به به....
فرشته جان دست شما درد نکنه ....
محمد ابراهیمی
گرامی
یک یار قدیمی تالار همدردی
ساده
پاک
بی غل و غش
مهربان
حضور ایشان در تالار همدردی غنیمتی ست و نبودشان کاملا مشهود...
امیدوارم همیشه موفق و شاد و سلامت باشند....
تشکرشده 8,125 در 1,482 پست
به به....
فرشته جان دست شما درد نکنه ....
محمد ابراهیمی
گرامی
یک یار قدیمی تالار همدردی
ساده
پاک
بی غل و غش
مهربان
حضور ایشان در تالار همدردی غنیمتی ست و نبودشان کاملا مشهود...
امیدوارم همیشه موفق و شاد و سلامت باشند....
سارا بانو (دوشنبه 06 دی 89)
تشکرشده 10,164 در 2,192 پست
سلام دوستان؛
هر چه از محمد عزیز بگویم کم است؛
وجودش در صمیمت تالار همیشه مؤثر بوده؛ در رفاقت هم که بی نظیر است،
پاینده باشی رفیق
keyvan (پنجشنبه 29 مهر 89)
تشکرشده 743 در 213 پست
محمد ابراهيمي عزيز و گرامي
فعاليتشون تو تالار خيلي خوبه . با ايجادتاپيكهاي جالب سعي در تغيير جو تالار دارند . هر چند كه بعضي از اون تاپيكهاشون مورد بي توجهي و بي مهري اعضا قرار گرفته است .
در زير مي خوام چند تا از تاپيكهاي جالب ايشون رو بيارم تا يه ياداوري هم واسه اعضا ديگه باشه .
يك خاطره در تالار با اعضا تالار بيان كنيد .
انتقاد از اعضاي گروه
تشكر و قدرداني از اعضا تالار
تجربيات موفق و يا غير موفق خود را در زمينه ازدواجتان بگوييد .
من از تالار مي روم . خداحافظي اعضايي كه از تالار مي روند .
موفق باشيد .![]()
پريوش (دوشنبه 03 آبان 89)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
محمد ابراهیمی نازنین و مهربان
ضمن تائید حرفهای پریوش و سارا و کیوان و...
محمد
یکی از اعضای محترم تالار همدردی است که بی نهایت تاثیر گذار و وجود نازنینش موثر است .
او قابلیت استفاده ی درست از پیام خصوصی را دارد و با پیامهای سراسر مهرش هر از گاهی از حال و روز اعضا جویا می شود و بعضی از مسائل مهم تالار را در حد استاندارد پیگیری می کند . من به شخصه انرژی زیادی از این نوع مهر ورزی و توجه محمد می گیرم .
پسری فعال و تلاشگر و مهربان . موفق باشی محمد جان .![]()
ani (شنبه 01 آبان 89)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
خانم فرشته مهربان مدیر با تجربه با دانش با علم هستند بهترین مدیر تالار هستنداقای کیوان عزیز بهترین مدیر تالار هستند مدیر با تجربه با دانش هستندمدیر همدردی خانم انی خانم سارا خانم پریوش خانم فرشته مهربان اقای کیوان عزیز همه شما به من خیلی لطف دارید و از من تعریف کردید خیلی ممنون از همه شما تشکر و قدردانی می کنم اعضا تالار خیلی دوستت دارم![]()
مدیر ان تالار خیلی دوستت دارم
امیدوارم در تالار مفید باشم امیدوارم از همه شما اعضای خوب تالار از تجربیات استفاده کنم
مدیر خوب دوست داشتنی همدردی خیلی دوستت دارم
همه شما اعضای خوب تالار و مدیران تالار براتون ارزوی موفقیت سلامتی ارزو می کنم
محمدابراهیمی (شنبه 01 آبان 89)
سلام از مدیر همدردی خانم فرشته مهربان خانم انی اقای کیوان خانم ا مریم خانم پریوش خانم سارا همیشه به من خیلی لطف داشتند همه شما بهترین اعضا تالار هستند و مدیرانتالار بهترین مدیر تالار هستند مدیر هممدردی خوب دوست داشتنی بهترین مدیر قوی تالار هستند از همه شما تشکر و قدردانی می کنم![]()
محمدابراهیمی (چهارشنبه 05 آبان 89)
سلام وجود این عضو خانم شیدا حاتمی در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین
خانم شیدا حاتمی عضو فعال دلسو ز با تجربه است مطالب پرمحتوا است با تجربه هایی که دارد و جودش در تالار همدردی بسیار مفید خواهد بود براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (چهارشنبه 13 بهمن 89)
تشکرشده 2,459 در 516 پست
همیشه فکر می کردم که خودم با وجود سختی های زیاد تونستم یه چیزی بشم، اما سختی های من در برابر شیدا حاتمی هیچه. تازه اون از من موفق تر هم هست. خوش به حال خودش که تونسته از میان این همه سختی، سالم بیرون بیاد و خوش به حال همسر آینده اش که همچین شیرزنی داره. راستی شیرزنی که توی کتاب ها می خونیم و میگیم کیه؟ خب همینه دیگه. معرفی می کنم: شیدا حاتمی![]()
tesoke (شنبه 31 اردیبهشت 90)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
شیدا حاتمی >>>>>الگویی مؤثر برای مراجعینی که تسلیم شرایط نامساعد می شوند ، نامیدند ، موفق بودن را معطوف به بیرون از خود و دیگران می کنند و ..... .
شیدا هم ادبیات قشنگ و تأثیر گذاری داره ، هم با دل صافش و تجربه های خوبش میتونه راهنمائیهای خوبی داشته . در این تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-14367-lastpost.html با ستایش باران پستهای درس آموزی ارسال می کنند . سر بزنید و مطالعه فرمایید
فرشته مهربان (شنبه 31 اردیبهشت 90)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
و همچنین :
دختر مهربون >>> هم به موقع از تالار برای راهنمایی گرفتن استفاده می کنه ، هم با راهنمائیهای خوبش به تالار خدمت می کنه ، و این نشانه صافی ، صداقت و بی ریایی ایشونه ، که مطمئناً صادر کنند انرژی مثبت به مراجعینی که پستهایش را میخوانند می باشد
بلو اسکای >>> نا گفته پیداشت . شخصاً یک خدا قوت صمیمانه بهش میگم ، به خاطر پرکار بودنش در تالار و اینکه دلسوزانه و صادقانه و در مواقع لازم صریح راهنمائیهایش را به مراجعین ارائه می دهد ، این دلسوزی و پرکاری بی چشمداشت جای تحسین دارد .
از محمد ابراهیمی عزیز هم به خاطر فعال کردن دوباره این تاپیک تشکر می کنم![]()
فرشته مهربان (جمعه 13 خرداد 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)