به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 13 از 20 نخستنخست ... 34567891011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 198
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: دوبار؛چرا؟(تعدد زوجات آقایان)

خانوم شاد شما از بطن دین دلایلتون رو ذکر کردید و من هم به صورت مذهبی جواب دادم. من این سوره رو در تمام جاها دیدم . تفسیری که سیما آورده در تمام جاها ذکر شده. نمی فرمایید که ائمه ای که چند زنه بودند مسلمون واقعی نبودن؟ این قضیه درسته!
    در ضمن دلیلی نداره چون بقیه موارد رعایت نمی شه یکی از حلالهای دین گرفته بشه!! مثل اینکه " تو که نماز نمی خونی کمک هم به بنده خدا نکن!!" چند همسره بودن در شرایطی مثل ناتوانی زن از انجام مسائل جنسی و همین طور عاطفی برای مرد حلال شمرده شده و اینکه با دید احساسی بخوایم بگیم خودمون رو جای زنها قرار بدیم توجیه مناسبی نیست. ببینید منظور من از ظرفیت داشتن رو متوجه نشدید! حرف من اینه. یا بگید مسلمون نیستیم یا اقرار کنید که مسلمون هستید ولی خوب همه انسانها که نمی تونند همه جوانب مذهب رو رعایت کنند من به نوبه خودم نمی تونم با دو زنه بودن همسرم کنار بیام و این رو هم مشخص کردم برای اون. منظورم رو ای کاش بتونم بهتر برسونم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

سیمای عزیز شما دارید بسیار این مسئله را گستزش می دهید و به عبارتی از اصل موضوع پرت میشوی
    این تفاوت مرد و زن را همه میدانند ولی چه ربطی به موضوع ما داررد؟
    در بیان این تفاوتهایی که گفتید ایا تنها میخواهید به این نتیجه برسید که اری مرد نیاز جنسی بیشتری دارد
    پس حق دارد که با زنان صیغه کرده و این نیاز را با چند زن ارضا کند
    دقیقا از مطرح کردن این موضوع(در این مبحث) همین برداشت میشود
    یعنی برداشت اینگونه است
    چون مردان نیاز جنسی شدیدتری دارند و از طرفی زن بی سرپرست در کشور ما زیاد است پس بهتره که این مردان با این زنان ازدواج موقت کنند که هم نیازهای جنسی ایشان به بهترین نحو ممکن ارضا شود و هم این زنان به نوعی ساپورت شوند
    و به درگ که زن اول چه احساسی را در این ازدواج خرج کرده
    و گور بابای این حرفها که ازدواج برای تکامل یک زوج است
    و در مورد ازدواج نکردن زن با دو مرد والا ما همیشه شنیدیم که میگن چون اگه بچه ای دنیا بیاد نمیشه فهمید باباس کیه اینو مطرود کردن
    و در موردش تو اون زمان همینو گفتن و دیگه فلسفه بافی نکردن
    و این هیچ ربطی به معصومیت کسی نداره
    پس با توجه به این حرفا از نظر شما اینگونه است که اگر زنی در دوران حاملگی باشه و نتونه با شوهرش نزدیکی کنه با توجه به این تفاوتها
    مرده باید بره چندتا زن صیغه کنه
    لذتشو ببره و کیف کنه و... عدالت یعنی همین که مردا باید ارضا بشن

خدایا شکرت چقدر عدالت وجود داره

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

به نظر شما مردی که مشروبش ترک نمیشه بعد میگه توی قرآن اومده که تا 4 تا زن مجازه و میره چند تا زن دیگه میگیره، کارش صحیحه؟
    مشکل ما اینه که از قرآن چیزهایی که به نفعمون هست رو دنبال میکنیم...

چند همسره بودن در شرایطی مثل ناتوانی زن از انجام مسائل جنسی و همین طور عاطفی برای مرد حلال شمرده شده و اینکه با دید احساسی بخوایم بگیم خودمون رو جای زنها قرار بدیم توجیه مناسبی نیست
    حرف شما درست، اما اون هم اگه زن اول رضایت نداشته باشه بعد از طلاق این امر ممکن میشه، اما اگه خانمها ارضا نشن باید بسوزن و بسازن چون متأسفانه قوانین ما به نفع آقایونه. در ضمن لازم نیست شما خودتون رو جای خانمها قرار بدین، همین که خودتون رو جای یک انسان قرار بدین کافیه.

خیلی ببخشید نمیخوام این حرف رو بزنم اما اگه اسلام داشتن یعنی قبول این موضوع پس من مسلمان نیستم...

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نه من گفتم نیازی نیست تمام فروع دین رعایت بشه که به فرد گفته بشه مسلمون.
    در ضمن من به سیما هم گفتم اصلا تفاوتهای آقایون و خانومها بهش توجه نمی شه ایشون باز هم صبوری به خرج می دن. من می گم اصلا نگاه نمی شه. چند ثانیه ای طول نمی کشه که محو می شهووو

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 دی 87 [ 16:33]
    سطح
    34
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 2 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط کاترین
    سیمای عزیز شما دارید بسیار این مسئله را گستزش می دهید و به عبارتی از اصل موضوع پرت میشوی
    این تفاوت مرد و زن را همه میدانند ولی چه ربطی به موضوع ما داررد؟
    در بیان این تفاوتهایی که گفتید ایا تنها میخواهید به این نتیجه برسید که اری مرد نیاز جنسی بیشتری دارد
    پس حق دارد که با زنان صیغه کرده و این نیاز را با چند زن ارضا کند
    دقیقا از مطرح کردن این موضوع(در این مبحث) همین برداشت میشود
    یعنی برداشت اینگونه است
    چون مردان نیاز جنسی شدیدتری دارند و از طرفی زن بی سرپرست در کشور ما زیاد است پس بهتره که این مردان با این زنان ازدواج موقت کنند که هم نیازهای جنسی ایشان به بهترین نحو ممکن ارضا شود و هم این زنان به نوعی ساپورت شوند
    و به درگ که زن اول چه احساسی را در این ازدواج خرج کرده
    و گور بابای این حرفها که ازدواج برای تکامل یک زوج است
    و در مورد ازدواج نکردن زن با دو مرد والا ما همیشه شنیدیم که میگن چون اگه بچه ای دنیا بیاد نمیشه فهمید باباس کیه اینو مطرود کردن
    و در موردش تو اون زمان همینو گفتن و دیگه فلسفه بافی نکردن
    و این هیچ ربطی به معصومیت کسی نداره
    پس با توجه به این حرفا از نظر شما اینگونه است که اگر زنی در دوران حاملگی باشه و نتونه با شوهرش نزدیکی کنه با توجه به این تفاوتها
    مرده باید بره چندتا زن صیغه کنه
    لذتشو ببره و کیف کنه و... عدالت یعنی همین که مردا باید ارضا بشن

خدایا شکرت چقدر عدالت وجود داره
    كاترين عزيز من دقيقا برعكس تصور شما زياد با ازدواج موقت موافق نيستم بلكه با ازدواج دائم البته با اذن و اجازه همسر اول و نه با طلاق دادن زن اول موافقم .
    اما چرا در خصوص تفاوتهاي زنان و مردان نوشتم . بخاطر اينكه بعضي از دوستان مدعي هستند كه اگر قرار باشه مرد بره زن ديگه ايي بگيره پس اونا هم ميتونند دو شوهر كنند . بخاطر همين نوشتم كه بدونيم كه نياز ما زنان با آقايون فرق ميكنه .
    ضمنا خواستم بگم كه فكر نكنيد كه اگر مردي رفت و زن دوم گرفت ديگه زن اول جايگاه خودشو از دست ميده نه اصلا اين طور نيست همانطور كه خانم طاهره در ابتداي همين تاپيك هم نوشتند از نظر روانشناسي و از نظر خلقت مردها واقعا ميتونند دو زن را همزمان دوست داشته باشند حالا ممكنه به طور مساوي باشد يا ممكنه يكي را كمتر و يكي را بيشتر كه اون هم بسته به نوع برخورد هر يك از اون زنان داره . معمولا مردان زناني را كه بهتر دركشان كند را بيشتر دوست دارند . بنابراين به اعتقاد من دو زن ميتوانند اگر خودشان بخواهند در كنار هم با يك همسر و به طور موازي زندگي كنند بدون اينكه مزاحمتي براي هم داشته باشند . البته تاكيد ميكنم اين دقيقا به خود زنان بستگي دارد يعني كافي است همديگر را بپذيرند . ( مشكل ما الان همينه كه ما خودمان همديگر را نمي پذيريم ) . ضمن اينكه من معتقدم اصولا زن نجيب است . و بخاطر همين نجابتش هم وقتي مورد لطفي قرار ميگيرد به نوعي احساس دين ميكند . بخاطر همين هم هست زنان دومي كه با اجازه زنان اول وارد زندگي او ميشوند واقعا يه جورايي خودشونو مديون زن اول ميدونند و نه تنها تلاش نميكنند كه زندگي زن اول را به هم بزنند بلكه گاها از بعضي حقوق خودشون هم صرفنظر ميكنند. ولي زني كه بدون اجازه همسر اول و به طور پنهاني وارد زندگي اون ميشه برعكس احساس ميكنه از زن اول برتره و به همين خاطر هم هست كه ادعاهاي زيادي هم ممكنه داشته باشند و حتي ممكن است مرد را در فشار بگذارند كه زن اول را طلاق بدهد . اميدوارم تونسته باشم فرق اجازه دادن را با اجازه ندادن و تاثيرات آن را در زندگي زنان را روشن كرده باشم . ضمن اينكه اصولا مردان وقتي همسرشان شخصا به آنها اجازه و اذن ميدهد در مقابل اون زن حس حقشناسي دارند و تحت هيچ شرايطي همسر اولشان را طلاق نميدهند و اگر زن دوم هم خيلي اصرار كند در نهايت ممكن است زن دوم را طلاق دهند نه زن اول را .

و اما شادي عزيز من اصلا جسارت اينو ندارم كه مدعي باشم كه به كسي دارم چيزي را ياد ميدهم و يا ميخواهم ياد بدهم . بنده به زعم خودم و در حد سواد خودم نظرم را دارم با دوستان تبادل ميكنم . حداقلش اينه كه از دوستان چيزي ياد ميگيرم و شما هم ميتونيد در صورت هرگونه شك به سخنان بنده اطلاعات لازم را از منابع ديگري دريافت كنيد . تا اينجاش غير از نظرات خودم اگر مطلبي علمي يا ديني هم نوشتم سعي كردم حداقل به منبعش اشاره كنم براي دوستان . از جمله در خصوص شك جنابعالي به معناي اون آيه عرض كردم ميتونيد به تفسيرالميزان مراجعه فرمائيد .
    همانطور كه قول دادم سعي ميكنم در اولين فرصت مطالبي در خصوص دستورالعملهاي ديني كه پايه و اساس قوانين حقوقي كشور ماست و از جمله بحث نكاح يكي از اين مباحث است كمي بنگارم .
    در پناه حق باشيد

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

سیما خانم شما متأسفانه دارید با شاخه شاخه کردن و افزودن حواشی بی ربط به بحث ازدواج موقت یا تععد زوجات که در زمان حاضر منطقی نیست،می کوشید تا دلیلی ظاهراً عقلی برای آن بیابید.
    شما در نخستین نوشتارتان پس از نظراتی که من به صورت علمی و آسیب شناسانه و روشنگرانه درباره دیدگاه شما بیان کردم،خطاب به من و کاترین گفتید:من هم نگفتم همه كساني كه الان تو خيابانها بعلت فقر در حال تكدي و هزار بدبختي ديگر هستند همه بي سرپرستند---->>!!!
    بنده کجا در همه دو نوشتارم که در تحلیل منطقی بیانات سرکار بود،چنین سخنی بر زبان رانده ام؛از شما می خواهم در دیالوگی هدفمند با بنده باشید.از شما پرسشی دارم:
    شده است تا دیدگاه من را که در همان دو نوشتارم بیان کردم،خوانده باشید؟برای مزید اطلاع سرکار دوباره در همین نوشتار تظراتم را می گویم:

نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    سیما خانم،می پندارم آن رقم 45 جلوی نامتان سنتان را نشان دهد و اگر چنین باشد یا نباشد،از شما با این تجربه بعید بود که پرسشهای مرا که معنا و مفهوم تمسخر و تنبیهی داشت به معنای مفهوم اصلی آن بگیرید.به زبان دیگر بنده می دانم که در مملکت چه خبر است،اما آن پرسشها را جهت گوشزد+تمسخر+هشدار بیان کردم.لذا از شما می خواهم در باغ باشید،من در باغم و شمایید که در بیابان بیرون باغ دارید راه می روید.
    به هر حال شما همین جشن عاطفه ها را بنگرید یا رسم خوشایندی را که چند سالی است آغاز شده و دانشجویین در شبهای قدر ماه رمضان به طور ناشناس می روند و به ایتام و نیازمندان کمک می کنند.
    همین کارها چه اندازه جلوی فقر را گرفته است؟اگر یک درصد هم باشد،آیا نباید مهر تأییدی از سوی ما بخورند؟به هر حال بنده شما را در برابر یک پرسش اندکی دشوار قرار می دهم:
    به نظر خود شما که یک بانو هستید آیا ما آقایان می توانیم رابطه صمیمی میان همسر یا نوامیس خود را در برابر دیگر مردان تحمل کنیم؟من با باور و دیدگاه شما که با ازدواج دوباره دائم یا موقت مردان جلوی خیلی فقرها گرفته می شود،حتماً و لزوماً مخالفم.به دلیل پاسخ همان پرسشی که در بالا بیان کردم و نیز اثرات مخرب و طاقت فرسایی که بر روان و شخصیت زنان و مادران ما خواهد گذارد.
    می خواستم این پیشنهاد شما را نوعی تئوریزه کردن و اثبات تجدید فراش برای ما مردان بدانم که حتی در حالت خوشبینانه اش نیز به دلیل عدم وجود منطق در ساختار مینایی آن قابل قبول نیست.شما اگر خیلی دلتان برای فقرا و نیازمندان و زنانی و کودکانی چون آنها که جریانشان را گفتید می سوزد،بروید و همین نیروی بالفوه دادخواهیتان را برای گرفتن حق خودتان و همانها بکار ببرید.
    مثل اینکه روزنامه ها را نمی خوانید که دزدیهای میلیاردی و تریلیونی را نمی بیند که بسیاری از آنها هم در شمایل مثلاً قانونی است؟اگر دوست یا فامیل ثروتمندی دارید از او بخواهید و به او بیاموزانید تا اندکی از ثروت بی حسابش را به دیگران ببخشد.شما که در کار مددکاری یا مشاوره هستید یک NGO برای کمک کردن به فقرا و آموزش مردم برای گدشتن از مالشان به کمک همکارانتان در اداره درست کنید..به شمال تهران و نزد آن مرفهان بروید و کاتغذهایی تبلیغاتی در منزلشان پخش کنید.خرجی ند ارد و بچه های دبستانی با ده هزار تومان یک محله را پر از آن آگهی های آ؛موزشی خواهند کرد.
    می بخشید من از اینکه بیاییم ازدواج موقت و زن دوم یا چندم شدن را به بهانه این معضلات تبلیغ کنیم،حالم بهم می خورد و آن را دقیقاً عین تبلیغ روسپیگری و معامله تن زنان و لذت مردان می دانم که شرط پول دادن و خرج کردن و تأمین مخارج ایتام و بی سرپرستان در گرو تن سپردن دختران و زنان به ازدواجی زوری یا مصلحتی باشد.عقم می گیرد و حالم بهم می خورد.بقیه حرفها را نیز در درونم نگاه می دارم و می خورم که همه چیز تفصیر خود ماست.والسلام.
    . . . و نوشتار دیگر که در نقد دیدگاه مدیر بود و ربط با سخنان شما نیز داشت:

جناب مدیر شما نخست می گویید که ما شرع را در این بحث دخالت نداده و علمی سخن برانیم و سپس از وجود مردان زنباره و هوسباز سخن می گویید که همه جا دنبال زنان دیگر و رابطه با آنهایند و این را پسندیده نمی دانید.
    این دو سخن با هم منافات دارد،زیرا دیدگاهی را که درباره رفتار مردان زنباره بیان نمودید از آبشخور شرع و ایدئولوژی دینی نشأت می گیرد.اگر غرب را تنها بخنوان یک مصداق تئوریک و نه مورد دیگری در نظر بگیریم،آیا صرف وجود رابطه یک مرد با زنان دیگر کار زشت وناپسندی است؟!مسلم است که پاسخ منفی است.بله از نظر اخلاقی درباره مردان متأهل ممکن است بد باشد،اما از نظر علمی خیر.
    شما خود بهتر از بنده آگاهید که یک مرد تنوع طلب است و نیاز و علاقه به روابط جنسی گوناگون دارد و اگر من یا شما این کار را نمی کنیم،به دلیل آموزشهایی ویژه در چهارچوبه فرهنگ ما یا عرف جامعه یا ترس از دست دادن موقعیتها یا آبرو یا احساس گناه است،وگرنه ناخودآگاه ما چیز دیگری را می طلبد . . .
    حتی اگر مقوله ازدواج موقت را راهی باری برونرفت از ناهنجای بنام فساد جنسی به زعم خود در نظر گیریم،بسیاری ممکن است اصلاً نخواهند زیر بار این کار روند،چه زن و چه مرد.کسانی که دل در گرو دین و محذوراتش ندارند و طور دیگری می اندیشند یک رابطه جنسی را شاید ناشی از یک نگاه یا یک تنوع خواهی دانسته و نه هیچ چیز دیگر و یک زن نیز همین طور.
    اینها همه نیاز به شرح و توضیح روشن تر و جامع و مانعی دارند که جهت آنها استخوان خرد باید کرد.افزون بر اینها یک پرسش برای خود این جانب پیش آمده است:
    منظور حضرتعالی از اول باید حدود و مرزها تعریف شود،چیست؟آیا منظور آشکار کردن و تثبیت یک فالب کاتری است،یعنی فی المثل در فرهنگ ایرانی یا شیعی باید بحث را محدود کرد؟البته من کاملاً موافقم زیرا این حرکتی عملکردی است،زیرا ما در همین جامعه کنونی و با قوانین ویژه اش زیست می کنیم . . . . . .
    . . . وهمچنین:

به نظر بنده قوانین جامعه و عملکرد برخی هیچگونه ربطی به زمان کنونی ندارد و مربوط به هزاران سال پیش است.افکار،باورها و طرز تلقی مردم دگرگون شده و نمی توان مثلاً با هزار دلیل و برهان که تنها و تنها توجیه و دلیل تراشی دارند،رسمی را که متغلق به دوران گذشته است برقرار کرد؛این کار به همان شگفت آوری دلیل آوردن برای بهره از درشکه یا کبوتر برای ترابری یا ارتباطات است.
    عملکرد برخی که در روستاها یا کشورهای عقب افتاده اقدام به ازدواج با زنان متعدد می کنند،عجیب،غیر قابل قبول و غیر قابل باور است.اگر زنی سوادش و آگاهیش و رشد اجتماعی و شخصیتیش در اندازه یک انسان معمولی و امروزی باشد،همان برهان سرکار خانم شاد را می آورد که:
    *در مورد زندگی مسالمت آمیز دو خانم در کنار هم، مطمئن باشید هر وقت آقایون تونستن شخص دیگه ای رو کنار خودشون بپذیرن، خانمها هم خواهند توانست، خانمها از همون آب و خاکی آفریده شدن که آقایون، پس دلیلی نداره که از خانمها انتظاری بیجا داشته باشیم.*
    شما دو نظر دارید:
    1-راه حل جلوگیری از فقر و فساد(نظر شما) برخی زنان بی سرپرست ازدواج موقت یا دائم است،زیرا مردان به آنها پول و خرجی و شاید سرپناهی داده و از سویی تمتع جنسی کافی را از آنها می برند؟(خودتان از این توجیه احساس بدی بهتان دست نمی دهد . . .)
    2-به علت نیاز بیشتر و شدیدتر مردان به سکس و ارتباط جنسی به دلیل اینکه ارگاسم آنها زودتر خ می دهد و نیاز غریزی دارند،بجای اینکه آنها نیازشان ذرا با روسپیان یا روابط نامشروع پاسخ گویند،بیاییم و ازدواج موقت یا تعدد زوجات را اشاع دهیم و مگر بد است که آقایان برای رفع این نیازشان زن دوم دائم یا صیغه بگیرند؟
    ناگفته پیداست که شما دغدغه صرفاً دینی و شرعی دارید که مبادا پسری یا مردی با دختر یا زنی بیرون از دایره شرع یا بیان چند جمله عربی که صیغه ازدواج باشد تا محرم باشند،با هم رابطه پیدا نمایند.از منظر دل نگرانی های مذهبی شما که البته نظرگاهیی ناقص و تک بعدی است شاید دلیلی بر اشاعه ازدواج موقت یا تعدد زوجات یافته باشیم،اما خود نیز اگر انصاف داشته باشید،آیا یک جوان مدرن امروزی که در شهر زندگی می کند می رود و مثلاً بجای دوست دختر صیغه می گیرد؟
    از آن مهم تر فی الحال با دست گلهایی که در اقتصاد به آب داده شده اند،آن قدر جوانان بیکارند و بی درآمد که توان زندگی مشترک و مشروع با حتی یک زن را ندارند،چه برسد با زنان دائم دیگر یا حتی صیغه.
    اگر خود ما مردمن شعور داشتیم که نداریم و من این را نه درباره خودم که با صدای بلند درباره همگان فریاد می زدم،با تشکیل خیریه های بسیار بیشتری در رفع نیاز زنان بی سرپرست یا بدسرپرست تلاش کرده و اگر من نوعی که مردی پولدار هستم می خواستم به زنی یا دختری کمک کنم نیازی به سکس اجباری و البته شرعی در شکل صیغه یا ازدواج دائم با شکستن دل همسر اولم نبود.خیلی حیلی بد برای صیغه که هم اکنون جایگاهی ندارد توجیه آوردید.
    برای رفع نیاز جنسی نیز چهخ یک مرد برود و با نامحرم سکس کند و چه ازدواج موقت یا دائم دیگری نماید،برای همسر نخستین و حقیقی او تفاوتی نکرده و ضربه روانی همان است که هست که اگر جز این باشد،بنده آن زن را زن و مادر و یک همسر واقعی نمی دانم و همه هم نمی دانند.چه کسی حاضر می شود تا دیگری را نزد مردش که تمام تن و وجود و جوانیش را پیش پایش ریخته تحمل کند؟
    بهتر است اندکی واقع بینانه تر به ماجرا نگاه کنید . . .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

گردافرید عزیز ایشون در اینجا احتمالا منظورشون من بودم ایشون اشاره کرده اند که:

عزيزان من شما كاملا درست ميگيد من هم نگفتم همه كساني كه الان تو خيابانها بعلت فقر در حال تكدي و هزار بدبختي ديگر هستند همه بي سرپرستند . چه بسيارند كساني كه سرپرست دارند ولي همان سرپرست خودش از شدت فقر داره گدايي ميكنه . من كي كاترين جان اينو منكرش بودم . ولي عزيز من شايد هر گردي گردو نباشد ولي قطعا هر گردويي گرد هست

اما سیمای عزیز شما خود این پستو داده بودید در جواب من که:

كاترين گرامي ، كودكان يخ زده در سرما كه من و شما وقتي در ماشينهاي گرممون نشستيم و از سر صدقه سري لطفي ميكنيم و يه صد تومني و نهايتا يه پانصد تومني بي ارزش ميزاريم كف دستشون ( كه خيلي ها هم اين كارو نميكنند ) نتيجه همين خانواده هاي بي سرپرست هستند .

گردافرید ایشان اینجا از این حرف احتمالا منظورشون فقط من بودم ولی خوب سیما این دقیقا حرف خودتان بود که( نتیجه همین خانواده های بی سرپرست هستند)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

بنده نیز مانند شما درست همین نکته به ایشان گوشزد نمودم،زیرا ایشان را فردی دارای دغدغه نوع دوستی،فرهیخته و ارجمند می دانم و دوست می دارم تا گفتگوی میان ما منطقی و بر پایه واقع بینی اجتماعی باشد.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 2 پست

Array

سیما خانم شما متأسفانه دارید با شاخه شاخه کردن و افزودن حواشی بی ربط به بحث ازدواج موقت یا تععد زوجات که در زمان حاضر منطقی نیست،می کوشید تا دلیلی ظاهراً عقلی برای آن بیابید.
    شما در نخستین نوشتارتان پس از نظراتی که من به صورت علمی و آسیب شناسانه و روشنگرانه درباره دیدگاه شما بیان کردم،خطاب به من و کاترین گفتید:من هم نگفتم همه كساني كه الان تو خيابانها بعلت فقر در حال تكدي و هزار بدبختي ديگر هستند همه بي سرپرستند---->>!!!
    بنده کجا در همه دو نوشتارم که در تحلیل منطقی بیانات سرکار بود،چنین سخنی بر زبان رانده ام؛از شما می خواهم در دیالوگی هدفمند با بنده باشید.از شما پرسشی دارم:
    شده است تا دیدگاه من را که در همان دو نوشتارم بیان کردم،خوانده باشید؟برای مزید اطلاع سرکار دوباره در همین نوشتار تظراتم را می گویم:

سیما خانم،می پندارم آن رقم 45 جلوی نامتان سنتان را نشان دهد و اگر چنین باشد یا نباشد،از شما با این تجربه بعید بود که پرسشهای مرا که معنا و مفهوم تمسخر و تنبیهی داشت به معنای مفهوم اصلی آن بگیرید.به زبان دیگر بنده می دانم که در مملکت چه خبر است،اما آن پرسشها را جهت گوشزد+تمسخر+هشدار بیان کردم.لذا از شما می خواهم در باغ باشید،من در باغم و شمایید که در بیابان بیرون باغ دارید راه می روید.
    به هر حال شما همین جشن عاطفه ها را بنگرید یا رسم خوشایندی را که چند سالی است آغاز شده و دانشجویین در شبهای قدر ماه رمضان به طور ناشناس می روند و به ایتام و نیازمندان کمک می کنند.
    همین کارها چه اندازه جلوی فقر را گرفته است؟اگر یک درصد هم باشد،آیا نباید مهر تأییدی از سوی ما بخورند؟به هر حال بنده شما را در برابر یک پرسش اندکی دشوار قرار می دهم:
    به نظر خود شما که یک بانو هستید آیا ما آقایان می توانیم رابطه صمیمی میان همسر یا نوامیس خود را در برابر دیگر مردان تحمل کنیم؟من با باور و دیدگاه شما که با ازدواج دوباره دائم یا موقت مردان جلوی خیلی فقرها گرفته می شود،حتماً و لزوماً مخالفم.به دلیل پاسخ همان پرسشی که در بالا بیان کردم و نیز اثرات مخرب و طاقت فرسایی که بر روان و شخصیت زنان و مادران ما خواهد گذارد.
    می خواستم این پیشنهاد شما را نوعی تئوریزه کردن و اثبات تجدید فراش برای ما مردان بدانم که حتی در حالت خوشبینانه اش نیز به دلیل عدم وجود منطق در ساختار مینایی آن قابل قبول نیست.شما اگر خیلی دلتان برای فقرا و نیازمندان و زنانی و کودکانی چون آنها که جریانشان را گفتید می سوزد،بروید و همین نیروی بالفوه دادخواهیتان را برای گرفتن حق خودتان و همانها بکار ببرید.
    مثل اینکه روزنامه ها را نمی خوانید که دزدیهای میلیاردی و تریلیونی را نمی بیند که بسیاری از آنها هم در شمایل مثلاً قانونی است؟اگر دوست یا فامیل ثروتمندی دارید از او بخواهید و به او بیاموزانید تا اندکی از ثروت بی حسابش را به دیگران ببخشد.شما که در کار مددکاری یا مشاوره هستید یک NGO برای کمک کردن به فقرا و آموزش مردم برای گدشتن از مالشان به کمک همکارانتان در اداره درست کنید..به شمال تهران و نزد آن مرفهان بروید و کاتغذهایی تبلیغاتی در منزلشان پخش کنید.خرجی ند ارد و بچه های دبستانی با ده هزار تومان یک محله را پر از آن آگهی های آ؛موزشی خواهند کرد.
    می بخشید من از اینکه بیاییم ازدواج موقت و زن دوم یا چندم شدن را به بهانه این معضلات تبلیغ کنیم،حالم بهم می خورد و آن را دقیقاً عین تبلیغ روسپیگری و معامله تن زنان و لذت مردان می دانم که شرط پول دادن و خرج کردن و تأمین مخارج ایتام و بی سرپرستان در گرو تن سپردن دختران و زنان به ازدواجی زوری یا مصلحتی باشد.عقم می گیرد و حالم بهم می خورد.بقیه حرفها را نیز در درونم نگاه می دارم و می خورم که همه چیز تفصیر خود ماست.والسلام.
    . . . و نوشتار دیگر که در نقد دیدگاه مدیر بود و ربط با سخنان شما نیز داشت:

جناب مدیر شما نخست می گویید که ما شرع را در این بحث دخالت نداده و علمی سخن برانیم و سپس از وجود مردان زنباره و هوسباز سخن می گویید که همه جا دنبال زنان دیگر و رابطه با آنهایند و این را پسندیده نمی دانید.
    این دو سخن با هم منافات دارد،زیرا دیدگاهی را که درباره رفتار مردان زنباره بیان نمودید از آبشخور شرع و ایدئولوژی دینی نشأت می گیرد.اگر غرب را تنها بخنوان یک مصداق تئوریک و نه مورد دیگری در نظر بگیریم،آیا صرف وجود رابطه یک مرد با زنان دیگر کار زشت وناپسندی است؟!مسلم است که پاسخ منفی است.بله از نظر اخلاقی درباره مردان متأهل ممکن است بد باشد،اما از نظر علمی خیر.
    شما خود بهتر از بنده آگاهید که یک مرد تنوع طلب است و نیاز و علاقه به روابط جنسی گوناگون دارد و اگر من یا شما این کار را نمی کنیم،به دلیل آموزشهایی ویژه در چهارچوبه فرهنگ ما یا عرف جامعه یا ترس از دست دادن موقعیتها یا آبرو یا احساس گناه است،وگرنه ناخودآگاه ما چیز دیگری را می طلبد . . .
    حتی اگر مقوله ازدواج موقت را راهی باری برونرفت از ناهنجای بنام فساد جنسی به زعم خود در نظر گیریم،بسیاری ممکن است اصلاً نخواهند زیر بار این کار روند،چه زن و چه مرد.کسانی که دل در گرو دین و محذوراتش ندارند و طور دیگری می اندیشند یک رابطه جنسی را شاید ناشی از یک نگاه یا یک تنوع خواهی دانسته و نه هیچ چیز دیگر و یک زن نیز همین طور.
    اینها همه نیاز به شرح و توضیح روشن تر و جامع و مانعی دارند که جهت آنها استخوان خرد باید کرد.افزون بر اینها یک پرسش برای خود این جانب پیش آمده است:
    منظور حضرتعالی از اول باید حدود و مرزها تعریف شود،چیست؟آیا منظور آشکار کردن و تثبیت یک فالب کاتری است،یعنی فی المثل در فرهنگ ایرانی یا شیعی باید بحث را محدود کرد؟البته من کاملاً موافقم زیرا این حرکتی عملکردی است،زیرا ما در همین جامعه کنونی و با قوانین ویژه اش زیست می کنیم . . . . . .
    . . . وهمچنین:

به نظر بنده قوانین جامعه و عملکرد برخی هیچگونه ربطی به زمان کنونی ندارد و مربوط به هزاران سال پیش است.افکار،باورها و طرز تلقی مردم دگرگون شده و نمی توان مثلاً با هزار دلیل و برهان که تنها و تنها توجیه و دلیل تراشی دارند،رسمی را که متغلق به دوران گذشته است برقرار کرد؛این کار به همان شگفت آوری دلیل آوردن برای بهره از درشکه یا کبوتر برای ترابری یا ارتباطات است.
    عملکرد برخی که در روستاها یا کشورهای عقب افتاده اقدام به ازدواج با زنان متعدد می کنند،عجیب،غیر قابل قبول و غیر قابل باور است.اگر زنی سوادش و آگاهیش و رشد اجتماعی و شخصیتیش در اندازه یک انسان معمولی و امروزی باشد،همان برهان سرکار خانم شاد را می آورد که:
    *در مورد زندگی مسالمت آمیز دو خانم در کنار هم، مطمئن باشید هر وقت آقایون تونستن شخص دیگه ای رو کنار خودشون بپذیرن، خانمها هم خواهند توانست، خانمها از همون آب و خاکی آفریده شدن که آقایون، پس دلیلی نداره که از خانمها انتظاری بیجا داشته باشیم.*
    شما دو نظر دارید:
    1-راه حل جلوگیری از فقر و فساد(نظر شما) برخی زنان بی سرپرست ازدواج موقت یا دائم است،زیرا مردان به آنها پول و خرجی و شاید سرپناهی داده و از سویی تمتع جنسی کافی را از آنها می برند؟(خودتان از این توجیه احساس بدی بهتان دست نمی دهد . . .)
    2-به علت نیاز بیشتر و شدیدتر مردان به سکس و ارتباط جنسی به دلیل اینکه ارگاسم آنها زودتر خ می دهد و نیاز غریزی دارند،بجای اینکه آنها نیازشان ذرا با روسپیان یا روابط نامشروع پاسخ گویند،بیاییم و ازدواج موقت یا تعدد زوجات را اشاع دهیم و مگر بد است که آقایان برای رفع این نیازشان زن دوم دائم یا صیغه بگیرند؟
    ناگفته پیداست که شما دغدغه صرفاً دینی و شرعی دارید که مبادا پسری یا مردی با دختر یا زنی بیرون از دایره شرع یا بیان چند جمله عربی که صیغه ازدواج باشد تا محرم باشند،با هم رابطه پیدا نمایند.از منظر دل نگرانی های مذهبی شما که البته نظرگاهیی ناقص و تک بعدی است شاید دلیلی بر اشاعه ازدواج موقت یا تعدد زوجات یافته باشیم،اما خود نیز اگر انصاف داشته باشید،آیا یک جوان مدرن امروزی که در شهر زندگی می کند می رود و مثلاً بجای دوست دختر صیغه می گیرد؟
    از آن مهم تر فی الحال با دست گلهایی که در اقتصاد به آب داده شده اند،آن قدر جوانان بیکارند و بی درآمد که توان زندگی مشترک و مشروع با حتی یک زن را ندارند،چه برسد با زنان دائم دیگر یا حتی صیغه.
    اگر خود ما مردمن شعور داشتیم که نداریم و من این را نه درباره خودم که با صدای بلند درباره همگان فریاد می زدم،با تشکیل خیریه های بسیار بیشتری در رفع نیاز زنان بی سرپرست یا بدسرپرست تلاش کرده و اگر من نوعی که مردی پولدار هستم می خواستم به زنی یا دختری کمک کنم نیازی به سکس اجباری و البته شرعی در شکل صیغه یا ازدواج دائم با شکستن دل همسر اولم نبود.خیلی حیلی بد برای صیغه که هم اکنون جایگاهی ندارد توجیه آوردید.
    برای رفع نیاز جنسی نیز چهخ یک مرد برود و با نامحرم سکس کند و چه ازدواج موقت یا دائم دیگری نماید،برای همسر نخستین و حقیقی او تفاوتی نکرده و ضربه روانی همان است که هست که اگر جز این باشد،بنده آن زن را زن و مادر و یک همسر واقعی نمی دانم و همه هم نمی دانند.چه کسی حاضر می شود تا دیگری را نزد مردش که تمام تن و وجود و جوانیش را پیش پایش ریخته تحمل کند؟
    بهتر است اندکی واقع بینانه تر به ماجرا نگاه کنید . . .
    دوست گرامي جناب آقاي گرد آفريد سلام
    اينبار زير مطالبتان مطلب مينويسم كه به شما اطمينان دهم كه تك تك مطالب را مطالعه كردم و ميكنم .
    دوست گرامي اول از شاخه شاخه بحث كردن من بايد بگم اقتضاي بحث ايجاب كرده يعني جاهايي دوستان به مواردي غير از سوال بنده اشاره كردند كه من مجبور به توضيحات لازم شدم
    فكر ميكنم اينبار نيز شما متوجه اصل سوال بنده نشديد . دوست گرامي شايد سوال و راه حل مطروحه بنده يك گوشه اش برگرده به مسئله فقر در جامعه ولي همه سوال من و راه حل ارائه شده من مسئله فقر نيست . اگر اولين پرونده مطروحه بنده را كاملا مطالعه كرده باشيد من از نياز ديگري از زنان براي ميل به ازدواج صحبت كردم . پرونده دوم من فقط اشاره ايي بوده به فقر .
    من سوالم اين بوده كه همانطور كه بنده و يا جنابعالي حق داشتيم براي خودمان مونس و همدم انتخاب كنيم اين حق براي ديگران هم وجود دارد واگر اين ديگران مواردي مجرد براي ازدواجشان وجود نداشته باشد من زن حق ندارم آنها را از داشتن اين نعمت بزرگ محروم كنم .
    ضمنا من برعكس جنابعالي دنبال راه حل سياسي براي حل مشكلات جامعه نيستم چرا كه سياسيون در هر فرقه و مقامشان فقط شعار هاي زيبا ميدهند و بس .
    زنان مجرد ما جناب آقاي گردآفريد حق دارند نيازهاي جنسيشان - نيازهاي عاطفيشان را از راه صحيح و قانوني ازدواج برآورده كنند ديگر از نياز مالي عده ايي صحبت نميكنم تا شبهه مبارزه با فقر از بين برود . و نه من و نه جنابعالي اين حق را نداريم كه آنها را از داشتن اين حق محروم كنيم . اما در لابلاي صحبتهاي جنابعالي برداشتم اين بود ( البته شايد هم اشتباه برداشت كرده باشم ) كه شما شايد به روابط آزاد در جوامع غربي معتقديد يا به نوعي مدرنيته .
    من نه اعتراضي نسبت به نظر شما دارم و نه نظر خاصي . فقط اين را ميگويم كه ما در جامعه سنتي هستيم كه به زنان اجازه نميدهند نيازهايشان را از راههاي غربي برآورده كنند و با انگ هرزه گي آنها را پوشش ميدهند .
    من نظرم را و راه حلم را ازديدگاه ديني خودم مطرح كردم كه قبولش هم دارم . و ضمنا يه توضيح گذرا هم بدم در جوامع غربي هم همين مسئله وجود دارد كما اينكه اگر قبول بفرمائيد هر عرضه ايي زماني وجود دارد كه تقاضا داشته باشد وجود خانه هاي فحشا در جوامع غربي نيز مويد اين مسئله است كه مردان در اين كشورها تعدد زوجات دارند يعني با زنهاي بسياري در اين مراكز ارتباط دارند ولي نه تعهدي برايشان وجود دارد و نه جايي ثبت ميشود . دقيقا همان موردي كه الان در خصوص زنان خياباني ما مطرح هست .

اين پست فقط جواب شما دوست گرامي بود .
    در پست بعدي مطالب ديگر يا به قول شما شاخه ايي ديگر را مينگارم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 2 پست

Array

باز هم سلام به همه دوستان عزيزم
    پيشا پيش از اينكه اين شاخه را باز ميكنم عذر ميخوام ولي باز صحبتهاي بعضي از دوستان و اشارات آنها به مطالبي در خصوص بحثمان باعث پرداختن به اين شاخه گرديد . باز هم عذر ميخوام .
    گفته بودم كه در خصوص دستورالعملهاي ديني و نقش آنان در قوانين حقوقي جاري در كشورمان علي الخصوص امر ازدواج ( در هر نوع آن ) مينويسم . ولي قبل از شروع اين توضيح را بدهم كه روي سخن من با دوستاني است كه به دين معتقدند و ميگويند ما مسلمانيم . من هيچ بحثي با افرادي كه معتقد به دين نيستند و يا اديان ديگر را قبول دارند نميكنم . چرا كه هر كسي نظرش براي خودش محترم است و من هم نميخواهم بحث ديني كنم فقط ميخواهم براي اون دسته از دوستان مسلمانم كه در باورهاي ديني اشان تعارضات مشاهد ه ميشود مطالبي در حد سواد اندكم بنويسم .

ابتدا يه كوچولو در خصوص دسته بندي احكام و دستور العملهاي ديني بنگارم :

احكام ديني ما دو دسته اند
    احكام اوليه : عبارتند از كليه دستورالعملهاي ديني كه انجام آنها واجب و الزامي و ترك آنها موجب گناه ميگردد و هيچگونه تغييري در اين دسته از احكام از نظر گذر زمان و شرايط اجتماعي در آنها بوجود نمي آيد و عمل به آنها از واجبات ديني است . مثل نماز – روزه – زكات – ممنوعيت ازدواج با محارم – حرام بودن ربا و......... و .........
    احكام ثانويه : عبارتند از مجموعه دستورالعمهايي كه انجام آنها به طور كلي مستحب است ولي گاها با توجه به شرايط تاريخي و اجتماعي با تفسير و فتواي مجتهدين ميتوانند واجب هم گردند . بعضي از اين مستحبات در همه زمانها و همه دوره هاي تاريخي داراي اعتبار هستند مثل روزه ماههاي ديگر سال و يا نمازهاي مستحبي مثلا نماز شب . بعضي ديگر از اين دستورات مستحبات زماني هستند كه با توجه به شرايط و دوره هاي خاصي مد نظر قرار ميگيرند و به نوعي حفظ سنت است مثل تعدد زوجات ( چه به صورت موقت و چه به صورت دائم ) كه با توجه به شرايط خاص مثل جنگ كه نتيجه اش باعث به هم خوردن توازن بين مردان و زنان و بي سرپرستي زنان بسياري است و خداي ناكرده امكان وقوع فساد و يا ارتكاب گناه .

برخلاف نظر بعضي از دوستان كه در بحث تعدد زوجات معتقدند كه اين دستورالعمل مطرود است بايد به عرض دوستان برسانم هيچ دستورالعمل و هيچ آيه ايي در كتاب مقدس مطرود و يا مربوط به زمان گذشته نبوده و نيست و اين جمله به نوعي كفر محسوب ميشود . در همين بحث تعدد زوجات الان كه قرن 20 را پشت سر گذاشته ايم حتي اگر قرن 30 هم باشد باز در صورت بوجود آمدن زمينه هاي اجراي آن اين دستورالعمل به قوت خودش باقي است .
    بنابراين نتيجه ميگيريم كه دستورات كتاب آسماني در گذشته و حال و آينده به قوت خودش باقي است و هيچ مرجعي قادر به منسوخ كردن اين احكام نيست .

و اما نقش احكام الهي در قوانين حقوقي در ايران
    در كشور ايران كليه قوانين برمبناي احكام الهي پايه گذاري شده ( ربطي هم به جمهوري اسلامي ندارد و در زمان پهلوي و ساير دول نيز اين بوده و فقط در زمان جمهوري اسلام حضور احكام پررنگتر شده ) و مبناي و مواخذ آن هم كتاب آسماني است يعني قرآن كريم .
    همه هم ميدونند چرا شوراي نگهبان وجود داره و من ديگه بيشتر توضيح نميدم . قوانين حقوقي نيز كه مربوط به قوه قضائيه ميباشد نيز دقيقا از همين احكام تبعيت ميكند .

جهت اطلاع دوستانم بگم : دو سوره اصلي در قرآن كريم هست كه بسياري از قوانين حقوقي در آيه آيه اين دو سوره نوشته شده كه يكي از آنها عبارت است از سوره بقره كه بيشتر قوانين مربوط به كسب و كار و تجارت و حلال و حرامهاي مربوط به آن و غيره در آن ذكر شده وديگري سوره نساء كه كليه احكام مربوط به ازدواج ( از هرنوع آن ) – روابط فيمابين زن و شوهر – طلاق و به طور كلي احكام مربوط به رابطه زن و مرد را بررسي ميكند . دوستان ميتونند اين دو سوره را آيه به آيه همراه با تفسير الميزان آن مطالعه بفرمايند تا به كليات اين قوانين آشنا شوند .

كليه قوانين حقوقي جاري در كشور در خصوص روابط فيمابين مرد و زن - حريمها و حرمتها – وظايف مرد در قبال زن و وظايف زن در قبال مرد و مجوزها از جمله تعدد زوجات و عدم مجوزها ازجمله ممنون بودن دو همسره بودن زن و........ ووووو از سوره نساء برگرفته شده است .

اما در خصوص حكم تعدد زوجات و حدود آن:
    در قانون مدني از مفاد مواد 942 و 1048 و 1049 به طور ضمني برمي آيد كه در حقوق ما مرد ميتواند زنان متعدد بگيرد ولي دامنه اختيار تا كجاست و اينكه مرد چند زن ميتواند در نكاح خود داشته باشد را ذكر نكرده و به حكم مذهبي بسنده ميكند كه همان مجوز قرآن تا 4 تا ميباشد . كه در ماده 16 قانون حمايت از خانواده شرايطي را كه مرد ميتواند همسر دوم دائمي اختيار كند را به تفصيل توضيح داده . ( يعني اين قانون همه مردان را در برنميگيرد ) . از دوستان گرامي تقاضا دارم جهت كسب اطلاعات لازم به كتاب قانون مدني و همچنين قانون حمايت از خانواده مراجعه فرمايند .

اما اينكه اين مجوز نشانه بي عدالتي خداست يانه و اينكه چرا ما ايرانيان عادت كرديم دستورات الهي را آنطور كه خودمان ميپسنديم ، ميپذيريم و عمل ميكنيم اين ديگر برميگردد به نوع نگرش ما به دين و ميزان پايبنديهاي ديني و عقيدتي هر شخص .

خيلي از دوستان خانم ما در پستهايشان هر گاه به بحث تعدد زوجات رسيدند آنرا مطرود شده فرض كردند و يا آن را نشانه بي عدالتي خدا دانستند ولي من شخصا آنرا نشانه ضعف و سستي باورهاي ديني و از طرف ديگر نيز باز نشانه همان خودخواهي زنانه ميدانم . ميگيد چرا ؟؟؟ در زير عرض ميكنم .

دوستان مونث من عزيزان حساسم . اگر دستورات الهي مطرود شده بود پس بايد همه آنرا مطرود بدانيم نه آنجا كه به نفعمان است نه تنها به آن عمل كنيم بلكه كلي شاخ و برگ هم بهش بديم مثل بحث مهريه يا حق دريافت نفقه .
    ميتونم بپرسم چرا وقتي هر كدام از ما ازدواج كرديم و يا دوستاني كه در آينده ميخواهند پاي سفره عقد بنشيند مهريه را حتما ذكر ميكنيم آن هم نه به اندازه عرفش ( كه بايد در حد توان پرداخت مرد باشد ) بلكه با اعداد 4 رقمي با توجه به تاريخ تولدمان سكه طلا ذكر ميكنيم ؟!!!!!!!!!! خوب پس چرا مهريه مطرود نيست ؟؟؟؟؟
    چرا حق دادن نفقه را كه قرآن برگردن مردان گذاشته را مطرود نميشماريم ؟؟ و اگر فقط يك ماه مرد بيچاره از پرداخت نفقه خودداري كرد بلافاصله شكايتي عليه مرد دال بر عدم پرداخت نفقه تنظيم ميكنيم !!!! ( نگيد اينجوري نيست چرا كه ما هر روز شاهد پرونده هاي بسياري از اين موارد در دفترمان و محل كارمان هستيم ) .
    خوب اگر دستورات الهي مثل تعدد زوجات مطرود است بنابراين دستور پرداخت نفقه هم بايد مطرود باشد . نكند ميخواهيد بگوئيد اين دستورات جديدا صادر شده و در زمان صدر اسلام نبوده و يا مثلا براي دستور تعدد زوجات تاريخ تعريف شده ولي براي پرداخت مهريه و نفقه تاريخ تعريف نشده !!!!!!!!!! ( اميدوارم اينطوري فكر نكنيد )

و اما در پاسخ به اون دسته دوستان گلم كه دستور تعدد زوجات در دين اسلام را نشانه بي عدالتي خداوند دانستند : دوستان عزيز اگر قرار باشد نعوذ بالله خدا را به بي عدالتي متهم كنيم اين ما نيستيم كه بايد اين كار را بكنيم اين مردان هستند كه بايد خدا را به بي عدالتي محكوم كنند چرا كه دستورات مقدس دين بيشترين فشارش را و به نوعي همه وظايف سخت از جمله پرداخت مهريه – پرداخت نفقه – هزينه هاي تامين كودكان - شركت در جنگها ( جهاد ) و.... و ..... و همه به عهده مردان گذاشته نه زنان .
    ضمنا در خصوص عقد زن و مرد در دين اسلام بايد عرض كنم كه در دين ما اين عقد يك معامله است . ( ميدونم الان دوستان گلم دوباره سه فاز قاطي ميكنند . ولي كمي لطفا صبور باشيد)
    دوستان گل من ، به بخشي از مفاد خطبه عقد ( ترجمه ) توجه كنيد : وكالت ميدهم مرا به عقد و ازدواج آقاي ........ درآورند با صداق ( مهريه معلوم ) در اينجا به مدت عقد اشاره نكردم .
    ميدونيد اين يعني چه : يعني اينكه برعكس ادعاي بسياري از خانمهاي مسلمان ( غيرمسلمانان داستانشان جداست كه بعدا ذكر ميكنم ) كه مدعي هستند كه با عشق با همسرشان زندگي ميكنند اتفاقا دقيقا با عشق همسرشان را انتخاب ميكنند ولي با اين خطبه با همسرشان معامله ميكنند . ما وقتي مهريه و نفقه درخواست ميكنيم و بخاطر عدم پرداخت هريك ازاين دو مورد از مرد شكايت ميكنيم بخاطر اين است كه از روز اول ( روز عقد ) توافق كرديم ( معامله كرديم ) كه به ازاي حق كاميابي و همبستري مرد با ما، مبالغي را دريافت كنيم . اميدوارم دوستان نخواهند خود را به بي اطلاعي بزنند كه ما نميدانستيم كه نفقه براي چه پرداخت ميشود . جهت اطلاع اين دسته از دوستان هم معناي نفقه را ساده ذكر ميكنم:
    نققه حق الاجرتي است كه از طرف مرد به زن پرداخت ميشود فقط و فقط و فقط براي كامجويي از وي و نه بيشتر . يعني زن حتي ميتواند براي هركدام از وظايف ديگرش مثل خانه داري يا فرزند شير دادن درخواست وجه ديگري رابنمايد . و اگر تا به حال اين كار صورت نگرفته براي اين است كه زنان اين شرط را نكرده اند و به طور ضمني توافق كرده اند براي انجام اين وظايف .
    به خاطر همين هم هست كه ما به نوعي مايملك مرد محسوب ميشويم . چرا كه مرد موظف به پرداخت وجه بوده براي دستيابي به ما . ( ما وقتي ميريم چيزي را ميخريم اونو مال خودمون ميدونيم درسته ؟)

و اما در كشورهاي غيرمسلمان ديگر هيچ بحثي در خصوص مهريه و نفقه وجود ندارد . وظيفه تامين همسر يك وظيفه اخلاقي است نه يك وظيفه حقوقي . يعني اگر مرد خرج زنش را نداد زن حق اينو نداره بره ازش شكايت كنه فقط ميتونه اگر مايل نيست ديگه ادامه نده زندگيشو ولي در ايران تامين همسر يعني همان نفقه يك وظيفه حقوقي است و مرد متعهد به الزام انجام آن است و اگر اين كار را نكند زن حق دارد از همسرش شكايت كند و مرد مورد پيگرد قضايي قرار ميگيرد .

حالا متوجه شديد كه فرق من و شما زن مسلمان با زنان ديگر كشورها يا اديان ديگر در چيست ؟؟؟

زنان ديگر كشورها يك توافق اخلاقي ميكنند كه واقعا عشق سرلوحه اين توافق است و هيچگونه معامله ايي فيمابين زن و شوهر به هنگام عقد صورت نميگيرد . بنابراين اون زن شايد حق داشته باشد مدعي باشد كه من اجازه نميدهم همسرم مادامي كه من عشقم را نثار او ميكنم او عشقش را نثار ديگري كند ولي من و شما اين حقو نداريم . چون روزي كه نشستيم و يا مينشينيم پاي سفره عقد اولين شرايطي را كه ميگذاريم مهريه سنگين است و بعد هم درخواست نفقه ( حتي اگر خودمان شاغل باشيم و نياز به تامين مالي هم نداشته باشيم ) .

آره عزيزان من ما فقط ادعا داريم كه وجودمان را به عشق در اختيار همسرمان گذاشته ايم ولي در عمل اصلا اينطور نيست .!!
    هرگاه من و شما هم تونستيم وجودمان را در زندگي مشترك فقط به عشق در اختيار همسرمان قرار دهيم و هيچ شرط ديگري برايش نگذاشتيم اونوقت حق داريم بخواهيم كه عشق همسر فقط و فقط و فقط و فقط مال خودمان باشد . . ( اين پاسخ خيلي از دوستان است )
    دلم ميخواد ميتونستيد سري به دادگاههاي خانواده بزنيد و سيل پرونده هاي عشاق ظاهري را دال بر درخواست مهريه هاي نجومي و نفقه هابشان را از نزديك شاهد باشيد .

باز هم توصيه ميكنم دوستان حتما كتابهاي معرفي شده در بالا را مطالعه بفرمايند . كمك زيادي به تغيير نگرش ما خواهد كرد . ما چه بخواهيم و چه نخواهيم در ايران زندگي ميكنيم و زندگي در هركشوري لازمه اش رعايت قوانين آن كشور است حتي اگر مورد تائيد ما نباشد .
    در پناه حق باشيد

صفحه 13 از 20 نخستنخست ... 34567891011121314151617181920 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)