محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.ты дурачок!пашёл ты........
...) گفتی چی شد پاکش کردی؟
البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 79 در 52 پست
محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.ты дурачок!пашёл ты........
...) گفتی چی شد پاکش کردی؟
البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 56 در 35 پست
سلام خدمت عزيزان،نوشته اصلی توسط mke
دوست عزيزم صلاح كار بر اين بود كه نوشته ي فعلي جايگزين نوشته ي قبلي شود
دوست دارم![]()
تشکرشده 1,247 در 437 پست
گرفتم . نظریه جالبیه
تشکرشده 79 در 52 پست
منم دوست دارم عزیزم.نوشته اصلی توسط Mohammad P
موفق وشاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 2,462 در 461 پست
ببخشيد يه سئوال داشتم !!اينجا همدردي مسنجره ؟!!!hamdardi masenjer
از دوستان عزيز خيلي محترمانه خواهش ميشه فضاي تاپيكهايي كه قابل بحث و ارائه نظرات كارشناسي و علمي هست رو به حالت چتگونه و پرسش و پاسخ خصوصي تبديل نفرمايند .
ممنون و مچكرم
تشکرشده 4,460 در 1,179 پست
تشکرنوشته اصلی توسط آرمان 26
تشکرشده 79 در 52 پست
من که بحث علمی ندیدم!نوشته اصلی توسط آرمان 26
ولی بنده قصد چتو ... نداشتم. بازم چشم.
موفق وشاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
من با نظر ارمان دوست خوب موافق هستم
تشکرشده 926 در 486 پست
اگر دید به زن چون مرد گردد در حقوق زوجیت آنها همه چیز حل است و در این میان نکته اصلی که راه حل قطعی است این است که حقطلاق خیلی راحت و قانونی به زن هم داده شود و نه اینکه تنها به مرد و تازه او هم هر وقت عشقش کشید زنش را با پرداخت پول طلاق دهد و البته جالب است که ما مردان هر چقدر دلمان خواست صیغه بگیریم.
من هم اگر در موقعیتی بودم که اساس ازدواج بر مبنای ریاست طرف مقابلم باشد و او هر وقت خواست با پرداخن پول به من بدون توجه به احساسات و عمر و جوانیم طلاقم دهد،میلیارها سکه مهریه ام می کردم،هزاران سکه که سهل است.
پس:حق طلاق هم برای مرد باشد و هم باری زن=این است راه حل این اوضاع اسفناک ازدواج ها و جدایی ها.
بدرود./
تشکرشده 25 در 13 پست
دقيقا با شما موافقم گرد آفريد عزيز
زنان به دنبال حقوق نداشته ي خود هستن و مهريه رو به عنوان اهرمي ميدانند براي جبران حقوق نداشته ي خودشون و براي پشتيباني از خودشون ، چون قانون حمايتي از زنان وجود ندارد(به جز مهريه )
موفق و شاد باشيد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)