سلام خانم هفت
سلام امین آقا
۱-به شما گفته میشه یه نفر هست که بسیار زیبا، پاک سرشت ،خوش اخلاق،مهربان و محترم و هر چی از کمالاتش بگیم کمه.حالا اون بسیار عاشق و مشتاق دیدار تو شده. توی یکی از شهرهایی که تو خیلی دوسش داری زندگی میکنه مثلا شیراز. خونه ویلایی توی یه باغ خیلی بزرگ داره با کلی خدم حشم. پیامی برات فرستاده که بری ببینیش. آیا میری به دیدارش(دیدنش کاری خلاف شرع و عرف محسوب نمیشه)، قبل از دیدن اون چه حسی داری؟ این احساس رو صادقانه توصیف کن
وای نمیدونم چرا اینقدر ذوق کردم
امان از این صندلی داغ ! هههه
خب آقا امین وقتی متوجه بشم که همچین کسی عاشق من شده خب خیلی خوشحال میشم
، خب هر دختر دیگری هم باشه توی پوست خودش نمیگنجه ، شاید از چند روز قبل دیدار توی ابرا باشم :)) سعی میکنم بهترین ورژن خودمو نشون بدم و کوچکترین اشتباهی جلوی اون آدم نداشته باشم ، سعی میکنم جلوی هیجان زیاد و ذوقم رو بگیرم تا تابلو نشه چقدر خوشحالم خخخخ ( یه جورایی سنگین و متین بودن ) ، یکی از بهترین لباس هام رو انتخاب میکنم ، به این فکر میکنم ممکنه چه صحبتایی بینمون رد و بدل بشه و خودمو آماده میکنم برای گفتگو .
ولی خب این میان یه مسئله مهمی هم هست ...
اون هم این هست که خانواده من میخواهند شهر دیگه ای ازدواج نکنم و یه جورایی نزدیکشون باشم و چون مادر و پدرم برام مهم هستن برای همین ممکنه با وجود میل و رغبت من این موضوع به دیدار هم نرسه مگر اینکه اون ها هم رضایت داشته باشن به این دیدار .
حالا این سوال جنبه روانشناسی داشت یا همینطوری برای کنجکاوی بود ؟
آخرش که غم انگیز تموم شد
۲-فی تاخیر آفات: بدون سرچ در اینترنت اینو توضیح بده
خب از اونجایی که بلد نبودم رفتم سرچ کردم
۳-تا حالا در مورد ژاندارک چیزی شنیدی؟
اول که خوندم خیلی آشنا به نظرم اومد بنظرم یا توی کتاب های درسی بوده یا یه جایی اسمش رو شنیده بودم ولی هیچی یادم نمی اومد تا اینکه گوگل جان برام آورد
۴-اگه عوامل زیر در رنج بشر موثرند به ترتیب اهمیتشون اونا مرتب کن
گناه، ناآگاهی، نیاز به رشد ، خودخواهی دیگران، فقدان عشق، عدم درک معنای زندگی، ترس، ضعف مهارت مواجهه در شرایط مختلف زندگی
نا آگاهی ، نیاز به رشد ، فقدان عشق، عدم درک معنای زندگی، ضعف مهارت مواجهه در شرایط مختلف زندگی، ترس ، گناه ، خودخواهی دیگران
۵ -از برقراری چه نوع ارتباطی به چه انسانی عاجزی؟(مثلا از اعتراض به کارمند بانک بعد اینکه کارتو بیخودی طول میده)
برای من تا به امروز ارتباط با کسی که فقط حرف خودشو میزنه و هر چقدر براش توضیح بدی بیشتر بحث بالا میگره و تأثیری نداره عاجزم و سعی میکنم سکوت کنم و بحث نکنم با اون آدم چون بیشتر انرژی میگره از آدم .
یه مدل دیگه ارتباط با کسی که حس خوبی بهش ندارم و یا کاری کرده که بهم برخورده و نمیتونم جوری وانمود کنم که انگار اتفاقی پیش نیومده .
۶-تا حالا به این فکر کردی که چرا مولوی مثنوی رو با نی نامه شروع میکنه؟ اصلا چرا نی؟
نه تا حالا فکر نکردم البته در دوران دبیرستان در ادبیات فارسی یادمه دبیرمون توضیحی دادن ولی یادم نمیاد
همیشه دوست داشتم یه بار وقت بزارم و مثنوی رو بخونم ولی یه راهنما میخوام برای تفسیر .
۷-تعداد اتفاقات یا کارهایی در گذشته که هنوز نتونستی خودت به خاطرشون ببخشی چنتاست
دو سه تا هست که وقتی بهشون فکر میکنم خیلی ناراحت میشم .
۸-چرا حافظ مجسمه نداره یا کمترین مجسمه رو ازش ساختن؟
نمیدونم چرا ، شاید تصویری که از حافظ در حال حاضر موجوده نقاشی بوده و واقعی نیست و چهره واقعی حافظ نیست . بنظرم اهمیت نداره مهم زندگی و اثری هست که از خودش به یادگار گذاشته که همیشه تو دل همه میمونه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)