شاد عزیز دوستت دارم با اینکه ندیدمت.با اینکه با تو همکلام نبودا م.احساس دلتنگی غریبی بر وجودم سا یه افکنده.
شاد عزیز بمان برای همدردی.بمان شاید فرصتی یابیم تا باز هم از خودمان بگوییم و از زیبایی ها و از زشتی ها و از دردهای پایان ناپذیر.
تشکرشده 108 در 28 پست
شاد عزیز دوستت دارم با اینکه ندیدمت.با اینکه با تو همکلام نبودا م.احساس دلتنگی غریبی بر وجودم سا یه افکنده.
شاد عزیز بمان برای همدردی.بمان شاید فرصتی یابیم تا باز هم از خودمان بگوییم و از زیبایی ها و از زشتی ها و از دردهای پایان ناپذیر.
تشکرشده 83 در 46 پست
یادمون نره شادی برای هر چه زودتر برگشتنش به آرامش نیاز داره اینو خودش قبل از این اتفاق به همسرش گفته(طبق گفته های روزن)
تشکرشده 498 در 242 پست
بچه ها هر کسی 100 بار (الله صمد ) بگه
هر کی گفت بنویسه
تشکرشده 574 در 212 پست
سلام !
خبر جدیدی نیست.؟من فقط به این امید میام تالار که یه خبر شاد و جدیدی از شاد عزیز اینجا اومده باشه!
راستش وقتی یادکلمه شاد میفتم یا میخواهم به کسی یا خودم بگم باید شاد باشه /گریه ام میگیره!
توبرای ما دعا کن شاد عزیز تا آروم بگیریم و توی اون جنگلی که گفتی اگه پیداش کردی و آروم گرفتی یاد این باش:قول دادی برمیگردی و به ما آدرسشو میدی!ما خیلی اینجا برات دلتنگیم برگرد!
گر از این کویر وحشت
به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را!
تشکرشده 498 در 242 پست
بچه ها خوندین؟ من تا حالا 200 تا
تشکرشده 502 در 230 پست
من هم 200 تا
تشکرشده 498 در 242 پست
من شد 500 تا
تشکرشده 498 در 242 پست
600تا
تشکرشده 216 در 84 پست
نمیدونم باید چی بگم فقط خیلی براش دعا خواهم کرد.شاد عزیز لطفا زودتر خوب شو آدم های زیادی منتظرت هستند.(به امید خبرهای خوش از روزن)
من هم الان این ذکر رو میگم
تشکرشده 498 در 242 پست
700 تا بچه ها کمک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)