سلام
عید همگی مبارک باشه ان شاءالله.خداوند بابای شادی و خود شادی و capable و بقیه رو سلامتی بده
«اَللهم اشفِ کُلَ مَریض »![]()
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
عید همگی مبارک باشه ان شاءالله.خداوند بابای شادی و خود شادی و capable و بقیه رو سلامتی بده
«اَللهم اشفِ کُلَ مَریض »![]()
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
عید همگی اعضا تالار مبارک باشه ولادت حضرت امام موسی کا ظم به شما اعضا تالار مدیر همدردی مبارک با د
تشکرشده 375 در 164 پست
ولادت امام موسي كاظم بر تمامي اعضا تالار مبارك ، به اميد سلامتي براي همه بيماران و گشايش گره از مشكلات همگي و آرزوي سعادت خوشبختي و بهروزي همگي شما
الهي زنده باشي نازنينم بخندي از لبانت گل بريزد فقط يك آرزو دارم و آنهم ... غروب چشمهايت را نبينم ان شاءالله كه هيچ كس را ناراحت و غمگين نبينيم
[attachment=579]
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
تشکرشده 216 در 84 پست
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
![]()
[/size]میلادحضرت رسول اکرم علیه السلام و میلادحضرت امام جعفر صا دق علیه السلام مبارک باد
محمدابراهیمی (دوشنبه 02 اسفند 89)
سلام
آقای ابراهیمی همیشه تو این مورد از بقیه سبقت میگیرن.خدا قوت.
صبح سعادت دمید ..............اَللهُمَ صَلُ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمَد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاجعَلنا مِن اَعوانِه وَ اَنصارِه وَ المُستَشهَدینَ بَین یَدَیه
پیشا پیش میلاد با سعادت ختمی مرتبت محمد رسول الله (ص) و سلاله پاکش امام جعفرصادق (ع) را بر منجی عالم بشریت ابا صالح المهدی (عج) و
مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض میکنم.
سخن گرانبهایی از حضرت رسول (ص) هدیه این عید بزرگ به دوستان تالار :
به مقدار عمرتان از دنیا برگیرید ،به اندازه توقف در قبر توشه بردارید ، به قدریکه می خواهید در بهشت بمانید برای آن کار کنید ، به قدر احتیاج به خدا عبادت کنید و به اندازه طاقت تان بر عذاب گناه کنید.
موفق باشید ................التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
تشکرشده 216 در 84 پست
میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
سلام
میلاد پر برکت پیامبر نور و رحمت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) و آغاز هفته وحدت برآقای مدیر و دوستان خوبم در تالارهمدردی مبارک باد.![]()
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
سلام
میلاد آخرین تكمیل كننده عقل آدمی با وحی را خدمت شما عزیزان تالار همدردی تبریك عرض می نمایم.
یا رسول الله ای کاش الان مدینه بودم میلاد در مدینه جشن می گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)