چه خبرتونه بابا زورتون به یه پیرمرد فرتوت (شکلک عینک و سرفه و عصا)رسیده؟ خدا رو خوش میاد؟
پدر بزرگ جان بیا پیش خودم بشین نمیذارم این آتیش پاره ها اذیتت کنن. آفرین! حالا بگو ببینم قبلا با چه اسمی میومدی تالار؟ اون شر ببخشید شعرت هم که خیلی آشنا بود! آره دیگه به خودم بگو مطمئن باش به کسی نمیگم
بعدشم آقای پدر بزرگ! اون قلم محمد ابراهیمی بود یا سرخ پوستان قاره آمریکا؟ یا موجودات فضایی؟ من رو قلم آقای ابراهیمی تعصب دارم گفته باشم ها! حق انحصاری کپی از مطالب ایشون در اختیار بنده است. هر گونه تخطی پیگرد قانونی و خط خوردن و حذف شدن و اینا رو در پی دارد! توجه مینومویی؟
محمد ابراهیمی بابا جان کل کل یعنی بزنی سر بشکونی! اینا قوانین تالار رو بلد نیستن! نمیدونن کل کل چیه! حالا شما چرا اینقدر زود عذر خواهی میکنی و نوازش میدی؟ لطفا قوانین تالار رو رعایت کن و درست و اساسی کل کل کن.
اوا خواهر! بساط نوازش و عروسی و نخود خورون و مهمونی و برنج سوخته و قورمه سبزی نیم پز و ...رو لطفا ببرین جاهای دیگه باغ! اینجا آلاچیق کل کله، جیییییییگر شو نداری؟ مزاحم کسب و کار نشو!
فعلا بسه دیگه کل کلم نمیاد!

رسیده؟ خدا رو خوش میاد؟ 
! اینا قوانین تالار رو بلد نیستن! نمیدونن کل کل چیه! حالا شما چرا اینقدر زود عذر خواهی میکنی و نوازش میدی؟ لطفا قوانین تالار رو رعایت کن و درست و اساسی کل کل کن.

از طریق پیام خصوصی بهم گفت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)