از سوالاتتون ممنوننوشته اصلی توسط BABY
فرانک عزیز
4- هدف فرانک در 5 سال آینده چیه؟
انشاء الله، در راس برنامه هام یه ازدواج موفق!
موفقیت بیشتر توی کارم
اینکه با یاری خدا روی خودم بیشتر کار کنم و نقاط ضعفمو کاهش بدم
5- فرانک دوس داره همسرش ساده و صمیمی باشه و یا یه شیاد زبون باز که دم دقیقه قربون صدقه اش میره؟
آقای BABY کیه که دلش همسر شیاد و زبون باز بخواد که فرانک دومیش باشه!؟
معلومه که یه همسر ساده و مهربون و با محبت و البته معتقد!
محبت ظاهری که پشتوانه ای نداشته باشه برام اصلا جذاب نیست و نمیخوام.محبت کم باشه و دائمی و واقعی بهتره تا اینکه خرواری و موقتی و مجازی!
6- چه پستی تو تالار بیشترین تاثیر رو رو شما گذاشت؟
چیزی که الان خاطرم هست پست آقای مدیر که تو تاپیک برادرزاده ام گذاشتند هم خوشحالم کرد هم اشکم رو درآورد :72:
7- فرانک بیشتر احساساتیه یا منطقی؟
فکر میکنم هردو! گاهی خیلی کنترل خودمو از دست میدم و احساسی برخورد میکنم گاهی هم زیادی منطقی میشم و احساسمو میزنم کنار.خودم میدونم باید تعادل بینشون برقرار کنم اما سخته و یکی از برنامه های 5 سال آینده ام همینه انشاء الله
8- اگه از یه دوست انتظار کاری رو داشته باشی اما او انجام نده (در حالیکه در توانش هست) بعد از یه مدت بهش میگی و یا فاصله ات رو باش زیاد میکنی؟
خب من نمیتونم کسی رو مجبور کنم یا تو رودرواسی قرار بدم و اگه نخواد کارمو راه بندازه میتونه انجام نده و اجباری نیست
نه بهش نمیگم به روش هم نمیارم ، تا حالا که اینطور بوده...البته دلخور میشم چون دوست وقتی میتونه دوستیش رو ثابت کنه که باید و من بهش نیاز دارم وگرنه تو دوران خوشی تعداد دوستان فراوانه و دوست واقعی وقت نیاز خودشو ثابت میکنه.
خودم سعی میکنم در عمل و با رفتارم بهش یاد بدم که گاهی میتونه بدون منت کار کسی رو راه بندازه اما ازش فاصله نمیگیرم چون ممکنه فکر کنه منم به خاطر موقعیتش اونو میخوام! و برعکس هروقت کارش به من بیوفته کاملا برعکس اون عمل میکنم حالا یا عاقله و متوجه میشه یا تو باغ نیست و ...
9- اگه کسی در حضور جمع ازت یه انتقاد تندی بکنه چه واکنشی نشون میدی ؟ مثلا یه دفعه بگه چقدر دروغگوئی دختر!!
اگه دروغ گفته باشم کع خیلی خجالت میکشم و سعی میکنم ازش عذرخواهی کنم اما اگه دروغ نگفته باشم،از خودم دفاع میکنم البته با دلیل و وقتی خیالم از خودم راحت باشه نگران نیستم
10- فرانک بیشتر اهل گفتگوه یا با زبون بی زبونی مطلبش رو به طرفش می فهمونه.
بستگی به مخاطب داره، گاهی بعضیها رو میشه با یه اشاره متوجه منظور کرد گاهی لازمه گفتگویی انجام بشه و گاهی با هیچکدام طرف قانع نمیشه و نمی فهمه
البته این صندلی خیلی وقته سرد شده ، یخیدهحالا انتظار نداشته باش یه دفعه داغ بشه ، اما بمرور گرمش می کنیم

اما خوشبختانه نه به خودم نه به دیگران اسیب نمیزنم

؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)