]سلام
لیست شرکت کنندگان :
۱۴ الی ۱۶ تیر خانم mina_
تشکرشده 1,848 در 755 پست
]سلام
لیست شرکت کنندگان :
۱۴ الی ۱۶ تیر خانم mina_
تشکرشده 259 در 102 پست
متشکر آقای Mvaz از پاسخگویی به سئوالات بنده - ولی بعضی سئوالها را جواب ندادید که .
راستی وقتی فرزانه پرسید : """ تا حالا عاشق شدین؟ - شما گفتین : تعریفی رو که از عشق مدتی هست که دارم، خیر، ولی اون حس وابستگی غلط به یک فرد رو تجربه کردم """"
می خواستم بدونم این حس وابستگی را چجوری از بین بردین و تونستین این مرحله را برای خودتون به عنوان یه درس ارزشمند تلقی کنین ؟ یا نه هنوز این حس وابستگی اشتباه در گوشه ذهن و قلب شما هست ؟
سئوال ستاره طارق هم که جواب قانع کننده ای ندادین - به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین
مانا باشین .
ویرایش توسط لاله123 : شنبه 12 تیر 00 در ساعت 11:36
paiize (شنبه 12 تیر 00)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام
حس وابستگی رو لطف خدا بود دامن گیرم نشد، وقتی فهمیدم انتخاب غلطی هست هشدار هابی به ذهنم رسید و با کمک مشاور و دوستان و خود اون شخص که دیگه در یک راه نبودیم، فاصله ایجاد شد و استمرار و مداومت برای عدم برگشت باعث شد به کل اون حس از بین بره.
در مورد ستاره طارق ان شاالله تحقیقات کامل شد همینجا ارسال میکنم.
ممنون از شما که پیگیر بودین
gholam1234 (دوشنبه 14 تیر 00), لاله123 (دوشنبه 14 تیر 00)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
ممنون مینا ، ترس چرا![]()
صندلی داغ باید حسابی داغ بشه. فارغ از سرگرمی، میخوایم دور هم یچیزاییم یاد بگیریم که بدردمون بخوره. ( خب بریم سراغ جوابا )
.............
۱. توقعات آدماست، توقعات و خواسته هایی که تو هیچ رابطه ای پیدا نمیشه. چیزایی که جای برآورده شدنش تو رابطه ی عاطفی نیست و بعضی آدما با خودشون میبرن تو یه رابطه و با دستای خودشون عشقشون رو خراب میکنن.
۲.
_ خودسرزنشی بزرگترین دشمن عزت نفس ماست. هر چقدر در زندگیمان پررنگ تر باشد بیشتر دچار مشکلات اساسی میشویم.
_ انتظاراتمان را از طرف مقابلمان منطقی و بالغانه کنیم، چرا که او مسئول مسئول ناپختگی های ذهنی و هیجانی ما نیست.
۳. امام باقر ع فرمودن؛
خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است، باریک بینی می کند.
۴. منطقه ی امن ما جاییه که پیشبینی ها، عادت ها، قضاوت هامون و ... در اونه. موندن تو این منطقه باعث میشه تغییر نکنیم و زندگی رو با همون حالت گذشته ی نچسب ادامه بدیم و حتی مدام حسرت بخوریم.
نیاز داریم شجاع باشیم و چیزایی رو که دوست داریم بسمتشون قدم برداریم. هدف هایی بچینیم و از سختی های مسیر عبور کنیم .
۵. بهش در علم نجوم میگن « ماده تاریک » یا به زبون خودمون راز تاریک کیهان.
یک قرن از طرح چنین مبحثی گذشته و توجه دانشمندان زیادی رو بخودش جلب کرده. با صدها نظریه، آزمایش و فرضیه...
ماده تاریک قابل دیدن یا لمس نیست، اما دانشمندان از روی اعداد ارقام متوجه حضورش شدن. مثلا دانشمندان اومدن یه جایی تو کائنات محاسباتی انجام دادن و دیدن اون مقدار ماده ای که اونجا هست نمیتونه فلان شرایط رو بوجود بیاره و باید مقدار ماده خیلی بیشتر باشه ولی چرا نیست؟! ( مثلا یه نفر نمیتونه بگه با یه شعله کبریت تونستم یه مخزن آب رو گرم کنم !!! ) پس یه ماده مرموزی هست که ما نمیتونیم ببینیمش.
![]()
تشکرشده 259 در 102 پست
جناب ام واز ستاره طارق چی شد پس ؟
اگه مطلب علمیش را پیدا کردین لطفا بذارین اینجا بعدا اینجا و پست شما را چک می کنم .
راستی یه پرسش شد ازتون ها که اگه مجرد هستین ، چادری بودن یا مانتویی بودن دختر خانم و یا شباهت فرهنگی از لحاظ پوشش و عقیده ها ، چقدر براتون مهه که گفتین :
به لحاظ سلیقه ای خوب هر چه پوشیده تر، نظرم رو بیشتر جلب میکنه، ولی بیشتر ذاتش مهمه. که محجبه باشه. در کل به نظرم خیلی مهمه که مرد و زن کفویت در حجاب و پوشش داشته باشند.
جناب ام واز ذات مهمه ولی یکی از اشتباه های دختر و پسر همینه که هارمونی شخصیت ها ر ا درست بررسی نمیکنن . امکان داره فردی ذاتش خوب باشه ولی از نظر حجاب و فرهنگ و نوع زندگی با فرد و خانواده هاش نخوره و در آینده به مشکل بخورن .
ویرایش توسط لاله123 : سه شنبه 15 تیر 00 در ساعت 18:04
تشکرشده 259 در 102 پست
ممنون مینا از پاسخ به سئوالات - استفاده کردیم
راستی اون سئوالی که پرسیدم در مورد حجاب و عفاف ... پوشش میشه حجاب ظاهری - عفاف میشه همون باطن و حجاب باطنی ( همون حیا که گفتی )
یه سئوال هم شد :
تفاوت عشق و وابستگی و هوس ؟
به نظرم عشق درونش آرامش ، دعا ، نور و معنویت ، رهایی و دلبستگی هست حتی اگه به معشوقت نرسی و یا از دستش بدی . ولی وابستگی و هوس بر خلاف اینه .
تشکر ازت![]()
ویرایش توسط لاله123 : سه شنبه 15 تیر 00 در ساعت 18:38
تشکرشده 130 در 63 پست
خب به سلامتی هیچ کدوم از جوابهامم درست نبود صفر شدم 😁😁
البته سوال ۲تا حدی نزدیک بود. قبول کنید لطفا
سوال ۵ هم خیلی جالب بود.
مرسی از اطلاعاتی که مینویسید 🌹
- - - Updated - - -
خب منم همونو گفتم. منظور این بود که من حجاب و حیا (عفاف) رو با هم یکی نمیدونم.
شما دوتاشو در کنار هم پرسیدین
در حالیکه دو تا معقوله متفاوت هست
🌹🌹
ویرایش توسط mina_ : سه شنبه 15 تیر 00 در ساعت 20:27
سحر بهاری (سه شنبه 15 تیر 00)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام از ساعتی دیگر نوبت صندلی داغ سرکار خانم هفت می باشد.
ممنون از سرکار خانم مینا بابت صندلی داغ اشون.
اگر سوال های بی جواب مونده، مشکلی نیست پاسخ بدین
miss seven (پنجشنبه 17 تیر 00)
تشکرشده 130 در 63 پست
ممنونم از همه دوستان که با سوالهای داغشون گرمای تابستان را چند برابر کردند![]()
miss seven (پنجشنبه 17 تیر 00), Mvaz (پنجشنبه 17 تیر 00), Niagara (پنجشنبه 17 تیر 00)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم که حال همگی خوب و عالی باشه .
چون امروز نوبت صندلی جیز من بود اومدم اعلام حضور کنم و منتظر سوالات خوبتون هستم![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)