سلام
با تمام احترامی که به استاتیت و مشاوران گرامی و همچینین آنی عزیز و صبورم قائلم باید بگم من فکر نمی کنم صبر کردن و کوتاه آمدن در برابر همچینین فردی گزینه ی درستی باشه
درسته که ساست تو زندگی خوبه و من مطمئننم که می می عزیز یکم بی سیاستی میکنه ولی در تمام نوشته های می می چیزی نمی بینم که انقدر این فرد رو عصبانی کنه که بخواد دست روش بلند کنه
چرا این همه تحقیر چرا؟؟؟؟ اونم برای زنی که انقدر داره زحمت میکشه ؟؟؟
من نمی خوام انرژی منفی بدم ولی صبور بودن در همه ی مواقع هم خوب نیست
کاهی باید از خوت دفاع کنی و به طرف مقابلت بفهمونی که ارزش داری
می می عزیز می تونم یه سوالی ازت بپرسم
چرا بعد از اینکه همسرت زد تو سرو صورتت و اون همه فحش بهت داد بازم دلت نمی خواست که اون قهر کنه
این شمایید که باید قهر کنید نه اون حالا که قهر نکردید ولی دلیلی نداره منت ایشونو بکشید که قهر نکنه چون شما که کاری نکردید ایشون همه ی فحش ها و تحقیر ها رو انجام دادن
چرا انقدر منفعل برخورد میکنید ؟؟
شما نباید انقدر خودتو ضعیف نشون بدی
وقتی این همه فحش داد و کتکت زد باید بی تفاوت رفتار میکردی بزار بدونه برای خودت ارزش قائلی
باید میزاشتی اون میاومد جلو اگه نیومد شما هم نرو
نمی خوام اتیش بیار معرکعه باشم ولی شما به همسرت یاد دادی این رفتارها رو بکنه میگی راحت فحش میده خوب خودت بهش اجازه دادی چون هربار که فحش داد نه تنها برخوردی نکردی رفتی منت هم کشیدی
من با این برخورد منفعل موافق نیستم بقیه رو نمیدونم

مي مي جان به نظرم تو مواقعي كه به نظر همسرت كار اشتباهي كردي و او منتظر دعواست شما سكوت اختيار كن مثلا همين جا كه همسرت خنديد شما هم فقط ميخنديديد بهترين كار بود لزومي به گفتن اون جمله نبود در واقع اون فكر كرد شما دارين پررو ميشين و خواست فوري جلوشو بگيره كه در واقع ضعف شخصيتي ايشون تواين جنبه بر مي گرده و هيچ خرده ايي بر شما نيست ولي ميگم تواين مواقع سكوت بهترين كار است

علاقه مندی ها (Bookmarks)