سلام آرزو خانم گل
چه خوب که با همسرت صحبت کرده ای عزیزم . می دانم که چکیده ای از صحبت ها را اینجا نقل کرده ای ولی بر خلاف تو من این دیالوگ و این گفتگو را خیلی عالی می بینم و نتیجه بخش . باور کن که اینگونه است . پله ی اول را خوب رفتی بالا هر چند در نکاتی دچار اشتباه هستی . که در ابتدایی ترین مسئله صبوری و سوءبرداشت و بدبینی است !!!
هیچ اشکالی ندارد که در جمع خانواده و یا بهتر از آن مشاور رفتن ( این یکی را برای مورد شما بیشتر می پسندم ) مسائل باز شود و یا اگر قرار است که در جمع خانواده این مسائل را باز کنید 4 آدم به واقع عاقل و بالغ میان شما قرار گیرند .
برعکس تو ، من همسرت را مردی می بینم که تمایل دارد زندگی اش را سروسامان دهد اگر نه همین پیشنهاد را هم نمی داد و به واقع جای تشکر دارد . آفرین آقای همسر آرزو .
او را هم به اندازه ی تو آسیب دیده می بینم و او هم مثل تو خواستها و شرایطی دارد .چرا ما این فرصت و حق را از او بگیریم و این حق را برای او قائل نباشیم ؟!!
یادم نمی آید به شخصه تنها به تو گفته باشم که تو درست می گویی و همسرت سراپا اشگال است !!و برعکس در جای جای بعضی از پستهایم اشاره کرده ام که ما فقط صدای تو را می شنویم و مسائل را از دیدگاه تو مورد بررسی قرار داده ایم و ...
نائید و تکذیب های ما همه از برداشتها و تعاریف توست و ما صدای همسرت را هیچوقت نشنیده ایم و حتی مشاور تو هم هنو ز نمی داند این مرد چه می خواهد و چه می گوید پس نگاه یک سویه داشتن به مشگل شما دو نفر بی انصافی است در حق همسرت . بیا بی انصاف نباشیم.
به نظرت آرزو اگر یک مردی در مسیر زندگی اش دچار کمبودهای شدید از سمت همسرش باشد باید چکار کند ؟!
نمی گویم که تو دانسته همسرت را در تنگنا قرار داده ای ولی به هر ترتیب عمل و عکس العملهای هر دو نفر شما باعث شرایط امروز است . پس بهتر است در گام نخست برای بهبود شرایط زندگی به دنبال قاصر و مقصر نگریدم . این خیلی طبیعی است که هر یک از شما فکر کنید که طرف مقابل مقصر است و ....
ولی واقعا اینگونه نیست . یک اشتباه از سمت یک طرف ماجرا ، باعث می شود از طرف مقابل دو اشتباه سر بزند . این یک اتفاقی است که بالاخره می افتد تا رابطه ای را دچار مشگل می کند حتی صبورترین انسان ها در مقابل افرادی که اشتباه پی در پی می کنند وادار به واکنش می شوند و...پس عزیزم این اتفاق در زندگی تو هم افتاده و باید با سر بلندی و با صدای بلند بگویی بله من هم اشتباهاتی داشته ام و آنها را شناسایی کرده ام و امروز فهمیده ام که همسرم را دوست دارم و دلم نمی خواهد زندگی ام از هم بپاشد .
اگر باور کنی که همسرت هم آسیب دیده است از اینکه شرایط معقول و منطقی او را بپذیری واهمه نخواهی داشت و تو هم در میان جمع می توانی خواستهایی معقول و منطقی خود را مطرح کنی و حتی به کمی های رفتاری خودت اشاره کنی و ...( این کار به همسر تو این باور را می دهد که واقعا تو در پی زندگی درست و سالم هستی و نباید از این جهت در خود احساس ضعف و زبونی بکنی . این حرکت فقط از انسانهای بزرگ با روحیه ای قوی سر می زند و تو انسان بزرگی هستی و.... و البته تو نتایج جادویی آن را در پایان جلسه ی خانوادگی خواهی دید)
و مسئله بسیار مهمی که دوست دارم بدانی و رازی است زنانه اما مردان هم به هر حال در این تالار آن را می خوانند و از آن آگاه می شوند اینکه اگر در پله ی اول رابطه درست قرار بگیری ( که تو در این قسمت نیاز به کمک داری ) تو فاکتور زن بودن را داری و این همیشه برگ برنده ای است برای ما زنها تا بتوانیم مسائل را خیلی درست و منطقی پیش ببریم و این را فراموش نکن که زنان در دستانشان غول چراغ جادو و معجزه ی حفظ رابطه را دارند و قوی ترین و سر سخت ترین مردان را با این فاکتور می توان رام و اهلی و خانگی کرد . کافی است که از اعتماد به نفس عالی و مغز و تفکر و عمل سالم برخوردار باشی .
باور می کنی با تمام تعاریفی که کرده ای که تاپیک تو به 100 رسیده و 10صفحه رسیده من این قابلیت را در زندگی تو می بینم که بهترین زندگی باشد و رابطه زناشویی بسیار قوی می توانی با همسرت داشته باشی . کافی است که تو از حداکثر توانایی خودت استفاده ی درست ببری و خیلی ساده و آسان تو می توانی این مرد را رام و اهلی کنی و هر چه در مورد او و خواستهایش بیشتر بدانی بهتر می توانی عمل کنی . پس از طرح خواستهای او در جمع هراسناک نباش . هیچ مردی حاضر نیست در جمع خودش را ضایع و خراب کند . اشکال تو و شوهرت این است که حرف همدیگر را نمی فهمید و نحوه دیالوگ شما با هم درست نیست . به او فرصت بده بارها و بارها او را در موقعیت حرف زدن قرار بده حتی اگر با تمام حرف هایش هم مشگل داشتی فقط گوش بده و ساکت باش و سراپا گوش باش . این واقعا برای شما لازم است . عجله نکن . نخواه در جا نظرت را بگویی و بحث را به مجادله بکشانی . بگذار همسرت از جایگاه "من خوب، تو بد " هم حرف بزند آنقدر بگوید تا تخلیه شود بعد باور کن معجزه ای اتفاق خواهد افتاد و آن معجزه در درون همسر تو خواهد بود اکثریت مردها بعد از حرف زدن فکر می کنند و با وجدانشان خلوت می کنند . شاید زمان این تفکر کوتاه باشد اما عمقش زیاد خواهد بود .
فکر نکن آن خانم که دوست همسرت است ( البته به گفته ی تو ) کارت برنده ای در دست دارد که تو آن را نداری کارت های برنده ی تو خیلی بیشتر از آن خانم است کافی است که اعتماد به نفس درستی داشته باشی تا بتوانی کارت های برنده ی خودت را ببینی و شناسایی کنی و از آن استفاده کنی .
تمام تلاش من برای تو این است تا تو به این باور برسی که آنکه برنده است و می تواند برنده باقی بماند و با خوشحالی در کنار شوهرش زندگی کند تو هستی . باید بخواهی باید تو تغییر کنی . باید تو قوی باشی و باید اعتماد به نفس داشته باشی و درست عمل کنی .
سعی کن همیشه از بیرون به رابطه ات نگاه کنی تا بدون احساس و از نگاه یک ناظر به ماجرا نگاه کنی . آن وقت بهتر مسائل را درک خواهی کرد و اشتباهات را بهتر غلط گیری می کنی و بهترین تصمیم را خواهی گرفت .
نازنین دوستم من مطمئن هستم که تو سال خوب و جدیدی را آغاز می کنی که همه چیز در آن زیبا است و مهم تر اینکه همه چیز سر جای خودش است .

. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)