وقتی میگویید میروم بپرسم! یعنی میخواهید از شخص معتبری بپرسید که علمش از شما بالاتر است. و علم شما در این زمینه کافی نیستوقتی می گیم اگر خدا بخواهد خدا ... به این معنیه دوتا خدا داریم،خدای اول بخواهد(اجازه دهد)
خدای دوم کمک کند.این ینی شرک.حالا اینو می پرسم میام می گم.
وقتی میگویید پرسیدید و ایشان گفتن نه شرک نیست!در مورد پست بالا پرسیدم گفتن شرک نیست.ولی من می گم هست.
یعنی شخصی که از نظر علمی قبولشون داشتین گفتن شرک نیست دیگر. چه اصراری دارین روی استدلال خودتون اینقدر پافشاری میکنین؟
این یعنی لجبازی!
درمورد فعل جمع هم :
من خودم ، بشخصه وقتی پستی و مینویسم چون اکثرا با گوشی مینویسم ابتدا بصورت عامیانه مینویسم بعد ویرایش میزنم، شاید بپرسید چرا قبل ویرایش ارسال میکنم بخاطر اینکه گاهی متنم پاک میشه ، چندین بار این اتفاق برایم افتاده! یهو سایت رفرش میشه و متنم پاک میشه.
گاهی هم متوجه غلط املاییم نمیشوم اما ترجیحا سعی میکنم غلط املایی هایی که متوجه میشوم درست کنم اما هم زمان ویرایش خیلی کم است.هم صفحه نوشتن خیلی کوچک وقتی با گوشی هم باشیم خیلی سختتر است که کادر مرتبط با پاسخ و بالا و پایین کنیم؛ برای همین من خودم گاهی متن و ارسال میکنم بخاطر اینکه در صفحه ارسال پست که بزرگتر هست راحتتر میشود متوجه اشتباهات شد و تو مدت ویرآیش میتوان اشتباهات و اصلاح نمود. (اما گاهی وقت برای اصلاح تمام متن خصوصا اگه متن طولانی باشد نیست چون وقت ویرایش هم محدود است.)
فرشته مهربان پستتون جالب بود به این تاحالا دقت نکرده بودم ممنون از اطلاع رسانیتون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)