می بینم که بهار.زندگی هم پر رنگ شده .
این پدربزرگ هم معلوم نیست کجاست .
آقا یکی به داد تاپیک من برسه http://www.hamdardi.net/thread-28155.html
تشکرشده 3,054 در 793 پست
می بینم که بهار.زندگی هم پر رنگ شده .
این پدربزرگ هم معلوم نیست کجاست .
آقا یکی به داد تاپیک من برسه http://www.hamdardi.net/thread-28155.html
reihane_b (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), میشل (شنبه 21 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), راحیل خانوم (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
بهااااار؟؟؟ریحانه؟؟؟
آخه من اینجا میام که اینجا پست میذارید؟؟
حداقل یه خبری میدادید که صندوق انتقادات صندلی داغ در این مکان دایر گردیده است!
من واقعا نمی فهمم چرا هیچکی معترض ترانه نشده با اون سوال طرح کردنش!!تازه تاکید هم کرده بود حتما منفی باشه، خب چیکار می کردم من!!
ترانه مگه پات به صندلی داغ نرسه!!
حالا ریحان حدس می زنی رو چه حسابی حدس زده باشم؟
من که نمی دونم چطور چنین حسی پیدا کردم! اگه تو سرنخی داری، بگو، برام جالبه!
حالا بگو ببینم... تو چرا فکر کردی دل من از روزنه پره!! عجب!! زود اعتراف کن ببینم!!
ای خداااااااااااااااایعنی قبلش باید با همه هماهنگ می کردم؟؟
تراااااانه؟؟؟ تو چرا پای پستش تشکر زدی؟؟؟!!!!
واقعا که...
والا با این شرایط دیگه میترسم جواب اینو بدم کلا از تالار پرتم کنی بیرون!![]()
آخه پیشکسوت محترم! این چه طرز برخورده...
والا قباحت داره!! من خودم اون زمانا که پیشکسوت بودم خیلی هوای تازه واردا رو داشتم...
حالا خیــــــــــــــــلی دلت می خواد بفهمی از کجا فهمیدم خیــــــــــــــــلی پرتی؟؟خیـــــــــــلی برات مهمه؟
اوکی... بدین گونه فهمیدم:
====================
یه سوال... شما این صورتکا رو از کجا میارید؟ این آقا سیبیلوهرو می گم! خیلی آی لاو هیم... البته به چشم برادری...
- - - Updated - - -
امیدجان والا من که دستم از دنیا کوتاهه! وگرنه یه دسته بندی ای برات می کردم کـــــــــــــــــــــ![]()
بچه ها از وقتی من ممنوع التاپیک شدم، بیشتر تاپیک می زنیداا
![]()
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
omid65 (شنبه 21 اردیبهشت 92), reihane_b (شنبه 21 اردیبهشت 92), rozaneh (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (شنبه 21 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), راحیل خانوم (شنبه 21 اردیبهشت 92), صاعد (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
بله میشل خانم.فکر کردی اوجا نمیشه حرف زد دیگه جوابتو نمیدم؟؟؟؟؟؟فکر کردی هر کی به هر کیه؟
انگ میذاری رو دختر مردم بعدشم خدافظ؟!!!!
جواب پیاممو که ندادی!( عمداً اینجا گفتم که همه بدونن چقد بی معرفتی!:p) اینجا هم که خودتو زدی به کوچه علی چپ... باشه!باشه...
اگه میخوای باز ضایعم کنی فقط به خودم بگو جواب همون سواله رو ، ولی اگه خیلی ضایع کن نیست حرفات ،همین جا بگو تا بچه ها قضاوت کنن.:rolleyes:
راستی اگه تو جواب منو دادی، منم جواب 2سوال بالات رو میدم!
یه چیز دیگه: تنها فرق من آن شرلی تو رنگ موهاشه!!!!!!!!!!!!!!!! آخه چی بگم به تو دختر؟؟؟؟؟![]()
rozaneh (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (شنبه 21 اردیبهشت 92), میشل (شنبه 21 اردیبهشت 92), مسافر زمان (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), صاعد (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
کلا فکر نمی کردم جوابی در کار باشه...
صندلی داغ بود دیگه... جدی نگفتم کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
آخرین پیامی که ازت گرفتم، ایمیلی بود که در یه موردی ازم پرسیده بودی، همون موقع هم جواب دادم. و دیگه پیامی نگرفتم...
ای خدااااااآخه من کی خواستم کسی رو ضایع کنم که این دومیش بشه...
اونم ریحانه رو؟؟؟
در مورد سوالت، همین که پرسیده بودی چطور فکر کردم عجولی منظورته؟ خب ریحانم من که تو پست قبلیم گفتم فقط یه حس بود... که خداروشکر اشتباه هم از کار درومده دیگه...
من اغلب اینطور تجربه کردم که اوناییکه از نظر احساسی قوی هستن، معمولا از لحظه ای که برای انجام یه کاری تصمیم بگیرن، یا میلشون بکشه که اتفاقی رخ بده، تا لحظه ای که به ذوق و اشتیاق کامل برای انجامش برسن، فاصله زمانیش کمتر از آدم های با سطح احساسات متوسط هست.
این تجربه ها باعث شده تو ذهنم، احساسات بالا، و اقدامات هیجانی، کنار همدیگه قرار بگیرن، چون معمولا اینا رو کنار هم در خودم و دیگران تجربه کردم.
همین باعث شده که حس کنم تو هم همینطوری... چون میدونستم که از نظر احساسی قوی هستی...
اما من که شناخت درستی ازت ندارم عزیزم، برای همین حسم اشتباه از کار دراومده...
ریحان عکسایی که گذاشته بودم، از جودی ابوت بودن...
البته به هم شبیه هستن، اما جودی خیلی سرزنده تره...
اینم برات درست کردم:
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
ویرایش توسط میشل : شنبه 21 اردیبهشت 92 در ساعت 17:46
reihane_b (شنبه 21 اردیبهشت 92), rozaneh (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), مسافر زمان (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), صاعد (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
با سلام
مثل اینکه اینجا بوستانه ها...
دوستان از بس در تاپیک های دیگه بمباران مشکلات می شوند فرار می کنند اینجا می آیند تا نفس تازه کنند و برگردند.
قرار نیست اینجا هم بمباران بشوند
این هم برای شماست
http://www.hamdardi.net/thread-412.html#post3445
===================
ضمنا تاپیکی هم داریم برای تاپیک هایی که جواب دریافت نکرده اند.
http://www.hamdardi.net/thread-20734.html
omid65 (شنبه 21 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), rozaneh (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (شنبه 21 اردیبهشت 92), مسافر زمان (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), صاعد (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام
ببین با میشل تو صندلی داغ چه کردن که اینطوری داره جلز ولز میکنه :p
میشل جان فکر کنم دیگه نوبت ترانه خانومه که روی صندلی داغ تکیه بزنن ! :)
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
reihane_b (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (شنبه 21 اردیبهشت 92), میشل (شنبه 21 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), راحیل خانوم (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 9,665 در 1,930 پست
آی چشمتو بگیره..یه قدرت دادی همونم ول نمیکنی.
اینم آق قدرت شما
ورژنهای دیگشم داریم.دوودی
بعضیام نگم چطورین بهترن
اون یکی با کتاب دفترش بدنیا اومده
یکی دیگه زنو میخواد واسه کار خونه.بشور و بساب![]()
یکی دیگه واسه بچه داری
یکی غیرتیه.میخواد زنش اینجوری باشه
ببینه کی میره؟کی میاد؟
یکی اعصاب ندارررره..بگی بالا چشمت ابروئه
یکی کلاً خجستس ..نه کاری.نه درسی
یکی دیگه بنگی و مست و پاتیل![]()
آخری هم خووووونسردآدم قندیل میبنده
خلاصه آدم دلش میخواد همچین بلایی سرشون بیاره
اوه خدای من...کسی که من میخوام پیدا میشه؟
بله میشل...شما پرتی...وگرنه کی دوست نداره سروسامون بگیره؟
بی خیال...قرار نیست هیچ گلی به سرمون بزنن
پس..زندگی خودمونو عشق است![]()
ویرایش توسط بهار.زندگی : شنبه 21 اردیبهشت 92 در ساعت 12:14
تشکرشده 2,293 در 573 پست
وااااااااااای چقدر ذوق کردم! مرسی میشل جونم
![]()
![]()
وای ببخششششششششید من با اینکه جودی رو خیییییلی بیشتر از آن دوست داشتم ولی تا عکسا رو دیدم گفتم آن!!بعضی وقتا اونقدر پرت وپلا میگم که خودم به سالم بودنم شک میکنم!! این یکیشه!! اینم البته یکی از مشکلات منه.(خیلی جدی تره البته،ولی واقعا یکی از مشکلات منه.چیزی که نمونش رو اینجا دیدین:()
میشل جاان ببخشید انگار پیامای من اصلا برای تو نمیرسه یعنی ارسال نمیشه.الانم امتحان کردم نشد.بهت ایمیل زدم:)
عزیزم میشل جان من اصلاااااااااااااا ناراحت نشدمااااااااا:) تو و بقیه بچه ها هر چی بگید من روش فکر میکنم.انتقاد پذیرم:o هرچند الان حرفت انتقاد هم نبود که! پس یه وقت فکر نکنی ناراحتم!
آقای روزنه هم که تا اومد یکم با ما جدی بشه ،رفت تو فاز ترک.....
چقدر دلم برای خنده هاتون تنگ شده بچه ها!![]()
rozaneh (شنبه 21 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), میشل (شنبه 21 اردیبهشت 92), مسافر زمان (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (شنبه 21 اردیبهشت 92), صاعد (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
خانم بی دل محترم کجا هستی اعضای خوب تالار می خواهم از خانم بی دل انتقام بگیرم![]()
reihane_b (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), taraneh89 (شنبه 21 اردیبهشت 92), ویدا@ (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), مسافر زمان (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (شنبه 21 اردیبهشت 92)
تشکرشده 825 در 209 پست
سلام بچه ها خوبین؟خوشین؟
ظاهرا سرعت نت بهتر شده!ترس خوب چیزیه میخاستم فردا بزنگم بگم چشه این نت ما پاش شکسته نمیتونه راه بره سرعت نخاستیم..انگار فقط همدردی باهام مشکل داشت..اعتراف کنید باورکنید هیچی نمیگم بهتون!کار شما بود تبانی کردید علیه من؟؟؟
فعلا خستم بعدا اگ خدا خواست و همدردی خواست و نت ما لج نکرد میام ببینم چخبر شده بعدش چندتا تشکرولایک بذارم براتون ذوق کنید..
شادوموفق باشین
reihane_b (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), rozaneh (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), taraneh89 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), میشل (سه شنبه 24 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (شنبه 21 اردیبهشت 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)