آخی طنین جان چه دعای خوبی کردی. خیلی بهش احتیاج دارم.
نفر بعدی عزیز یا هر کس دیگر، از خدا میخوام همیشه دلگرم باشی به اینکه خداوند ازت راضیه، به اینکه در مسیر مورد رضای خودش قدم برمی داری و به اینکه هواتو داره.
آمین![]()
تشکرشده 1,494 در 483 پست
آخی طنین جان چه دعای خوبی کردی. خیلی بهش احتیاج دارم.
نفر بعدی عزیز یا هر کس دیگر، از خدا میخوام همیشه دلگرم باشی به اینکه خداوند ازت راضیه، به اینکه در مسیر مورد رضای خودش قدم برمی داری و به اینکه هواتو داره.
آمین![]()
Mvaz (پنجشنبه 20 آبان 00), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 20 آبان 00), باغبان (یکشنبه 21 آذر 00), طنین باران (شنبه 20 آذر 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
سلام
برای نفر (های) بعدی و قبلی و هر کسی طالب این دعاست :
پروردگارا درهای رحمتت را به روی او بگشای ، راه نجات را نشانش بده ، گام هایش را استوار دار و هم چنین عشقت را در دلش بگذار . آمین یا رب العالمین![]()
Mvaz (دوشنبه 22 آذر 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 15 دی 00), باغبان (یکشنبه 21 آذر 00)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنون خانم باران از دعای خوبتون .
یه زمانی این تاپیک همیشه فعال بود
یاد کاربران قدیمی تالار بخیر .
ان شالله زندگیتون همانند باران خدا ، در آرامش و زیبایی باشه و همیشه پر برکت چه برای خودتون و دیگران .
ممنون از فعالیت ها و مقالات خوبتون در تالار همدردی
سلامت و سعادتمند باشین هم شما و هم خانواده گرامی
آمین .
...................
نفر بعد اگه مجرد هست خدا ان شالله همسری همسو و هم فکر در مسیرش قرار بده ،،، یعنی جوری باشن که انگار دو روح در یه جسم هستن :) سعادتمند و عاقبت بخیر بشن .
اگه متاهل هست ان شالله زندگی خوبی با همسرش و فرزندانش داشته باشه و همراه هم و خانواده هم همیشه به سمت تعالی و سعادت و آرامش حرکت کنن .
زندگی بالا و پایین ،،،سختی و خوشی ،،،داره
یا شبیه گهواره که گاهی میره چپ و گاهی راست ....
همه و بخصوص نفر بعد در مسیر زندگیشون قوی و همیشه با روحیه و توکل و تلاش و صبر در مسیر تعالی در حرکت باشن .
آمین .![]()
ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 21 آذر 00 در ساعت 14:15
miss seven (جمعه 26 آذر 00), Mvaz (دوشنبه 22 آذر 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 15 دی 00), طنین باران (پنجشنبه 25 آذر 00)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
سلام ممنونم امین
این دعا واسه من همه بگید آمین
دعا میکنم نفر بعدی زودتر به قله خوشبختی برسه،به خدا برسه...![]()
miss seven (جمعه 26 آذر 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 15 دی 00), باغبان (سه شنبه 23 آذر 00), طنین باران (پنجشنبه 25 آذر 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
پروردگارا به حق این شب عزیز برای نفر بعدی و هر عزیزی این پست رو میخونه معجزه ی بزرگی رخ بده که دلشاد بشه یا فاطمه زهرا وساطت کنید نفر بعدی گره از گرفتاریش باز بشه .غمش تبدیل به شادی و آرامش بشه و عاقبتش بخیر بشه . الهی آمین![]()
Mvaz (چهارشنبه 15 دی 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 15 دی 00), باغبان (چهارشنبه 15 دی 00)
تشکرشده 2,355 در 760 پست
سلام طنین عزیز خیلی ممنونم از دعای قشنگت .
فکر کردم رفتی از تالار خوشحال شدم اسم قشنگ تو دیدم
یعنی میشه دعات در حقم مستجاب بشه و معجزه ببینم
البته انقدر مدیون خدا و اولیاش هستم که....منت دارن سرم...
منم همین دعا رو برای نفر بعد تکرار میکنم
ان شالله به حق این شب به حق حضرت زهرا در مسیر حق باشیم.![]()
Mvaz (چهارشنبه 15 دی 00), باغبان (چهارشنبه 15 دی 00), طنین باران (چهارشنبه 15 دی 00)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
متشکرم از این دعای زیبا
ان شالله زندگی پربرکتی داشته باشید خانم الهه زیبایی ها و خانم طنین باران .
........................
خدایا کمک کن همه به خصوص نفر بعد عاقبتمون به یه مسیر ختم بشه ،،،، تو اون مسیر پر باشه از :
تلاش - صبر - توکل ، آرامش ، عاقبت بخیری ، رضایت تو ،،،، همانند شمع که یه نخ درونش دارد .
آمین یا رب العالمین .
ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 16 دی 00 در ساعت 20:34
Mvaz (پنجشنبه 16 دی 00), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 16 دی 00), طنین باران (پنجشنبه 16 دی 00)
تشکرشده 1,106 در 598 پست
ممنونم جناب باغبان از دعای خوبتون
خداوندا کمکمان کن همدیگر را بیشتر دوست داشته باشیم و احترام بیشتری به هم بزاریم
شر شیطان رو از سرمان کم کن و با محبت خودت دلمان را غنی از رحمت و لطفت بفرما.
خدایا کمکمان کن وظایفمان را به نحو احسن و به درستی انجام دهیم و با این عمل به تکلیف ارامش را مهمان دلمان بفرما
انشالله
Mvaz (پنجشنبه 16 دی 00), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 16 دی 00), باغبان (پنجشنبه 16 دی 00), طنین باران (پنجشنبه 16 دی 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
سلام
نفر بعدی : ان شاءالله خدا بهت صبر زیادی عطا کنه ان شاءالله غم هات از بین برن و سرشار از شادی بشی . الهی عاقبت بخیر و سعادتمند بشی . آمین یا رب العالمین
miss seven (دوشنبه 20 دی 00), Mvaz (پنجشنبه 28 بهمن 00), الهه زیبایی ها (شنبه 30 بهمن 00), باغبان (دوشنبه 20 دی 00)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
الهه زیبایی ها (شنبه 30 بهمن 00), باغبان (جمعه 29 بهمن 00), طنین باران (جمعه 13 اسفند 00)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)