چقدر دعای خوبیه. التماس دعا در این ساعات پایانی ماه رمضان دارم.
برای همه و نفر بعد هم همین دعا:
ان شاءالله نفر بعدی به خیر و خوبی به خواسته ی دلش برسه.
الهی من لی غیرک.
تشکرشده 1,494 در 483 پست
چقدر دعای خوبیه. التماس دعا در این ساعات پایانی ماه رمضان دارم.
برای همه و نفر بعد هم همین دعا:
ان شاءالله نفر بعدی به خیر و خوبی به خواسته ی دلش برسه.
الهی من لی غیرک.
ویرایش توسط zolal : پنجشنبه 24 خرداد 97 در ساعت 03:05
miss seven (پنجشنبه 24 خرداد 97), tavalode arezoo (پنجشنبه 24 خرداد 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام زلال عزیزم
ممنونم از دعای خوبت و ان شاءالله بحق آخرین روز ماه مبارک رمضان خدا جواب همه ی حاجتمندان را به خوبی بده و من را هم به خواسته ی دلم برسونه
برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله سال بسیار خوب داشته باشی و یک اتفاق خیلی عالی که انتظارش را داری برات بیفته![]()
tavalode arezoo (پنجشنبه 24 خرداد 97), مارگریتا (پنجشنبه 24 خرداد 97), zolal (جمعه 29 تیر 97)
تشکرشده 42 در 12 پست
سلام. ممنونم
از خداوند میخوام به نفر بعد دلی خوش، ذهنی آرام و خنده هایی از ته دل عطا بکنه.
miss seven (پنجشنبه 24 خرداد 97), tavalode arezoo (پنجشنبه 24 خرداد 97), zolal (جمعه 29 تیر 97)
miss seven (جمعه 08 تیر 97), zolal (جمعه 29 تیر 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام
ممنونم ترنم جان از دعای خوبت
دعای من برای نفر بعد :
ان شاءالله دوستی عمیق نسبت به خداوند را در قلبت احساس کنی ... خدا را همیشه بابت نعمت هایش شاکر باشی و قدردان پروردگار باشی و همینطور خداوند بهترین های خودش را هم در زندگی دنیا و هم در آخرت بهت عطا کنه![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
zolal (جمعه 29 تیر 97)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
ممنونم هفت عزیز.
من برای نفر بعد و هر کس این دعا مناسبش هست از خدا میخوام دستشو در تاریکی بگیره و راه درست رو بهش نشون بده. الهی آمین.
miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97)
تشکرشده 147 در 76 پست
ممنونم ترنم عشق.یه زمانی این دعاها مونسم بود.
دعا برای نفربعدی:یلطف افرینندهِ پرورش دهنده،همیشه برای خودت و خانوادت و جامعه ات، احساس مفید بودن داشته باشی.![]()
miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام
خیلی ممنونم از دعای خوبتون ... یکی از دغدغه های من این هست که اگر یه زمانی پیر شدم و به گذشته ام یه نگاهی انداختم عمل مفیدی انجام داده باشم و از لحظات زندگیم نهایت استفاده را برده باشم.
دعا برای نفر بعد :
توی زندگی زمانیکه یه هدف و دلخوشی بزرگی داشته باشیم ...انگیزه و مشوق ما برای بهتر زندگی کردنه و باعث میشه حالت رکود پیدا نکنیم.
ان شاءالله توی زندگیت دلخوشی بزرگی داشته باشی که همیشه به سمت فعالیت ها ی مثبت قدم برداری و زندگی خوبی داشته باشی و عمیقا از خودت راضی باشی![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنون از دعاتون
راستی تو پروفایلتون چرا تو قسمت حالت من گذاشتید :بی تفاوت
عوض کنید
تو سخترین شرایط هم نباید بی تفاوت باشیم
ان شالله سرشار از انرژی و روحیه باشید - و به آرزوهاتون برسید
خدایا نفر بعد عاقبت به خیر بشه
ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 18 شهریور 97 در ساعت 04:33
miss seven (یکشنبه 18 شهریور 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوباره cry جان
خیلی ممنونم از دعای خوبتون ...بهترین دعا را کردین.
cry بخاطر اینکه احساس و انگیزه خاصی ندارم تو زندگی فعلا که همین جوری ام تا بعدا ببینیم چی میشه ...بی تفاوتی به این معنی نیست که نسبت به پیرامونم بی تفاوت باشم و یا آدم هایی که اطرافم هستن ...بیشتر بخاطر این بی تفاوتم که خواسته و یا هدفی برای آینده ندارم و یا زندگی عاطفی ندارم...اگر کسی را دوست داشتم گرینه عاشقم را میزدم .هههه... اگر هم اینقدر سپاسگزار درگاه خداوند میبودم گرینه سپاسگزارم را میزدم ... خونسرد هم که خیلی نیستم ... و حتی مهربون هم اگر بزنم نشونه خودخواهی چون من که نباید بگم مهربونم ...اگر کسی با من آشنا باشه شاید از روحیاتم شناخت پیدا کنه...بقیه گزینه ها هم که شامل حال من نمیشه.
دعای خیر برای نفر بعد :
خدایا به نفر بعد سلامتی جسم و روح عطا کن![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)