اقای ابراهیمی اونیکه گفت شما حساس هستی، من نبودم، فکور بود!
من فقط در باب دلتنگی برای شما مرثیه سرایی کردمشما خوش اخلاقی. بر منکرش هم لعنت! اصلا مگه ما چند تا ادم خوش اخلاق که حساس هم نباشه و دلمون هم مثل چی هر دقیقه براش تنگ بشه توی این تالار داریم؟ ها؟ اگه تعدادشون به انگشتهای دست راست برسه که صد البته گل سر سبدشون شمایی
یکیشون هم پدر بزرگ کمرنگ! اونیکیشونم فرهنگ! اونیکی هم حامد و صد البته کیوان! و بی بی! و جونم بگه که همه خانومهای تالار (پارتی بازی رو حال میکنین؟
)
خلاصه اینکه ما اینجا آدم حساس و غیر خوش اخلاق نداریم!
حالا میشه یه وقت احیانا ما رو از سر درگمی در بیاری و بگی این مرخصی شما دقیقا از کی شروع شده و کی قراره خاتمه بیابه؟یعنی اینکه ما بدونیم کی دقیقا دلتنگ شما بشیم خوبه؟ آخه نه اینکه من هر روز از شما پست می بینم، اینه که توجیه نیستم که شما نیستی!!!

شما خوش اخلاقی. بر منکرش هم لعنت! اصلا مگه ما چند تا ادم خوش اخلاق که حساس هم نباشه و دلمون هم مثل چی هر دقیقه براش تنگ بشه توی این تالار داریم؟ ها؟ اگه تعدادشون به انگشتهای دست راست برسه که صد البته گل سر سبدشون شمایی
یکیشون هم پدر بزرگ کمرنگ! اونیکیشونم فرهنگ! اونیکی هم حامد و صد البته کیوان! و بی بی! و جونم بگه که همه خانومهای تالار (پارتی بازی رو حال میکنین؟
)

راستش دیگه این ماه از این هزینه ها نمیکنیم یا همون لباس قبلیا رو قبول کن و یا عروسی رو یکی دو ماه عقب بنداز 

من اون پست رو گذاشتم اون فقط یک انتقاد بود اصلا پست نبود که شما میگی پستهای مجازم تمام شده ضمنا طبق گفته های قبلیم من حدودا 20 پست طلبکارم البته میتونی خشکه هم حساب کنی اونوقت روزی 2 پست بیشتر نمیذارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)