به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

موضوع: کمک کنید

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: کمک کنید

سلام دوست عزيز
    راستش به نظر من شما مثل خيلي هاي ديگه و از جمله خودم ، هدفتون از زدن تاپيكتون اين بوده كه بقيه تاييدتون كنن و بگن كارتون درسته ....
    خوب منم يه تاپيك زدم ، نميدونم كي بود ؟ سال پيش بود؟ يا دوسال پيش ؟
    ولي خوب به نظر من كه اون موقع يه عاشق كور بودم ، راهنمايي هاي ديگران خيلي خودخواهانه و از سر سيري بود يعني يه جورايي همش حرفشون يكي بود و بهم ميگفتن تركش كن ، در صورتي كه ترك كردنش خيلي برام سخت بود و نميتونستم بهش حتي فكر بكنم .....و دلم ميخواست همه بهم بگن باهاش بمون ، حتي حاضر بودم به خاطر درست شدنش كلي صبر كنم و زجر بكشم ، فقط دلم ميخواست يكي بهم بگه كه اگه صبر كني ،بلاخره درست ميشه ، مثلا تا 5 سال ديگه درست ميشه !!! من حاضر بودم كه اين رو بشنوم و صبر كنم ولي نشنوم كه بگن اصلا درست نميشه و تركش كن و .....

خلاصه بگم كه اوايلش خيلي از سايت زده شدم ،‌ولي بعده ها ، هرچي بيشتر ميگذشت به حرفاشون بيشتر پي ميبردم و بيشتر ميفهميدم كه واقعا راست ميگن ، تجربه خيلي مهم ميتونه باشه

اونم بهم قول داد كه درست شده ولي همش الكي بود ، هركسي ذات خودش رو داره و نميشه كه ازش انتظار داشته باشي كه تغيير بكنه ، مگر در موارد خيلي خيلي استثنائي .......

نميخوام بگم دارين اشتباه ميكنين يا هرچيز ديگه ..... ميخوام بگم كه هركاري كه ميكنين از روي احساس تصميم نگيرين ، خودتون رو بذارين بيرون ماجرا ،بدونين عنصر زماني توي تصميم گيريتون خيلي ميتونه موثر باشه !!!!!
    اگه امكانش براتون هست زمان بيشتري رو صرف كنين .....نميدونم ولي نبايد عجولانه تصميمي بگيرين ..

من بعد از اينكه از طرفم جدا شدم ، درسته كه خيلي برام سخت بود و بدون كمك اين سايت نميتونستم ولي بعدش ميفهمم كه واقعا چقدر كار درستي كردم ، شايد تا 6 ماه گريه ميكردم و عذاب ميكشيدم ولي بعدش ديگه يواش يواش همه چيز درست شد و تازه ميفهمم كه واقعا دوست داشتن يكي ميتونه باعث تصميمات اشتباهي بشه كه حتي نميتوني فكرش رو بكني !!!

مثلا ببخشيد همين كه شما گفتين ميتونست اين مطالب رو به شما نگه و حالا كه گفته الان شده يه راست گو !!!!

طرف من هم خيلي مسائل رو به من گفت كه بعد از گفتنش من گفتم واي چقدر آدم صادقيه و چقدر دوستم داره كه بهم ميگه !!! دقيقا همين استدلالهاي شما رو هم داشتم كه مثلا ميتونست اين مسئله رو به من نگه و من هم نميفهميدم ! پس اگه گفته يعني باهام رو راسته !!!!
    يا اينكه مثلا اون ميتونه اين مسئله رو پنهان كنه و سنتي بره خواستگاري يه دختر ديگه و عمرا شايد دختره تا آخر عمرش از اين مسئله با خبر نشه و راحت زندگيشو بكنه !!! پس من هم ميتونم اين مسئله رو ناديده بگيرم و زندگيمو بكنم و .... و خودمو راضي كنم كه اون واجب نبوده كه اين مسئله رو به من بگه !! و حالا كه گفته نشون دهنده ي صداقتشه و من بايد خوشحال باشم از اين موضوع به جاي ناراحت بودن !!!!!!
    خوب اون اين مسئله رو حتي با گريه و زاري بهم گفت !!!اونم مسئله ي به اين مهمي رو !!!!! كلي ازم كمك خواست كه كمكش كنم و منم كمكش كردم ، درسته كه هضمش واسم سخت بود ولي ميگفتم حتما خيلي پسر خوبيه كه داره راستش رو ميگه و ميخواد اصلاح بشه و ..... ولي در پس اين حرف راستش ، اونقدر دروغ نهفته بود كه اين سخن راستش توش گم ميشد .... و خواستم بگم كه گفتن يه حرف راست نشون دهنده ي راستگو بودن طرفت نيست .....

حالا نميگم طرف شما بده و انرژي منفي به شما نميدم ،‌شايد شما جزو همون استثناء ها باشين ولي در كل خواستم تجربه ام رو به شما بگم و مطمئن باشين كه زمان به من كمك كرد كه همه چيز رو بفهمم پس به شما هم كمك ميكنه

2. 5 کاربر از پست مفید حنان تشکرکرده اند .

حنان (دوشنبه 23 فروردین 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)