مهتاب چرا پاچه خواری ؟! ( برچسب نزن ) این قشنگ ترین کاری است که نسبت به هم می کنیم . ضمن نوازش همدیگر - فیدبگی مثبت از نوع عملکردهایمان به هم می دهیم .
دوست و استاد محترم من جناب آقای سنگ تراشان
روحیه ی مصمم با پشتکار زیاد و هدفمند جهت حفظ و پایداری این فضا
قشنگ ترین حرکت ایجاد فضایی است به نام تالار همدردی . یک کار گروهی و تمرین و درک حرکت گروهی جهت همدلی و....( اتکا متقابل ، ایرانی ها در آن ضعیف هستند ) .
با روحیه " دهنده " به این دلیل که بیش از اینکه از این تالار و اعضا چیزی دریافت کنند و بگیرند از منبع علم و دانش و مهر خود سخاوتمندانه به دیگران می بخشند .
مشاوره های فوق العاه
معمولا مشاوران دوست ندارند روش های کار مشاوره خود را به نمایش عمومی بگذارند اما ایشان با شهامت چنین کاری را انجام می دهند .( شهامت)
مدیریت یک جمع هزار چهره مجازی با روحیات مختلف کار به واقع دشواری است و حفظ اعضا و تعامل با آنها در لحظات بحران به نظرم کار بسیار دشواری است و ایشان این مهارت را دارند .
به واقع پستهای محتوایی که بارها و بارها از آن استفاده کرده ام و گاها تلنگری برای یافتن جمله ای که مال من و مربوط به من است و حتی گاهی واژه ای و یا جمله ای که در پستهای ایشان خواندم مرا به سمت پیدا کردن کتاب مربوط به آن و تفکر و تغییر نوع عملکرد و مدیریت احساس کرد و........( تاثیر گذاری )
سلیقه موسیقیایی خوب
این را هم دلم می خواهد بگویم چرا که بعضی وقتها و در مقاطع زمانی خاصی به آن فکر کرده و می کنم .
او چه با سخاوت و مهربان می بخشد از منبع دانش خود .
با خودم فکر می کنم آقای سنگ تراشان یک انسان است - یک مرد است - خانواده ی عزیزی دارد - مشکلات کاری و زندگی و .........دارد . درد و رنج و شادی و غم برای او هم مثل من و تو تعریف شده است .
مگر بعضی از ما ادعای دوستی اش را نداریم ؟
اما همیشه و در سخت ترین لحظات زندگی اش مرد و مردانه سکوت می کند و....
در حالی که هر زمانی که ما نیاز به مشاوره و گفتگو داریم حرف می زنیم و نوازش و مشاوره می گیریم و.... اما او با رسالت کاری که دارد حتی در سخت ترین لحظات زندگی اش ................بازهم یک مشاور مقتدر است و در پیشگاه مراجعان و حتی دوستانش رسالت حرفه ای اش نمی شکند و.....
این را هم بگویم و بروم
استاد جان
بنده هنوز در خماری ایجاد تاپیک بحث " خودمتمایزی " از طرف شما هستم

[/b]

ولی همیشه گروهشون در حال شکست هستن

علاقه مندی ها (Bookmarks)