امیدوارم که درست بشه![]()
تشکرشده 657 در 204 پست
امیدوارم که درست بشه![]()
تشکرشده 73 در 47 پست
الينا جون خيلي خوشحالم كه يه نقطه اميدي در زندگيت به وجود اومده. برات دعا مي كنم كه كارش هر چه زودتر درست بشه و هر چه زودتر و زودتر مستقل بشيد. الهي امين
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 657 در 204 پست
الینا عزیزم خوبی خانومی ؟
همسرت اومده یا هنوز برنگشته؟
اوضاعو احوال خوبه ؟
تشکرشده 498 در 242 پست
سلام بلوم جان
نه سه هفتهای میشه که رفته انشااله من دوشنبه میرم پیشش البته مامانش خبر نداره روز آخ خداحافظی میکنم باهاش چون یه دوست داره بیاد باهام
من حتی جرات نمیکنم برم از اونجا چیزی بیارم البته جمعه با همسرم بر میگردم ولی میخوام برم اونجا که دو سه روز تنها باشیم
خیلی خسته و داغونم
واسم دعا کنید
تشکرشده 657 در 204 پست
کار خوبی می کنی
امیدوارم بهت خوش بگذره عزیزم سعی کن این چند روز از همه ی این دقدقه ها دور باشی یاد مشکلاتت هم نیافت
چند روز سعی کن فراموشی بگیری
تشکرشده 73 در 47 پست
اميدوارم كه بهت خوش بگذره. تمام تلاشتو بكن كه هم به شوهرت و هم به خودت خوش بگذره. خدا انشاالله كمكت بكنه تا هر چه زودتر از اين خونه راحت بشويد.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 657 در 204 پست
بچه ها الینا جون امروز رفت پیشه شوهرش
امیدوارم این چند روز بهش خووش بگذره![]()
تشکرشده 498 در 242 پست
ممنونم بلوم جان
من امشب میرم
دیشب زنگ زدم از مادر شوهرم خداحافظی کنم از خودش وارفت
صبحی هم زنگ زده بود به شوهرم که خودتو واسه 5شنبه شب برسون که بریم عروسی . شوهرم هم گفته بود من نمیتونم بیام
دعا کنید واسم
دوسستون دارم
تشکرشده 73 در 47 پست
خيلي خوشحالم كه داري مي ري. اميدوارم بهت خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خوش بگذره. امروز روز دعاست. خيلي دعا كن كه خدا حاجتت رو بده. ما رو هم از ياد نبر. عيدتم هم مبارك باشه عزيزم. منم برات خيلي دعا مي كنم. البته اگه قابل باشم.
تشکرشده 73 در 47 پست
عيد بر شما مبارك
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)