به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 81

موضوع: خيانت همسر

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 13:57]
    سطح
    36
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 39 در 13 پست

Array

RE: خيانت همسر

با سلام خدمت همه دوستان كه لطف كردند و پاسخ دادند
    من آقا هستنم 30 سالمه و كارمندم و ايشون هم 27 ساله و كارمند من از مدتها پيش متوجه شده بودم تلفنهاي مشكوك كارهاي مشكوك دورغ گفته هاي متوالي و.... جرياناتش خيلي طولانيه ديگه اينقدر افسرده شدم كه حل و حوصله هيچ چيز رو ندارم
    ايشون محل كارشون يه شهر ديگه است اوائل شروع به كارشون خانواده اش اونجا يه آشنا پيدا كردند كه همكار ايشون هست وبه گفته مادرش به ايشون توصيه كرند كه مثل دختر خودش از ايشون مراقبت كنه اون آقا حدود 40 سالشه و زن و بچه داره حالا اون كسي كه با هاش رابطه داره اونه و اين رابطه خيلي فراتر از اون چيزيه كه همه فكر مي كنند من خيلي و قت پيش از پيامهايي كه با هم رد و بدل مي كردند فهميدم چندين ماه پيش سر اين جريان بحث شد اون هميشه بلافاصله صندوق پيام و صندوق ارسال شو خالي مي كنه يه روز كه نبود گوشيشو برداشتم رمزشو قبلا يواشكي حفظ كرده بودم ديديم يه پيام هست كه نوشت براش دوست دارم و دلم برات تنگ مي شه و از اون چندين پيام عاشقونه تو گوشيش بود
    جال اينجلست كه اون با يه خانم ديگه هم خونه است و شماره اين آقا رو به نام اون خانم تو گوشيش ذخيره كرده
    موضع رو به مادر و خاهرش گفتم همه گفتن اشتباه مي كني اون آقا اينجوري نيست و...
    من ديگه چيزي نگفتم تا اينكه متوجه شدم يه گوشي با يه خط ديگه داره كه از همه مخفيه تا كنون هم كسي خبر نداره
    يه روز مرخصي گرفتم رفتنم شهر محل كارش منتظر موندم تا اومد بيرون اونا اقاه از قبل منتظر بود و رفت تو ماشينش نشست و راه افتاد دنبالش تا خواستن برم دنبالش گم شد رفتم در خونش منتظر موندم بعذ يك ساعت با هم اومد زنگ زدم بهش ميگفت تا الان محل كار بوده
    مي خوام كاراشو تلافي كنم مي خوام اونم يه كم زجر بكشه يكسالنيمه كه عزابم ميده ميخوام رابطشو برملا كنم بعد طلاق بگيرم مي خوام ابروش بره
    راستي اين مشكل آقاي m25teh كجاست ممنون ميشم اگه لينكشو بزاريد برام

2. 2 کاربر از پست مفید ايمان الهي تشکرکرده اند .

ايمان الهي (پنجشنبه 23 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)