعاتون کردم...
خواهم ز خدا خسته و درمانده نباشی / محبوب خدا باشی و شرمنده نباشی / ای دوست الهی در این عالم هستی / سرزنده بمانی و سرافکنده نمانی
- - - Updated - - -
تشکرشده 243 در 62 پست
سلام به دوستای خوبم.هر روز موقع دعای عهد دعاگوتون هستم.التماس دعا دارم زیاااااااد برای همسرم هم اگه میشه دعا کنید
دعا کنید خدا یه ذهن آرام یه دل نرم و یه ثابت قدمی بهمون بده.
همسرم دوباره زنگ زد گفت یه فرصت میخوام بدم
ولی همین.در حد یه حرف.نه خونه میگیره نه جلو میاد نه عقب میره.اصلا کاری نمیکنه
تو برزخ بدی گیر افتادم
شما رو قسم میدم به دلای پاکتون
دعام کنید این زندگی اگه به صلاحه به سامون برسه
انشالا همه حاجت روا بشین![]()
تشکرشده 236 در 60 پست
سلام دوستای گل همدردی .خوبین؟ دیروز جاتون خالی رفتم مراسم حضرت رقیه. یه عالمه همه نذر آورده بودن همه میگفتن پارسال که اومدن حاجت گرفتن نذرشونو آورده بودن بدن، دوست خودمم خواهر زاده اش سرطان داشت خدا شفاش داد. خیلی مجلس مجربیه. یه عااااااالمه وسط هق هقام دعاتون کردم ، یه لحظه وسط گریه رو لبم لبخند اومد ،یه حس خوب، یه حس آرامش ، وسط دعا برای شماها بودم، داشتم اسم تک تکتونو میاوردم، همون موقع گفتم همتون حاجت روا شدید. خییییییلی خوب بود.یاد همتون بودم، آقا پارسا، سوده جون، مصباح الهدی، خاله قزی، آرام دل، پاییز ،مینوش، واحد، شیدا، سارا ، آنیتا، زندگی موفق و همه و همه، خیلی ها رو هم اسماشون یادم نبود میگفتم همونی که مثلا نامزدش معتاد بودو تازه تاپیک باز کرده بود!!!
خلاصه خیلی دلم برای همه روشن شد دیروز.
asal2013 (یکشنبه 09 آذر 93), parsa1400 (شنبه 08 آذر 93), sanjab (یکشنبه 09 آذر 93), sara503 (شنبه 08 آذر 93), واحد (شنبه 08 آذر 93), zendegiye movafagh (سه شنبه 11 آذر 93),آرام دل(یکشنبه 09 آذر 93), رویای پر کشیدن (شنبه 08 آذر 93), سوده 82 (سه شنبه 11 آذر 93)
تشکرشده 58 در 16 پست
سلام دوستان عزیز
منم دوست دارم توی این برنامه چهل شب دعا برای مضطرین شرکت کنم چیکار باید بکنم؟ جطور باید بیا توی گروهتون؟ منم با خوندن مطالبتون احساس میکنم به عقاید و افکار دوستان این گروه نزدیکم ولی خیلی دوست دارم بیام تو گروهتون
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیز
منم دوست دارم توی این برنامه چهل شب دعا برای مضطرین شرکت کنم چیکار باید بکنم؟ جطور باید بیا توی گروهتون؟ منم با خوندن مطالبتون احساس میکنم به عقاید و افکار دوستان این گروه نزدیکم و خیلی دوست دارم بیام تو گروهتون
- - - Updated - - -
لطفاً یکی راهنماییم کنه
- - - Updated - - -
یعنی حالا که دعای 40 شبو شروع کردین دیگه کسی نمیتونه شرکت کنه توی برنامه این 40شب؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)