امروز رو بکوب کار کردم ،ازخستگی دارم می میرم ،مثل همه لحظه هایی که خیلی خسته میشم باز گریه ام گرفته
تا 5روز وضع همینه ،تازه جمعه هم هست ، فکر نکنم تجربه انبار گردانی رو داشته باشین تا بدونین چی میگم
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
امروز رو بکوب کار کردم ،ازخستگی دارم می میرم ،مثل همه لحظه هایی که خیلی خسته میشم باز گریه ام گرفته
تا 5روز وضع همینه ،تازه جمعه هم هست ، فکر نکنم تجربه انبار گردانی رو داشته باشین تا بدونین چی میگم
gole maryam (یکشنبه 26 اردیبهشت 89)
تشکرشده 6,302 در 1,293 پست
خسته نباشید گل مریم عزیز
کار سختی دارید اما خوب امیدتون به خدا باشه روزهای سخت هم میگذره .
امروز نگاهم به تاریخ عضویتم افتاد دیدم ای دل غافل ما هم الکی الکی یه ساله شدیم تو تالار.
فرشته و مامفرد و سارا هم تو فروردین یه ساله شدن .
دیدی یه سال از عمرمون رو تو تالار موندیم و معتاد شدیم .
تالار تغییرات مثبتی برای هر کدوم از ماها داره و خیلی چیزا ازش یاد گرفتیم .
سارا خانم هم پارسال این موقع درگیر عشق همسرش بود و فکر میکرد همه چی داره تموم میشه اما به یک باره به لطف خدا ورق برگشت و امسال دستش تو دست عشقشه .
اینجا داره بارووووون میاد
غزاله خانم بازم که بی سرو صدا اومدی
baran.68 (یکشنبه 26 اردیبهشت 89)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
تبارک الله احسن الخالقین!
خدایااااا چه هوای قشنگیه این روزها ! چقدر طبیعتت به من انرژی میده! چی خلق کردی؟! چه بهاریه خداااا
امیدوارم دلهای همتون به طراوت و شادابی بهار باشه و هیچکدام از هم دردای مهربون تالار از بهار به این محشری بی نصیب نمانند.![]()
بی دل (یکشنبه 26 اردیبهشت 89)
تشکرشده 574 در 212 پست
سلام !
با حرفاي باران جان ياد خودم افتاد !دو روز پيش تولد 2 سالگي ام تو تالار بود(امروزم شكلكا به جواب نميده!)
مي بينم تازه دارم راه ميفتم و حرف زدن ياد ميگيرم!شما هم به عمري كه مي گذرونيد و تجربه هائي كه بدست مياريد توجه كنيد .2 سال پيش عشقم پيشم بود و باهمه مشكلات تو يه شهر بوديم .امروز ....نمي دونم ؟!!!
موفق باشيد!
niloofar 25 (یکشنبه 26 اردیبهشت 89)
تشکرشده 1,685 در 458 پست
سلام به دوستان نازنینم در تالار همدردی
امیدوارم همه شاد و سلامت باشید.
خونه هاتون رو پر از صلح و صفا، قلب هاتون رو پر از آرامش و نور، و نگاهتون رو سرشار از امید، و شوق رسیدن آرزو می کنم.
THEN (چهارشنبه 29 اردیبهشت 89)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلام بر همه یاران ، همسرایان و مهربانان
خوبید همگی ؟
امیدوارم در پناه حق باشید خوب و خوش و سلامت ان شاء الله
فیلو سارای عزیز چه عجب یادی از هم تالاریها ؟ ان شاء الله که همیشه شاد و خرم باشی و سرزنده و پویا .
برای همه غایبین همدردی هم آرزوی سلامت و بهروزی دارم و می خواهم که از دعای خیرشان محروممان نفرمایند .
فرشته مهربان (دوشنبه 27 اردیبهشت 89)
تشکرشده 1,685 در 458 پست
[align=justify]سلام فرشته جان
به قول گوته (اگه در یادآوری اسم اشتباه نکرده باشم):
"ادعا نمی کنم همواره به یاد کسانی هستم که دوستشان دارم، اما ادعا می کنم زمانی که به یادشان نیستم هم دوستشان دارم."
هرچند که رابطه ما به اصطلاح مجازیه، اما من بصورت کاملا حقیقی دوستتون دارم. و این دوست داشتن برام دائمیه، هرچند که حضورم در همدردی دائمی نباشه.
البته مطمئنا این غیبت ها برای سایرین خالی از لطف نیست، اما حداقل زیانش برای خودم اینه که هر بار میام مجبورم کلی تالار رو به دنبال اخبار بگردم! آخرش هم از خیلی مسائل بی خبر می مونم!
:)[/align]
تشکرشده 3,145 در 958 پست
سلام دوستان عزیزم
امروز دیگه همه تلاشم رو کردم تا بیام توی تالار، دلم براتون تنگ شده بود
مثل اینکه خیلی اتفاقها افتاده..
هر چند که نمیتونم تمامش رو بخونم..
از دیدن همتون خوشحال شدم. یعنی دیدن اسم کاربریتون![]()
براتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم...
![]()
![]()
![]()
shad (سه شنبه 28 اردیبهشت 89)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
خوش آمدی شادی جان .
ما هم از دیدن دوستان خوشحال می شویم و امیدورایم هر کجا که هستید و در هر شرایطی دلهایتان شاد و لبهایتان خندان باشد .
به روزن نازنین هم سلام برسانید و صورت آرمان کوچولو را ببوسید .
ضمن اینکه فیلوسارا ی محترم به تالار برگشته اند و به ایشان هم خوش آمد می گویم .
ani (سه شنبه 28 اردیبهشت 89)
تشکرشده 6,302 در 1,293 پست
سلام بر فیلوسارا عزیزم و
سلام بر شاد عزیزم
از حضور شما دو عزیز در تالار بسیار خوشحال شدم و امیدوارم با حضور موثر خود به تالار گرمایی دوباره ببخشید.
شاد عزیز من هم از دیدن شما بسیار خوشحال شدم .
baran.68 (شنبه 22 خرداد 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)