سلام احمد محترم
خوشحالم . به واقع بهت تبريك مي گويم .
اما يك نكته براي اينكه نگذاري آن خشم و عصبانيتي كه مهارش كردي و پس از اين هم در جاهايي كنترل و مهار خواهي كرد ، بعدها كار دستت بده .
حتما براي خودت يك جايزه بخر يا برو پارك و بازي كن - فوتبال و.....( خلاصه هر كاري كه دوست داري . كادو ات را هم مسئولانه بخر يك چيز ارزان شايد ليس زدن به بستني . شايد تاب بازي كردن . .....) .
بگو: احمد جان اين جايزه را براي تو خريدم . براي اينكه سعي داري رفتار درستي داشته باشي .
و بلند با كودك درونت حرف بزن و از اين كار خجالت نكش . بايد راه آشتي كردن با او را همين الان ياد بگيري . بگو : احمد از صبوري و رفتار خوبي كه داشتي ازت تشكر مي كنم
من هميشه در كنارت هستم و از تو مراقبت مي كنم اما تو هم بايد بداني و باور داشته باشي كه ما با هم رفيقيم .گاهي تو به حرف من گوش مي دهي و گاهي من به حرف تو .احمد ديشب ازت خيلي راضي بودم و ازت تشكر مي كنم كه به حرفهاي من گوش دادي . تو پسر خوب و فهميده ي من هستي و .....( دقيقا در اين مكالمه از اسم خودت بارها استفاده كن و كودكت را حس كن . مثل بچه ات . كسي كه تحت حمايت كامل توست اين اطمينان را به او بده بگذار به تو اعتماد كند . بگذار با تو رفيق شود . بگذار بدون آسيب و تمايل به پرخاشگري حرفهاي سنگين را گاهي گوش كند اما درك كند كه يك ياور خوب حامي اوست و آن ياور تو هستي كه مرد و مردانه و پدرانه لمسش مي كني و دركش مي كني و جايگاه خشم هاي او را مي فهمي و....)
اگر او را در درون خودت حس كني رفتارهاي توام با اشك و گريه خانمت را هم درك مي كني . او هم الان كودك است و آزرده . ياد بگيريد روشهاي ديگري هم براي كنترل خشم و غم و اندوه و ...وجود دارد . با كودكهاي درونتان آشتي كنيد و......

امیدوارم که روز به روز زندگی به کام شما و همسرت شیرینتر بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)